Resultaten voor haptonomie woudenberg

haptonomie woudenberg
Your Turn, Haptonomie en mindfulness.
1 op 1 is er werkruimte in Woudenberg, groepstrainingen zijn op locatie. Graag luister en kijk ik mee naar datgene wat je wilt onderzoeken of trainen. Ik werk met een combinatie van de volgende methodieken.: OplossingsGerichte gespreksvoering, Mindfullness, Meditatie, Tafel-opstellingen., zacht lijfwerk en Haptonomie.
siri thai leiden
Assertiviteitstraining AT voor volwassenen Sociaalplein Leusden.
De trainer reikt je tools aan die helpen om in sitauties die jij lastig vindt je lichamelijke spanning te verminderen. Binnen die veilge omgeving wordt geoefend met een andere manier van reageren om zo weerbaarder en assertiever te worden. Ook haptonomie is onderdeel van de training.
incassobureau inschakelen particulier
welkom bij haptotherapie Hermien de Ridder in Amerongen Praktijk Haptotherapie Hermien de Ridder Amerongen.
in het kort.: Haptonomie houdt zich bezig met zowel voelen, gevoelens en tastzin als met heel-makend aanraken. Haptotherapie is de therapie die daaruit ontstaan is, in de therapie houd ik mij bezig met het fysieke en het niet-fysieke van een mens.
ophangsysteem poster
Wout Elzinga praktijk voor Haptotherapie Ondernemers Zoeken.
U bent hier: Home / Items / Haptonomie, Haptotherapie, Therapie / Wout Elzinga praktijk voor Haptotherapie. Deel deze pagina. Wout Elzinga praktijk voor Haptotherapie. Alexanderstraat 132a 6812 BJ Arnhem. Contactoptie is uitgeschakeld. Welkom op de site www.ondernemerszoeken.nl van TBM Media.
vloeistoffen
Zorgr.
Geriatriefysiotherapeut, Manueel therapeut. Ramo de Boer. Coach EMCC, Psycholoog. Coaching Advies Pascalle Laban. Mental coach EMCC, Vitaliteitscoach EMCC. NLP Neuro Linguïstisch Programmeren. RET Rationeel emotieve therapie. Verlies en rouwverwerking. xml version1.0" encodingutf-8? Leefstijl coach, Mental coach. NLP Neuro Linguïstisch Programmeren.
slot openmaken met schroevendraaier
Cindy Pickkers Groepspraktijk Fysiotherapie Naarden, Bussum, Huizen, Almere en Hilversum.
Vanuit mijn interesse in het totale menselijk functioneren en interactie tussen lichaam en geest heb ik mij verdiept in het behandelen van klachten waarbij er een verstoring is tussen het fysieke, mentale en emotionele welbevinden, ook wel psychosomatische klachten genoemd. Naast een afgeronde Master als revalidatie en arbeidsspecialist heb ik diverse cursussen gevolgd op gebied van psychosomatiek, haptonomie, stressmanagement, mindfulness en adem en ontspanningstechnieken.
SEO expert
voorstellen Praktijk Haptotherapie Hermien de Ridder Amerongen.
de alpha opleiding haptonomie begonnen en vanaf dat moment intensief bezig geweest met de haptonomie en de haptotherapie. Sinds die tijd heb ik veel opleidings en werkervaring opgedaan, ook vanuit andere visies om breed te kunnen kijken en werken. Het grootste deel van mijn werk is haptotherapie als individuele begeleiding aan mensen van alle leeftijden.
Haptotherapie Woudenberg Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Praktijk voor Haptonomie Ademtherapie Manna. Pouwels praktijk haptother. Op zoek naar de beste professional voor de beste prijs? Laat ons het werk doen! Vertel wat u nodig heeft en wij gaan kosteloos op zoek naar geschikte bedrijven in uw omgeving. Vraag offerte aan. Toon alle dienstverleningen. Haptotherapie Woudenberg kaartweergave.
Fysiotherapie Geeresteingroep Geerestein en fitness Openingstijden Fysiotherapie Geeresteingroep Geerestein en fitness Geeresteinselaan.
Fysiotherapie Geerestein wil er voor de mensen zijn. Doordat we onderdeel zijn van de Geeresteingroep kunnen wij, indien nodig, verwijzen naar verschillende disciplines onder andere: Ergotherapie, Oefentherapie Cesar, Bekkenfysiotherapie, Logopedist, haptonomie, oedeemtherapie en Podologie. De praktijk bestaat al vanaf 1976. De Geeresteingroep is tevens gevestigd in Woudenberg en Zeist.
Startpagina Startsearch.nl Links en Actuele informatie voor iedereen en iedere dag Startsearch.nl.
Netwerk toegepaste haptonomie. School voor Vrije Haptonomie. Leander Tijdhof, Utrecht. Jos Smulders, Rotterdam. Martine de Gruijter, Waddinxveen. Lisa Swagerman, Leusden. Nicole Merks, Oss. Erna Bakker, Ede. Arthur Meijboom, Castricum. Han Luyckx, Zaandam. Arthur van der Struyff, Badhoevedorp. Yvonne Duinkerken, Woudenberg.
Cursus Haptische massage Opleiding Haptische massage, Massageopleiding Haptische massage, Massagecursus Haptische massage.
Cursus Haptische massage. Haptonomie is een visie binnen de menswetenschappen waarin het lichaam, het gevoel en het brein als een geheel gezien wordt. Binnen de haptonomie wordt het in verbondenheid zijn met die drie delen van het mens-zijn sterk benadrukt.

Contacteer ons