Resultaten voor haptonomie heemstede

haptonomie heemstede
Saskia Beukman Heemstede.
Raadhuisstraat 56a, Heemstede. Agenda: Maak een afspraak. Mijn naam is Saskia Beukman en ben in De Nieuwe Lente werkzaam als Lichaamsgericht Traumatherapeut en Haptonoom. In de praktijk maak ik gebruik van een aantal methodes, zoals: Massage, Haptonomie, Mindfulness, Hartcoherentie, Adem en ontspanningstherapie, EMDR en Trauma Therapie Somatic Experiencing.
millers juice
De Nieuwe Lente Heemstede.
Méér dan alleen complementaire behandelingen. De Nieuwe Lente in Heemstede is hét centrum op het gebied van gezondheid en complementaire geneeskunde. Tevens kunt u bij ons terecht voor Yoga-lessen en verhuren wij ruimtes voor seminars of workshops. Onze specialisten staan voor u klaar.
Sleutelmaker
Haptonomie, stress en traumatherapie. Heemstede.
Het kenmerk van haptonomisch contact is dat het heel de mens omvat en aanraakt om die in zijn wezen te bevestigen. In feite is haptonomie geen geneeswijze of therapie maar een benaderingwijze die binnen elke discipline van de welzijns-of gezondheidszorg te integreren is. Therapeut: Saskia Beukman. Telefoon: 06 24206066. Ga terug naar het overzicht. 2101 HH Heemstede.
zwangerschapsyoga heemstede
Haptonomie en haptotherapie De Praktijk Heemstede: De Praktijk Heemstede.
Binnen De Praktijk Heemstede wordt zowel haptonomie als haptotherapie aangeboden. Haptonomie is de leer van de tastzin. Door lichamelijke aanraking leer je luisteren naar de signalen die je lichaam uitzendt. Het lichaamsbewustzijn en het zelfbewustzijn worden door de aanraking geactiveerd.
praxis gordijnen
Haptotherapiepraktijk Ineke van Rijsselberg te Heemstede Haptotherapiepraktijk Ineke van Rijsselberg te Heemstede.
Ik ben nu twintig jaar werkzaam als oefentherapeut Cesar en sinds 2003 als zelfstandig haptotherapeut. Ik heb daarnaast de opleiding Haptonomie en relatieproblematiek afgerond. Ook neem ik deel aan het studienetwerk haptonomie en haptotherapie; deze groep bestudeert o.a. het boek van de grondlegger van de haptonomie Frans Veldman.
Het Groene Huis Praktijk voor Haptotherapie, Helende Reis en Voice Dialogue Haarlem, Heemstede, Bennebroek, Hoofddorp, Bloemendaal.
Praktijk voor Haptotherapie, Helende Reis en Voice Dialogue. Haarlem, Heemstede, Bennebroek, Hoofddorp, Bloemendaal. De Eigen Wijzen. Kloppend in je vel met je eigen wijzen. Bewustwordingswijze ontwikkeld door Joke Lamers. Telefoon: 023-5477661 Mobiel 06-40562790. Ben je het ergens kwijtgeraakt, het gevoel dat je goed bent zoals je bent.
Haptotherapeut Nicoline Hendriks.
We onderzoeken samen hoe je je nu door het leven heen beweegt. Graag laat ik je direct kennis maken met haptonomie door een simpele oefening met je te doen op de behandeltafel. Zo krijg je meteen een beetje een idee hoe haptonomie werkt.
Haptotherapeut in Heemstede en Zandvoort haptotherapeut-info.nl.
Tevens praktijk in de Jan van Goyenstraat te Heemstede. Goed bereikbaar met openbaar vervoer en gratis. Haptotherapiepraktijk Haarlem Haarlem. In de omgeving binnen 10 km. Speelruimte Haptonomie Haarlem. Liefde, lef luchtigheid in je leven Ik help mensen alleen of als stel die meer liefde, lef en luchtigheid in hun leven willen ervaren.
Maria Holtslag: Praktijk voor haptotherapie en haptonomische zwangerschapsbegeleiding omgeving Haarlem.
praktijk voor Haptonomie, Haptotherapie en Haptonomische Zwangerschapsbegeleiding. Graag nodig ik je uit om deze website te lezen over het aanbod van mijn praktijk. Als je klachten hebt of iets mankeert, wil je daar over het algemeen zo snel mogelijk van af.

Contacteer ons