Op zoek naar haptonomie drachten?

haptonomie drachten
Zwangerschapscursussen Verloskundigenpraktijk de Geboortegolf.
Belangrijke onderwerpen, zoals ademhaling en houdingen tijdens de bevalling, komen in iedere cursus aan de orde. Hieronder hebben wij voor u een overzicht gemaakt van enkele aanbieders van cursussen die u in de zwangerschap kunt volgen.: Zwangerschapscursus Fit for 2, Drachten.
scholl kalknagel
Haptotherapie Willy Konter, praktijk voor.
Wat is haptonomie? Voor welke klachten ga je naar een haptotherapeut? Haptotherapie voor kinderen en ouderbegeleiding. Haptotherapie voor Friesland, Drenthe en Groningen. Welkom op de site van mijn haptotherapiepraktijk. Ik heet Willy Konter, ben Gezondheidszorg GZ haptotherapeut en sinds 2007 geregistreerd bij de Vereniging van Haptotherapeuten VVH. Ik ben al enige tijd werkzaam als haptotherapeut in Friesland in de omgeving van Leeuwarden en Drachten.
salontafel
Wie is Auke de Vries Auke de Vries.
Klassiek Homeopaat, Regio Drachten, Friesland. Wie is Auke? Wat is Homeopathie. Wie is Auke de Vries. Auke de Vries. Mijn naam is Auke de Vries. Mijn interesse voor alternatieve geneeswijzen is begonnen toen ik een chronische klacht had, waar regulier geen oplossing voor te vinden was. Ik ben toen gaan zoeken naar andere oplossingen in de alternatieve geneeskunde. Via elektro-acupunctuur, haptonomie en kinesiologie, kwam ik uiteindelijk terecht bij de Klassiek Homeopaat.
ip vpn
Haptonomie Drachten Facebook.
E-mailadres of telefoonnummer. Haptonomie Drachten is op Facebook. Registreer je vandaag nog bij Facebook zodat je in contact kunt komen met Haptonomie. Over Haptonomie Drachten. haptonomisch begeleider c.q. Moleneind 175, Drachten. Wetenschappelijk Instituut voor Haptonomie. Haptosynesie I, Frans Veldman Jr, Overasselt 1993.
sloten winkel
Home Omtinken Haptonomie.
In de haptotherapie / haptonomie leer je deze gevoelens te plaatsen: wat vertellen ze over jou en hoe kun je er mee leren omgaan. Ook leer je weer je gevoel te gebruiken in het dagelijkse leven en dan met name als richtingaanwijzer voor de keuzes die.
beveiligingscamera
Sitemap.
Speltherapiepraktijk Helene van der Heijden. Praktijk voor Psychotherapie. Huis ter Leede. Praktijk voor Haptonomie en Haptotherapie Marga Aangeenbrug. Bureau Moed M.S. Praktijk voor psychotherapie. Praktijk voor Psychologische en Pastorale Hulpverlening. voor kind en volwassene, relatie en gezin. Onder de regenboog.
zwangerschap hond symptomen
Haptonomie Drachten Drachten.
Haptonomie Drachten Drachten. Haptonomie Drachten Drachten. Adres Moleneind ZZ 175. 9203 ZZ Drachten. Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier. Er zijn nog geen waarderingen. Deel dit profiel met anderen. Nog geen waarderingen. Help anderen kiezen door de eerste waardering over Haptonomie Drachten te Drachten te plaatsen.:
borduurpakket
Haptonomie Drachten.
Soms is het wenselijk om voorafgaande aan de fysiotherapie op haptonomische basis te kiezen voor een paar sessies haptonomische begeleiding. Bauke de Groot. 9203 ZZ, Drachten. Geregistreerd bij het Wetenschappelijk Instituut voor Haptonomie F.R.Veldman. Voor uitgebreidere informatie.: 9203 ZZ Drachten.
Haptonomie Drachten Drachten Gezondheidswijzer.
Haptonomie Drachten Drachten Zorgverlener in Drachten. door Mcjovin jul 26, 2018. Moleneind ZZ 175 9203 ZZ, Drachten, Nederland. Tel: 0512-514150 Website: http//www.haptonomiedrachten.nl.: Neem contact op. Van gebrom tot piep: Gehoorschade bij jongeren groeiend probleem. Powered by Two Dutch Guys 2018.
Haptonomie Drachten.
Bauke de Groot, haptonomisch begeleider. Geregistreerd bij het Wetenschappelijk Instituut voor Haptonomie F.R.Veldman. Moleneind 175 FysioMoleneind. 9203 ZZ Drachten. Uw vraag of boodschap kunt u doorgeven aan de assistente van FysioMoleneind. U wordt dan zo spoedig mogelijk door mij teruggebeld.
Haptonomie Drachten Drachten.
Drimble Bedrijvenregister Friesland Regio Drachten Haptonomie Drachten. Uitgebreide informatie over dit bedrijf met een vestiging in Drachten. Het adres van Haptonomie Drachten is Moleneind ZZ 175 in Drachten. informatie alleen over drachten. Wijken in gemeente. Haptonomie Drachten Dit is mijn bedrijf!

Contacteer ons