Op zoek naar haptonomie drachten?

haptonomie drachten
Haptonomie Drachten Drachten.
Haptonomie Drachten Drachten. Haptonomie Drachten Drachten. Adres Moleneind ZZ 175. 9203 ZZ Drachten. Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier. Er zijn nog geen waarderingen. Deel dit profiel met anderen. Nog geen waarderingen. Help anderen kiezen door de eerste waardering over Haptonomie Drachten te Drachten te plaatsen.:
gripzakjes
Haptotherapeut in Drachten haptotherapeut-info.nl.
Alle Haptotherapeuten In de regio.: Kaart weergeven Haptotherapeut in Drachten. Haptotherapie, ruimte voor ontplooiing. Monique van Hal, haptotherapie geeft ruimte om stil te staan bij en vertrouwd te worden met, je gevoelens en persoonlijke beleving. Dat geeft ontspanning waardoor je. Jan Lutmastraat 4, Groningen. Haptotherapie en Sportmassage Jeltsje de Jong Beetsterzwaag. Praktijk Omtinken" betekent aandacht voor jou, als GZ-Haptotherapeut en als sportmasseur. Waar ik me verder op toeleg is coaching en groepswerk. Enkele indicaties kunnen. In de omgeving binnen 25 km. Haptonomie Tigchelaar Leeuwarden.
kraamcadeau
Haptonomie Drachten.
Bauke de Groot, haptonomisch begeleider. Geregistreerd bij het Wetenschappelijk Instituut voor Haptonomie F.R.Veldman. Moleneind 175 FysioMoleneind. 9203 ZZ Drachten. Uw vraag of boodschap kunt u doorgeven aan de assistente van FysioMoleneind. U wordt dan zo spoedig mogelijk door mij teruggebeld.
rolex
Haptonomie Drachten.
Soms is het wenselijk om voorafgaande aan de fysiotherapie op haptonomische basis te kiezen voor een paar sessies haptonomische begeleiding. Bauke de Groot. 9203 ZZ, Drachten. Geregistreerd bij het Wetenschappelijk Instituut voor Haptonomie F.R.Veldman. Voor uitgebreidere informatie.: 9203 ZZ Drachten.
prijs antiworteldoek gamma
Haptonomie Drachten Facebook.
E-mailadres of telefoonnummer. Haptonomie Drachten is op Facebook. Registreer je vandaag nog bij Facebook zodat je in contact kunt komen met Haptonomie. Over Haptonomie Drachten. haptonomisch begeleider c.q. Moleneind 175, Drachten. Wetenschappelijk Instituut voor Haptonomie. Haptosynesie I, Frans Veldman Jr, Overasselt 1993.
Home Omtinken Haptonomie.
In de haptotherapie / haptonomie leer je deze gevoelens te plaatsen: wat vertellen ze over jou en hoe kun je er mee leren omgaan. Ook leer je weer je gevoel te gebruiken in het dagelijkse leven en dan met name als richtingaanwijzer voor de keuzes die.
Ervaringen en Reacties Haptonomie Sowelu.
Het duurde lang voordat ik de eerste stap zette naar haptonomie. Door nare vroege ervaringen zag ik op tegen het aanraken, het voelen van de ander en het me laten voelen. Goede ervaringen van anderen met de integere hulpverlening van Rens haalden me, hoewel schoorvoetend, over. Waar ik in het begin van de therapie elke aanraking eng vond, begon ik er op het eind bijna naar uit te zien. Sommige dingen blijven eng en te confronterend. Vind ik niet erg. Ik herken het en kan aangeven dat ik bepaalde oefeningen/situaties nu nog niet aandurf. Ik heb mijn reacties leren herkennen. Herkenning van mijn patroon van omgaan met situaties en dingen. En dan de opdracht van Rens om daar vervolgens op een andere manier mee om te gaan. Dingen anders doen dan ik jaren gewend ben. Nieuwsgierig zijn naar wat er gebeurd. Niet bang zijn, en terugtrekken, maar voelen! Dit blijken sleutelwoorden waar ik nog steeds veel aan heb. Zeker op de momenten dat ik opnieuw in mijn oude patronen dreig te schieten. Groet, uit Drachten.
Haptotherapie Willy Konter, praktijk voor.
Wat is haptonomie? Hoe haptotherapie u kan helpen. Haptotherapie voor kinderen en ouderbegeleiding. Vergoedingen voor haptotherapie. Haptotherapie voor Friesland, Drenthe en Groningen. Welkom op de site van mijn haptotherapiepraktijk. Ik heet Willy Konter, ben Gezondheidszorg GZ haptotherapeut en sinds 2007 geregistreerd bij de Vereniging van Haptotherapeuten VVH. Ik ben al enige tijd werkzaam als haptotherapeut in Friesland in de omgeving van Leeuwarden en Drachten.

Contacteer ons