Meer resultaten voor haptonomie drachten

haptonomie drachten
Ervaringen en Reacties Haptonomie Sowelu.
Nare ervaringen uit het verleden aanpakken. Het duurde lang voordat ik de eerste stap zette naar haptonomie. Door nare vroege ervaringen zag ik op tegen het aanraken, het voelen van de ander en het me laten voelen. Goede ervaringen van anderen met de integere hulpverlening van Rens haalden me, hoewel schoorvoetend, over. Waar ik in het begin van de therapie elke aanraking eng vond, begon ik er op het eind bijna naar uit te zien. Sommige dingen blijven eng en te confronterend. Vind ik niet erg. Ik herken het en kan aangeven dat ik bepaalde oefeningen/situaties nu nog niet aandurf. Ik heb mijn reacties leren herkennen. Herkenning van mijn patroon van omgaan met situaties en dingen. En dan de opdracht van Rens om daar vervolgens op een andere manier mee om te gaan. Dingen anders doen dan ik jaren gewend ben. Nieuwsgierig zijn naar wat er gebeurd. Niet bang zijn, en terugtrekken, maar voelen! Dit blijken sleutelwoorden waar ik nog steeds veel aan heb. Zeker op de momenten dat ik opnieuw in mijn oude patronen dreig te schieten. Groet, uit Drachten.
mantel en overtoom
Haptotherapie-Douma.
U kunt op eigen initiatief of via de huisarts contact opnemen met de praktijk. Kijk op GoogleMaps voor een gedetailleerde plattegrond. Route Roden vanaf Drachten.: Afslag Leek, borden volgen naar Roden. Op de eerste rotonde rechtsaf richting Nieuw Roden, de Maatlanden op.
energiezuinige wasmachines
haptotherapie nijmegen haptonomie arnhem haptonomie drachten.
U wordt dan zo spoedig mogelijk door mij teruggebeld. Haptonomie Drachten Drachten. Drimble Bedrijvenregister Friesland Regio Drachten Haptonomie Drachten. Uitgebreide informatie over dit bedrijf met een vestiging in Drachten. Het adres van Haptonomie Drachten is Moleneind ZZ 175 in Drachten.
vloeistoffen
Zwangerschapscursussen Verloskundigenpraktijk de Geboortegolf.
Belangrijke onderwerpen, zoals ademhaling en houdingen tijdens de bevalling, komen in iedere cursus aan de orde. Hieronder hebben wij voor u een overzicht gemaakt van enkele aanbieders van cursussen die u in de zwangerschap kunt volgen.: Zwangerschapscursus Fit for 2, Drachten.
slotenmaker dordrecht
Haptotherapie Willy Konter, praktijk voor.
Wat is haptonomie? Voor welke klachten ga je naar een haptotherapeut? Haptotherapie voor kinderen en ouderbegeleiding. Haptotherapie voor Friesland, Drenthe en Groningen. Welkom op de site van mijn haptotherapiepraktijk. Ik heet Willy Konter, ben Gezondheidszorg GZ haptotherapeut en sinds 2007 geregistreerd bij de Vereniging van Haptotherapeuten VVH. Ik ben al enige tijd werkzaam als haptotherapeut in Friesland in de omgeving van Leeuwarden en Drachten.
seo services
Wie is Auke de Vries Auke de Vries.
Klassiek Homeopaat, Regio Drachten, Friesland. Wie is Auke? Wat is Homeopathie. Wie is Auke de Vries. Auke de Vries. Mijn naam is Auke de Vries. Mijn interesse voor alternatieve geneeswijzen is begonnen toen ik een chronische klacht had, waar regulier geen oplossing voor te vinden was. Ik ben toen gaan zoeken naar andere oplossingen in de alternatieve geneeskunde. Via elektro-acupunctuur, haptonomie en kinesiologie, kwam ik uiteindelijk terecht bij de Klassiek Homeopaat.
Routebeschrijving Praktijk voor Haptotherapie.
De N 381 richting Drachten. Doorijden tot afslag Waskemeer. Daar rechtsaf de Leidijk op. Voorbij groot natuurgebied linkerkant, direkt 1e weg rechts, Schansdijk. Eerste weg rechts Wijkweg. Eerste huis rechts is de Praktijk voor Haptotherapie. Ervaringen van cliënten: De haptotherapie is een zachte, maar zeer indringende therapie. Het doet een appèl op je hele, totale mens-zijn. Ervaringen van cliënten: Haptotherapie vraagt vertrouwen, overgave ook. Het mooie is dat er geen tijd voor bestaat, geen druk op ligt. Wanneer ik het wil, ik het toelaat dat laat Jenny aan mij. Baby en kinderhaptotherapie. Haptonomie voor hulpverleners.
Haptonomie Drachten Drachten.
Haptonomie Drachten Drachten. Haptonomie Drachten Drachten. Adres Moleneind ZZ 175. 9203 ZZ Drachten. Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier. Er zijn nog geen waarderingen. Deel dit profiel met anderen. Nog geen waarderingen. Help anderen kiezen door de eerste waardering over Haptonomie Drachten te Drachten te plaatsen.:
Sitemap.
Speltherapiepraktijk Helene van der Heijden. Praktijk voor Psychotherapie. Huis ter Leede. Praktijk voor Haptonomie en Haptotherapie Marga Aangeenbrug. Bureau Moed M.S. Praktijk voor psychotherapie. Praktijk voor Psychologische en Pastorale Hulpverlening. voor kind en volwassene, relatie en gezin. Onder de regenboog.
Haptonomie Drachten Facebook.
E-mailadres of telefoonnummer. Haptonomie Drachten is op Facebook. Registreer je vandaag nog bij Facebook zodat je in contact kunt komen met Haptonomie. Over Haptonomie Drachten. haptonomisch begeleider c.q. Moleneind 175, Drachten. Wetenschappelijk Instituut voor Haptonomie. Haptosynesie I, Frans Veldman Jr, Overasselt 1993.
Haptonomie Drachten.
Soms is het wenselijk om voorafgaande aan de fysiotherapie op haptonomische basis te kiezen voor een paar sessies haptonomische begeleiding. Bauke de Groot. 9203 ZZ, Drachten. Geregistreerd bij het Wetenschappelijk Instituut voor Haptonomie F.R.Veldman. Voor uitgebreidere informatie.: 9203 ZZ Drachten.

Contacteer ons