Op zoek naar haptonomie emmen?

haptonomie emmen
Haptotherapeut in Borger-Odoorn, Coevorden, Emmen en Midden-Drenthe haptotherapeut-info.nl.
Haptotherapie Emmen Emmen. Praktijk voor Haptotherapie, GZ geregisteerd, lid van de VVH. Haptotherapie helpt je te voelen wie je bent. Haptonomie is de leer van het menselijk gevoel en gevoelsleven. Praktijk voor Haptotherapie Alyt van Dijk Westerbork. Praktijk voor Haptotherapie, gericht op kinderen en volwassenen Alyt van Dijk is vanaf 1987 bezig met haptonomie, eerst in de fysiotheraopie en sinds 2008 in de eigen.
gripzakjes
Mw M. van der Klei Emmen Drenthe alternatieve therapie voor Haptonomie.
Reconnection Reconnective Healing. Speyertherapie of Speyer-Methode. Stoppen met Roken. T'ai' Chi Chuan Tai Chi. TCM Traditional Chinese Medicine. Touch for Health. Touch of Matrix. Voeding en Dieet. van der Klei. 7826 TC Emmen. Ik ben aangesloten bij de volgende verenigingen.:
tanden bleken utrecht
Geraldine Otter, fysiotherapie dry needling haptonomie.
De praktijk is op het Waanderveld in Emmen. Kaart en route. Maandag 8.00 20.00. Dinsdag 8.00 18.30. Woensdag 8.00 13.30. Donderdag 8.00 18.30. Fysiotherapie bij subacromiale schouderpijn. Hoe zit het met u? Wat u moet weten over Nekpijn. Nieuw bezoekadres Geraldine Otter Fysiotherapie, Dry Needling en Haptonomie.
slotenmaker amsterdam
Praktijk voor Fysiotherapie Geraldine Otter Fysiotherapie Geraldine Otter.
De praktijk is op het Waanderveld in Emmen. Kaart en route. Maandag 8.00 20.00. Dinsdag 8.00 18.30. Woensdag 8.00 13.30. Donderdag 8.00 18.30. Fysiotherapie bij subacromiale schouderpijn. Hoe zit het met u? Wat u moet weten over Nekpijn. Nieuw bezoekadres Geraldine Otter Fysiotherapie, Dry Needling en Haptonomie.
kraamcadeau
Haptotherapie Willy Konter, praktijk voor.
Wat is haptonomie? Hoe haptotherapie u kan helpen. Haptotherapie voor kinderen en ouderbegeleiding. Vergoedingen voor haptotherapie. Haptotherapie voor Friesland, Drenthe en Groningen. Welkom op de site van mijn haptotherapiepraktijk. Ik heet Willy Konter, ben Gezondheidszorg GZ haptotherapeut en sinds 2007 geregistreerd bij de Vereniging van Haptotherapeuten VVH.
Haptotherapie: Fysiotherapie: Groningen: Welkom.
Nu ook bij Paramedische Praktijk Noorderhoogebrug te Groningen. Haptotherapie in Drenthe. Vanaf 1 december 2010 kunt u voor haptotherapie ook in Drenthe terecht. Iedere woensdag van 08.30 tot 18.30 ben ik als haptotherapeut werkzaam in de Fysiotherapiepraktijk van Jorinde Fransen Navigatiestraat 1 7826 TD Emmen.
Welkom op de website van mijn praktijk Haptonomie Sowelu.
Sowelu is een praktijk voor Haptonomie. Ervaren, aanraken, gevoel en balans zijn de kenmerken van een haptonomische omgang met mensen. Ontmoeten" en samen" krijgen dan een intensere betekenis. Bijvoorbeeld: samen kijken naar je gezondheid, waar is verbetering mogelijk en vermogen ontwikkelen in een veilige omgeving. Welkom in de wereld van Haptonomie.
Hapthotherapeut Drenthe AlleHaptonomen.nl. Hapthotherapeut Drenthe AlleHaptonomen.nl.
Haptonomie: wat is dat? Wanneer haptonomie/ haptotherapie? Wat is een Hapthotherapeut of Haptonooom? Kwaliteit haptonomen/ haptotherapeuten. Haptonomie en vergoedingen. Haptonomie/ Haptotherapie: specialisaties. Zoek een haptonoom of haptotherapeut bij u in de buurt! naam m/v adres postcode plaats telefoon e-mail info beroep website.

Contacteer ons