Meer resultaten voor haptonomie oss

haptonomie oss
Haptonomie Oss.
In feite is haptonomie geen geneeswijze of therapie maar een benaderingswijze: hoe gaan we bijvoorbeeld met elkaar om, in hoeverre staan wij in contact met onszelf. Haptonomie heeft verschillende vormen van begeleiding/therapie. Meer informatie over deze vormen staat onder het kopje Begeleiding. Westhaag 5 nbspnbspnbspnbspnbspnbspnbsp 5346 LA nbspnbspnbspnbspnbspnbspnbsp Oss nbspnbspnbspnbspnbspnbspnbsp T 0412 651547 nbspnbspnbspnbspnbspnbspnbsp E inekealards@zonnet.nl.
Thaise
Haptonomie Oss.
Ik ben Ineke Alards en van 1993 tot 2014 ben ik werkzaam geweest als verloskundige in Oss bij de verloskundigenpraktijk Lucina. In 1988 heb ik voor het eerst kennis gemaakt met de haptonomie. Met name de zwangerschapsbegeleiding op haptonomische basis had mijn interesse omdat het de enige zwangerschapsbegeleiding is waarin contact wordt gemaakt met het kind.
buddha to buddha
Haptonomie Oss De Telefoongids.
Haptonomie in Oss. Raadhuislaan 2/A, 5341GM, Oss. specialist in haptotherapie, relatietherapie en seksuologische hulpverlening. Beoordeel dit bedrijf https//www.detelefoongids.nl/haptotherapie-oss/45514531/5-1/sn45514531: 06-21801588 Toon nummer. Schadewijkstraat 6, 5348BC, Oss. Praktijk voor toegepaste haptonomie: haptotherapie, relatietherapie, coaching bij persoonlijke ontwikkeling, en begeleiding bij studiekeuze, schoolkeuze en beroepske Lees meer.
millers juice
Haptonomie Oss.
Ineke Alards, verloskundige Adres: Westhaag 5 Postcode: 5346 LA Oss Telefoon: 0412-651547 E-mail: inekealards@zonnet.nl BIG registratie nummer: 99038140203 VBAG Lidmaatschapsnummer: 21507003 RBCZ: 912029R, hieronder valt ook de TCZ KvK-nummer: 59501707. Naam: E-mail: Telefoon: Vragen: Vraag versturen. Westhaag 5 nbspnbspnbspnbspnbspnbspnbsp 5346 LA nbspnbspnbspnbspnbspnbspnbsp Oss nbspnbspnbspnbspnbspnbspnbsp T 0412 651547 nbspnbspnbspnbspnbspnbspnbsp E inekealards@zonnet.nl.
koelvloeistof
Haptotherapie Nijmegen en Oss.
Wanneer u komt naar de haptotherapie praktijk van Raak in Nijmegen kunt u gerust zijn van een professionele en daadkrachtige aanpak. Graag maak ik kennis met u, dus belt u gerust voor een afspraak. Welkom bij de praktijk van Anita van Raak.
Home.
bij Haptonomie Maasland, praktijk voor haptotherapie, coaching in persoonlijke ontwikkeling, en begeleiding bij studiekeuze, relatietherapie, schoolkeuze en beroepskeuze in regio Oss en Den Bosch s-Hertogenbosch. Haptonomie is de leer van de tastzin en het gevoelsleven zie hier. De meeste mensen kennen de haptonomie van de toepassing in sportcoaching.
Haptonomie Maasland antonjurgenshuis.
Verder heeft de therapeut een brede kennis en ervaring: hij is zowel geschoold in haptonomie, als psychologie. Hij heeft zowel ervaring in het bedrijfsleven, als de zorgsector en het onderwijs. In het Anton Jurgenshuis vindt u huisartsen, zorg en hulpverleners onder één dak. Een echt zorgcentrum met een lange historie, mooi centraal gelegen in Oss en vlakbij het NS Station.
Praktijk Den Hoogen Haptotherapie.
Haptotherapie komt voort uit de haptonomie en houdt zich bezig met de ontwikkeling van het gevoelsleven en in ruimere zin met gevoelsmatige wisselwerking tussen mensen. Haptotherapie geeft inzicht in je menselijk bestaan; over hoe je in het leven staat en hoe je je hebt ontwikkeld.
Haptonomie fysiotherapiepraktijk Fysio Steins Hoogstraat regio Oss.
De haptonomie is een wetenschap die de wetmatigheden van het menselijke gevoelsleven bestudeert. Zij legt zich daarbij in het bijzonder toe op het beschrijven van al datgene wat een rol speelt in de tussen-menselijke affectieve verhoudingen, communicatie, interacties en relaties en het overdragen en beleefbaar maken hiervan in scholing en begeleiding.
meer info formulier Medifit.

Contacteer ons