Op zoek naar haptonomie breda?

haptonomie breda
Nicky geeft haptotherapie in de voormalige vrouwengevangenis: Je kunt zoveel uit bewegingen opmaken indebuurt Breda.
Probeer het eens. En vraag dan gelijk even om een rondleiding door de bijzondere vrouwengevangenis. Foto: indebuurt Breda Ondernemer uitgelicht. Ken jij een Bredase ondernemer met een bijzonder verhaal? Laat het ons weten! Veerkracht Haptonomie psychologen. Kloosterlaan 272, Breda. Bekijk meer: psychologen.
kalknagel medicijn
Harrie Aarts.
In Breda heb ik de opleiding fysiotherapie gevolgd en in 1978 ben ik afgestudeerd. Direct na het afstuderen ben ik in het van Dam ziekenhuis in Rotterdam gaan werken. In heb diverse cursussen gedaan: Bindweefselmassage; meridiaantherapie 1979, Cyriax 1980, Haptonomie 1980, Medische fitness trainer.
DATE
Over Saskia.
Het resulteerde in een heel eigen wijze van mensen helpen: in de combinatie van de psychologische kennis, de praktische lichaamsgerichte aanpak van de haptonomie, de basis van werken vanuit echt contact en het intuïtief werken met energetische middelen heb ik een aanpak gevonden waarbij ik al mijn kwaliteiten optimaal kan benutten om jou zo snel mogelijk weer op weg te helpen op jouw eigen pad.
wifi verbinding maken
In de rozentuin.
Je bent van harte welkom In de Rozentuin, praktijk voor haptonomie en haptotherapie in Breda! Ik ben Marieke Bottenberg, werkzaam als psycholoog en haptotherapeut. In mijn praktijk wil ik je graag een plek bieden als je op zoek wilt gaan naar wie je bent en naar wat je werkelijk beweegt.
loodgieter den haag
t Oude Dorp.
In mei 2009 heb ik de tweejarige alpha opleiding Haptonomie afgerond aan de Academie voor Haptonomie in Doorn. Naast de reguliere fysiotherapie geef ik nu ook fysiotherapie op haptonomische basis. In 2000 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeute aan de Hogeschool Brabant in Breda.
beveiligingscamera
SE Touche Suzanne Eikenaar Haptotherapie en Coaching Breda en omgeving.
Voel je ook vrij om contact met me op te nemen als je meer wilt weten of als je wilt overleggen of haptotherapie wat voor jou zou kunnen zijn. SE Touche Haptotherapie Breda en omgeving 06 24 35 12 98 suzanne@se-touche.nl.
riem hond
Home haptonomie en haptotherapie Cursussen Opleidingen Nascholing.
4 en 5 maart 2019. Haptotherapie voor kinderen en ouders. hardebewijzenzachtekrachten onderzoek haptotherapie https//t.co/Z7s4kZCzxR.: @STHWater wat goed om te lezen! Nascholing over de toegevoegde waarde van mindfulness voor hapotherapie en haptonomie: Werken in het hier en nu. start januari 2019.
Overige Zwangerschapscursussen Verloskundigenpraktijk Meander.
Sporten voor mamas to be op elk niveaus met persoonlijke begeleiding. Verantwoord sporten voor aankomende moeders, voor en na de bevalling. Francescolaan 171 te Etten Leur. Zwembad Sonsbeeck, Pieter-Christiaanstraat 2, Breda, 076-5246507. Zwembad De Wisselaar, Terheijdenseweg 494, Breda, 076-5874597 www.optisport.nl.
Alle opleidingsinstituten Millian.
Instituut voor Toegepaste Haptonomie Locaties: Berg en Dal, Nijmegen Deeltijd post-hbo opleiding Haptonomie Het Instituut voor Toegepaste Haptonomie ITH is een toonaangevend opleidingsinstituut en kenniscentrum dat zich al 26 jaar bezig houdt met de essentie van de haptonomie en haptotherapie.
Haptotherapie Florine van Overveld.
Deze gevoelservaringen bepalen, vaak onbewust, de manier waarop je in het leven staat. In dit gedrag ben je specialist en dit brengt je veel. Er kunnen echter situaties voorkomen waarin je gedrag niet meer effectief is en je vast loopt.
Praktijk voor haptotherapie en psychomotorische therapie vd Berg.
Door middel van haptotherapie leer je jezelf bewust te worden van je gevoelens, zodat je er beter mee kunt omgaan en jezelf makkelijker kunt uiten. Je komt prettiger in je vel te zitten en hervindt je eigen ik, die je misschien eventjes niet was. In mijn praktijk in Breda behandel ik naast volwassenen ook kinderen.

Contacteer ons