Meer resultaten voor haptonomie veenendaal

haptonomie veenendaal
vdHeuvel, Magis gezondheidscentrum Haptotherapie Heuvelrug.
Nijverheidslaan 3L 3903 AL Veenendaal. 0318 511156 Praktijk Veenendaal Esther van den Heuvel Giselle Magis Website. Doelgroepen van vestiging. Werkzaam in praktijk. Esther van den Heuvel. Wijk bij Duurstede Veenendaal Heuvelrug Zeist Oosterbeek Houten Odijk. Haptotherapie Heuvelrug is onderdeel van een groter geheel.
amicitia
Samenwerkingspartners van KraamInzicht.
Astrid van Hees is als lactatiekundige IBCLC verbonden met Kraam Inzicht. Haar werkgebied beslaat de gebieden Utrecht en Veenendaal. T 06 50 99 63 12. Een kind dat vanaf het begin bevestigd is in zijn bestaan wordt gevoed in zijn zelfvertrouwen.
bewakingscamera
Haptotherapiepraktijk Veenendaal Gezondheidscentrum Veenendaal.
Het is gericht op het bewust maken van gevoelens en bevordert het lichaams en zelfbesef. U kunt bij ons onder andere terecht met vragen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, lichamelijke en/of geestelijke overbelasting. Voor nadere informatie verwijzen wij u naar onze website.
winkels arnhem
Sitemap.
psychosynthese psychotherapie veenendaal. Klaver, praktijk voor contextuele therapie. psychologische hulpverleningspraktijk bredewout. Jeanine Geijtenbeek, Mediation Coaching. De Hoop ggz. Stella Maris GGZ. Speltherapiepraktijk Helene van der Heijden. Praktijk voor Psychotherapie. Huis ter Leede. Praktijk voor Haptonomie en Haptotherapie Marga Aangeenbrug. Bureau Moed M.S.
parkbee overtoom
Contact met Vereniging Haptonomische Zwangerschapsbegeleiding VHZB.
Academie Haptonomie Doorn. 9 april 2019. Hotel van der Valk Bastion 7., 3905 NJ Veenendaal. Beroepsprofiel van de VHZB. Inhoud van het beroepsprofiel. In het beroepsprofiel van de VHZB staat beschreven wat de haptonomisch zwangerschapsbegeleider doet en voor welke taken zij verantwoordelijk is. Het is geschreven door leden van de Vereniging Haptonomische Zwangerschapsbegeleiders VHZB, pre en postnatale begeleiding van ouders en hun kind.
trend
Lijf Leven Veenendaal Fysiotherapie Informatie.
Lijf Leven Veenendaal. Fysiotherapie Lijf Leven Veenendaal is gevestigd op de voormalige locatie van Curves Veenendaal, recht tegenover zorgcentrum t Boveneind en behandeldienst Charim Vitaal. Fysio Lijf Leven Veenendaal is een dependance van Fysiotherapie Lijf Leven Ede en heeft net als Fysio Ede het predicaat TopZorg Fysiotherapie Menzis en Achmea-Pluspraktijk.
vloeistoffen
Haptonomie Veenendaal De Telefoongids.
Toon 3 resultaten. Haptonomie in Veenendaal. Haptonomie in Veenendaal. Haptotherapie Praktijk Veenendaal. Nijverheidslaan 3/L, 3903AL, Veenendaal. 0318-511156 Toon nummer Website Plan route KvK-gegevens. Beoordeel dit bedrijf. Jager Praktijk Ina de. Kerkewijk 22, 3901EG, Veenendaal. 0318-515912 Toon nummer Plan route KvK-gegevens.
seo services
Praktijk voor oefentherapie en haptotherapie Kloppend Hart Huis: Kloppend Hart Huis.
Haptotherapie is de therapeutische benadering van de haptonomie wat meer gaat over tast en waarneming, contact en welbevinden. Door meer inzicht te krijgen het eigen zijn en functioneren is het eenvoudiger die dingen aan jezelf te veranderen die nodig zijn om lekkerder in je vel te zitten en beter te kunnen functioneren in het leven. Ik hoop u te mogen ontmoeten. Verwijzing van de huisarts is wenselijk maar niet noodzakelijk. Oefentherapie en haptotherapie Elders Fysiotherapie Training NederVeluwe. Behandeling op afspraak, donderdagochtend. Behandeling op afspraak, donderdagochtend. 06 50 25 51 34. Kloppend Hart Huis. 3907 NG Veenendaal.
Therapeut Ede, Therapie Ede, Veenendaal, Barneveld.
Je kunt bij mij ook terecht voor haptowandelcoaching. Hierin combineer ik de principes van de haptonomie met beweging wandelen om je te coachen naar nieuwe inzichten en ruimte om buiten je bekende spoor te lopen. Bekijk mijn profiel Stuur mij een bericht.
Hier vind je de adressenlijst van de verloskundige LiemersCare.
Informatiebijeenkomst Borstvoeding en Ouderschap. Sifra verloskundigen Ede e.o. Willem de Zwijgerlaan 1A. 6713 NS Ede. Ede, Bennekom, Lunteren, de Valk, Wekerom, Otterlo, Harskamp, Ederveen, de Klomp. Informatieavond over de zwangerschap. Informatieavond over de bevalling. Maatschap verloskundigen Veenendaal. 3901 RG Veenendaal.
Haptotherapie Haptotherapeut Veenendaal Zorgaanbieders.nl.
Zoek en vind uw zorgaanbieder bij u in de buurt of in een bepaalde regio. HAPTOTHERAPIE PRAKTIJK VEENENDAAL. HERMIEN DE RIDDER. HAPTOTHERAPIE HILTEN MW J M VAN. 6711MS, EDE GLD. Koningin Julianalaan 56. MARIS M A. 4 Gang van zaken. 5 Haptonomie en Haptotherapie.

Contacteer ons