Op zoek naar haptonomie grave?

haptonomie grave
Haptotherapeut in Grave, Landerd en Mill en Sint Hubert haptotherapeut-info.nl.
Alle Haptotherapeuten In de regio.: Kaart weergeven Haptotherapeut in Grave, Landerd en Mill en Sint Hubert. Haptotherapie Mensink Cuijk. Praktijk voor Haptotherapie en Haptonomische Zwangerschapsbegeleiding Officieel erkend GZ-haptotherapeut, vergoed door zorgverzekeraars. In de omgeving binnen 15 km. Mariette Bogaers haptonomie en therapie Cuijk.
zoekmachine optimalisatie
WIH Haptonomie Haptonomie.
In de jaren zestig is de grondlegger van de Haptonomie Frans Veldman begonnen met scholingen in de Haptonomie. Hieruit ontstond in 1974 de vestiging Dorenhage in Overasselt. Vanaf 1985 zijn daar de scholingen voortgezet door Frans R. Veldman.In 1998 is het Instituut verhuisd naar Grave.
millers juice
Haptonomie Haptonomie.
Voor het haptonomisch begeleiden van cliƫnten is een scholingstraject van persoonlijke integratie noodzakelijk om te kunnen komen tot het weten aan te spreken van een soortgelijk proces bij patiƫnten en het herkennen van fenomenen die daarbij een rol spelen. meer over scholingen. v Haptonomie Korte Rogstraat 2B 5361 GJ GRAVE info@haptonomie.com Telefoon 0033 0676809852.
bi
De therapeute Opleidingen.
Scholingen bij het Wetenschappelijk" Instituut voor Haptonomie" in Grave. In 2005 certificaat behaald in de Haptosynesie II. Studienetwerk Haptonomie en Haptotherapie. hieraan verbonden nascholingen bij Frans Veldman sr.grondlegger van de haptonomie in Oms F. Cursus stervensbegeleiding bij het Wetenschappelijk" Instituut voor Haptonomie" in Grave.
kapper
WIH Wetenschappelijk Instituut voor Haptonomie.
5361 GJ Grave. In de jaren zestig is de grondlegger van de Haptonomie Frans Veldman begonnen met scholingen in de Haptonomie. Hieruit ontstond in 1974 de vestiging Dorenhage in Overasselt. Vanaf 1985 zijn daar de scholingen voortgezet door Frans R.
Over Anjo Haptonomie Druten.
De haptonomische benaderingswijze, waar ik me sinds 1993 in verdiep, geeft mij mooie inzichten dit menselijke contact te beschouwen en te begeleiden. Mijn haptonomiescholing heb ik gevolgd aan het Wetenschappelijk Instituut voor Haptonomie te Grave. Naast de basisscholing en de twee vervolgscholingen, heb ik hier onder andere de scholing voor pre en postnatale begeleiding en de kinderhaptonomie gevolgd.
Over Nathalie.
Ik ben Nathalie Reijnen en werkzaam als GZ-haptotherapeut. In mei 2016 heb ik mijn diploma behaald van de vierjarige opleiding Haptotherapie aan het Instituut voor Toegepaste Haptonomie ITH in Nijmegen. Voordat ik deze opleiding ging volgen ben ik jarenlang werkzaam geweest in de psychiatrie als verpleegkundige en als coach. Daarna ben ik een aantal jaren zelfstandig docent/trainer geweest voor de zorgsector. De keuze voor het vak van haptotherapeut kwam voort vanuit de wens om mijzelf nog beter te leren kennen. Van daaruit kwam steeds meer het verlangen om de mens in heel zijn wezen te ontmoeten, in contact te zijn en vanuit mijn eigen mens-zijn er mijn werk van te kunnen maken. Het is een prachtig integer vak, waarbij ik de ander in nabijheid mag ontmoeten, met alles wat er is en mag zijn. Een ieder in zijn eigen tijd en tempo, zodat de ander weer in zijn kracht komt en zijn mogelijkheden opnieuw kan ontdekken en kan aanspreken! Vanaf 2015 ben ik gestart met mijn praktijk in Velp bij Grave.

Contacteer ons