Op zoek naar haptonomie veenendaal?

haptonomie veenendaal
Praktijk Ina de Jager, Fysiotherapie-Haptotherapie-Acupunctuur Veenendaal.
Er zijn nog geen waarderingen. Klachten over uw behandeling? Lees hier hoe u uw klacht kunt melden. Er is 1 specialist werkzaam bij deze locatie.: Zorginstelling Praktijk Ina de Jager, Fysiotherapie-Haptotherapie-Acupunctuur, Veenendaal. Alle fysiotherapiepraktijken in Veenendaal. Alle zorgaanbieders in Veenendaal.
kookplaat
Praktijk voor oefentherapie en haptotherapie Kloppend Hart Huis: Kloppend Hart Huis.
Haptotherapie is de therapeutische benadering van de haptonomie wat meer gaat over tast en waarneming, contact en welbevinden. Door meer inzicht te krijgen het eigen zijn en functioneren is het eenvoudiger die dingen aan jezelf te veranderen die nodig zijn om lekkerder in je vel te zitten en beter te kunnen functioneren in het leven. Ik hoop u te mogen ontmoeten. Verwijzing van de huisarts is wenselijk maar niet noodzakelijk. Oefentherapie en haptotherapie Elders. Fysiotherapie Training NederVeluwe. Behandeling op afspraak, donderdagochtend. Behandeling op afspraak, donderdagochtend. 06 50 25 51 34. Kloppend Hart Huis. 3907 NG Veenendaal.
skeelers
Praktijk voor oefentherapie en haptotherapie Veenendaal.
Er zijn nog geen waarderingen. Klachten over uw behandeling? Lees hier hoe u uw klacht kunt melden. Er is 1 specialist werkzaam bij deze locatie.: Zorginstelling Praktijk voor oefentherapie en haptotherapie, Veenendaal. Alle oefentherapiepraktijken in Veenendaal. Alle zorgaanbieders in Veenendaal.
kalknagel medicijn
Haptotherapiepraktijk Veenendaal Gezondheidscentrum Veenendaal.
Het is gericht op het bewust maken van gevoelens en bevordert het lichaams en zelfbesef. U kunt bij ons onder andere terecht met vragen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, lichamelijke en/of geestelijke overbelasting. Voor nadere informatie verwijzen wij u naar onze website.
beeldenfabriek rotterdam
Home Haptotherapie Veenendaal.
Info voor cliƫnten Info voor verwijzers. Door haptotherapie begrijp ik de signalen van mijn lichaam beter, zorg ik beter voor mezelf en voel ik me meer in balans. Wijk bij Duurstede Veenendaal Heuvelrug Zeist Oosterbeek Houten Odijk. Haptotherapie Veenendaal is onderdeel van een groter geheel.
relatietherapie veenendaal
Object moved.
foto's van honden puppies
Haptotherapeut in Veenendaal haptotherapeut-info.nl.
Haptotherapiepraktijk Veenendaal Veenendaal. Giselle Magis en Esther van den Heuvel zijn beide als GZ-Haptotherapeut geregistreerd bij de VVH. In de omgeving binnen 10 km. Praktijk Confidentia Bennekom. Praktijk voor haptotherapie Wanneer je: weer meer in contact wilt komen met je gevoel, de signalen van je eigen lichaam wilt leren kennen om vandaaruit de juiste keuzes. Hermien de Ridder, Praktijk haptotherapie Amerongen. Praktijk haptotherapie voor individuele begeleiding; cursusdagen Hart Haptonomie in kleine groepen en mijn boeken Hart Haptonomie, bewegen en bewogen worden door.
Wie zijn wij Haptotherapie Heuvelrug.
Giselle Magis Veenendaal Oosterbeek. Margot Buitenhof Houten Odijk. Wijk bij Duurstede Veenendaal Heuvelrug Zeist Oosterbeek Houten Odijk. Haptotherapie Heuvelrug is onderdeel van een groter geheel. Wij vormen een samenwerkingsverband van zeven onafhankelijke praktijken die krachten bundelen in het midden van Nederland.
Praktijk Ina de Jager.
3901 EG Veenendaal. Mobiel 06 29.50.45.65. ma di van 8.00-19.30 uur. wo do van 8.00-18.30 uur. vrij van 8.00-17.00 uur. Zaterdag en zondag alleen voor spoedgevallen op afspraak. Mijn praktijk is gericht op behandeling van klachten aan het bewegingsapparaat, zowel van.

Contacteer ons