Resultaten voor haptonomie emmen

haptonomie emmen
Geraldine Otter, fysiotherapie dry needling haptonomie.
Fysiotherapie bij subacromiale schouderpijn. Hoe zit het met u? De praktijk is op het Waanderveld in Emmen. 7812 HZ Emmen. 06 29 37 29 62. Kaart en route. Hansman Foto en Beeldwerk. Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie. 7812 HZ Emmen.
seo activities
Praktijk voor Fysiotherapie Geraldine Otter Fysiotherapie Geraldine Otter.
Wat gebeurt er in het omgekeerde geval met je? Wat voel je als iemand heel dicht bij jou komt zitten? Hoe reageer je en wat gebeurt er met de spieren in je lichaam? 7812 HZ Emmen. De praktijk is op het Waanderveld in Emmen.
Sea
Haptotherapie Willy Konter, praktijk voor.
Wat is haptonomie? Voor welke klachten ga je naar een haptotherapeut? Haptotherapie voor kinderen en ouderbegeleiding. Haptotherapie voor Friesland, Drenthe en Groningen. Welkom op de site van mijn haptotherapiepraktijk. Ik heet Willy Konter, ben Gezondheidszorg GZ haptotherapeut en sinds 2007 geregistreerd bij de Vereniging van Haptotherapeuten VVH.
kalknagel medicijn
Mw M. van der Klei Emmen Drenthe alternatieve therapie voor Haptonomie.
Reconnection Reconnective Healing. Speyertherapie of Speyer-Methode. Stoppen met Roken. T'ai' Chi Chuan Tai Chi. TCM Traditional Chinese Medicine. Touch for Health. Touch of Matrix. Voeding en Dieet. van der Klei. 7826 TC Emmen. Ik ben aangesloten bij de volgende verenigingen.:
vpn verbinding opzetten
Welkom op de website van mijn praktijk Haptonomie Sowelu.
Sowelu is een praktijk voor Haptonomie. Ervaren, aanraken, gevoel en balans zijn de kenmerken van een haptonomische omgang met mensen. Ontmoeten" en samen" krijgen dan een intensere betekenis. Bijvoorbeeld: samen kijken naar je gezondheid, waar is verbetering mogelijk en vermogen ontwikkelen in een veilige omgeving. Welkom in de wereld van Haptonomie.
smoking verhuur amsterdam
Hulp bij: in Borger-Odoorn, Coevorden, Emmen en Midden-Drenthe haptotherapeut-info.nl.
Praktijk voor Haptotherapie Alyt van Dijk WESTERBORK. Praktijk voor Haptotherapie, gericht op kinderen en volwassenen Alyt van Dijk is vanaf 1987 bezig met haptonomie, eerst in de fysiotheraopie en sinds 2008 in de eigen. Haptotherapie Emmen Emmen. Praktijk voor Haptotherapie, GZ geregisteerd, lid van de VVH.
bouwkundige keuring utrecht

Contacteer ons