Meer resultaten voor haptonomie heerenveen

haptonomie heerenveen
Praktijk voor Haptonomie J. Oenema in Heerenveen Zorg Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Praktijk voor Haptonomie J. Oenema is geverifiëerd door eigenaar. Kaartweergave Praktijk Voor Haptonomie J. Toon streetview weergave Sluit streetview Geen Streetview aanwezig. Vergroot de kaart. Onze bezoekers over Praktijk voor Haptonomie J. Oenema in Heerenveen. Algemene indruk van dit bedrijf.:
uitvaartverzorging
Praktijk voor haptonomie Heerenveen Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Doordat de stad omgeven wordt door bossen en meren, verleent Heerenveen zich uitstekend voor recreatieve mogelijkheden. Met Telefoonboek.nl vindt u snel en gemakkelijk alle bedrijven in Heerenveen, die ook te vinden zijn in rubriek praktijk voor haptonomie! Ing Bank Heerenveen.
millers juice
Haptotherapie Heerenveen Helpt.
HBO SPH Haptotherapie EMDR en meerdere scholingen Ik sta geregistreerd bij zorgverzekering De Friesland. Bij aanvullende verzekering wordt een gedeelte vergoedt. Dit geldt ook bij andere zorgverzekeraars. Heerenveen, Golfpad 12. Op welke dagen en tijden? In overleg op maandag dinsdag woensdag donderdag.
yoga heerenveen
Haptotherapie Heerenveen.
mok bedrukken
Praktijk Grietje Koopmans Haptotherapie Heerenveen.
Welkom bij Praktijk Grietje Koopmans. Welkom op mijn site, waar u nader kunt kennismaken met mij en mijn praktijk. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie, belt of mailt u dan gerust. 8441 PE Heerenveen. Stuur een mail.
Welkom op de website van mijn praktijk Haptonomie Sowelu.
Ontmoeten" en samen" krijgen dan een intensere betekenis. Bijvoorbeeld: samen kijken naar je gezondheid, waar is verbetering mogelijk en vermogen ontwikkelen in een veilige omgeving. Welkom in de wereld van Haptonomie. Praktijkvoering: Assen ma, di, wo, do, vrijdag, in Heerenveen, voorlopig op woensdagochtend.
Praktijk voor Haptotherapie Heerenveen Helpt.
Haptotherapie is de leer van het gevoel. Niet alleen praten over datgene waar je mee zit maar ook voelen/ervaren wat het met je doet. Hoe versta je je lichaam en welke signalen herken je. Wat wil je lichaam je vertellen.
Haptotherapeut in Heerenveen, Ooststellingwerf en Weststellingwerf haptotherapeut-info.nl.
Praktijk Grietje Koopmans Heerenveen. Praktijk voor haptonomische begeleiding en haptotherapie. Ook shiatsu-therapie, voetreflexologie, massage-therapie op haptonomische basis. Tevens ben ik BIG-geregistreerd. In de omgeving binnen 15 km. Haptotherapie en Sportmassage Jeltsje de Jong Beetsterzwaag. Praktijk Omtinken" betekent aandacht voor jou, als GZ-Haptotherapeut en als sportmasseur. Waar ik me verder op toeleg is coaching en groepswerk. Enkele indicaties kunnen. In de omgeving binnen 25 km. Eisses Praktijk voor Haptotherapie GZ Haptotherapeut Dwingeloo. Praktijk voor Haptotherapie. In de omgeving binnen 30 km. Haptotherapie Nicole Flapper Meppel. Haptotherapie Fysiotherapie Manuele therapie Energetische therapie Natuurgeneeswijzen Zwangerschapsbegeleiding. In de omgeving binnen 35 km. Haptonomie Tigchelaar Leeuwarden.
in-tact psycho-haptotherapie.
In dit kader moest ik terugdenken aan interviewartikelen die ik eerder schreef met: Hans. Artikel in Groot Heerenveen. Vorige week stond Rob van der Wielen in de belangstelling van Groot Heerenveen. Een prachtig artikel beschrijft de loopbaan van Rob en de aanloop naar Intact.

Contacteer ons