Resultaten voor haptonomie oss

haptonomie oss
Haptonomie Oss.
Ik ben Ineke Alards en van 1993 tot 2014 ben ik werkzaam geweest als verloskundige in Oss bij de verloskundigenpraktijk Lucina. In 1988 heb ik voor het eerst kennis gemaakt met de haptonomie. Met name de zwangerschapsbegeleiding op haptonomische basis had mijn interesse omdat het de enige zwangerschapsbegeleiding is waarin contact wordt gemaakt met het kind.
trend
Noord-Brabant Therapeut of psychotherapeut in Noord-Brabant Vind-een-therapeut.nl.
we halen uw resultaten op. Vragen van therapeuten. Vragen van organisatoren. Contact met de beheerder. Op straal rond een gemeente. In de provincie Drenthe, Zeeland, Utrecht, Overijssel, Noord-Holland, Noord-Brabant, Limburg, Groningen, Gelderland, Friesland, Zuid-Holland of Flevoland. Vind-een-therapeut.nl 2010-2019 Privacy and Cookies Disclaimer Gebruikersvoorwaarden.
vloeistoffen
HAPTOTHERAPIE EN MASSAGEVISENSNICOLE MERKS.
In deze opleiding gaat het ook om heel de mens en dat spreekt mij erg aan. Van het een komt het ander, en nadat mijn interesse was gewekt voor de Watsu water-shiatsu heb ik hier basis en level 1 in gevolgd.
seo test
Zakelijke informatie Ineke Alards Praktijk voor Haptonomie Oss OpenCompanies.
De informatie die je hier vindt over Ineke Alards Praktijk voor Haptonomie komt deels vanuit Graydon en deels vanuit de KvK. Indien je contact wilt opnemen met Ineke Alards Praktijk voor Haptonomie kun je het telefoonnummer 0412 651547 gebruiken of een brief versturen naar het adres Westhaag 5 met postcode 5346 LA in Oss.
slotenmaker alkmaar
Ineke Alards Praktijk voor Haptonomie Anders in Oss.
organisaties Voeg organisatie toe PDF naar Word-converter. Ineke Alards Praktijk voor Haptonomie. Ineke Alards Praktijk voor Haptonomie Anders in Oss. Volledige informatie over Ineke Alards Praktijk voor Haptonomie in Oss. 0412 651 547. 5 Westhaag, Oss, Noord-Brabant, 5346 LA. maandag: niet gespecificeerd.;
datingsite
Carpe Diem Oss Massages4all.
Home Noord-Brabant Oss Carpe Diem Oss. Carpe Diem Oss. 5348 KB Oss. Deel als eerste uw ervaring. Sfeervol genieten van de beste erotische massage. Verleidelijke massages zoals je niet eerder ervaren hebt.Carpe Diem beschikt over massagesalons in Oss en Boxtel.
Ineke Alards Praktijk voor Haptonomie Oss.
Drimble Bedrijvenregister Noord-Brabant Regio Oss Ineke Alards Praktijk voor Haptonomie. Ineke Alards Praktijk voor Haptonomie. Uitgebreide informatie over dit bedrijf met een vestiging in Oss. Het adres van Ineke Alards Praktijk voor Haptonomie is Westhaag 5 in Oss. informatie alleen over oss.
Praktijk Den Hoogen Haptotherapie.
Haptotherapie komt voort uit de haptonomie en houdt zich bezig met de ontwikkeling van het gevoelsleven en in ruimere zin met gevoelsmatige wisselwerking tussen mensen. Haptotherapie geeft inzicht in je menselijk bestaan; over hoe je in het leven staat en hoe je je hebt ontwikkeld.
Verloskunde Oss, 3 verloskundigen gevonden in Oss solvo.nl.
3 Verloskundepraktijken gevonden in Oss. Toon op kaart Sluit kaart Sorteer op: Beoordeling. Verloskundigen Praktijk Nova. Praktijk Voor Haptonomie. Een verloskundige begeleidt je voor, tijdens en na een bevalling. Ook kun je bij een verloskundige terecht als je nog niet zwanger bent maar het wel graag wil worden.
Haptonomie Maasland antonjurgenshuis.
Verder heeft de therapeut een brede kennis en ervaring: hij is zowel geschoold in haptonomie, als psychologie. Hij heeft zowel ervaring in het bedrijfsleven, als de zorgsector en het onderwijs. In het Anton Jurgenshuis vindt u huisartsen, zorg en hulpverleners onder één dak. Een echt zorgcentrum met een lange historie, mooi centraal gelegen in Oss en vlakbij het NS Station.
Zoek een seksuoloog.
De NVVS waarborgt de seksuologische hulpverlening en counseling, en heeft haar kwaliteitsregisters ondergebracht in de Stichting NRVS Nederlands Register voor Seksuologie. Deze houdt onafhankelijk en openbaar registers aan van professionals met merkenrechtelijk beschermde titels: Seksuoloog NVVS, Consulent Seksuele Gezondheid NVVS, en Aantekening Seksuologie NVVS.

Contacteer ons