Resultaten voor haptonomie woudenberg

haptonomie woudenberg
Fysiotherapeut Woudenberg Monique Lutjenkossink-Hofstee solvo.
Ze volgde aanvullende trainingen in haptonomie en manuele lymfedrainage. Ook heeft ze het keurmerk voor fysiotherapeuten en is ze lid van het NVFL. In haar vrije tijd gaat Monique graag schilderen. Collega's' van Geeresteingroep Woudenberg Geerestein. Pijn in enkel enkelklachten.
millers juice
Praktijk Broederschapsland.
Binnen de haptonomie als ervaringstherapie kan het ook van belang zijn om met gevoelens te leren omgaan die uit het verleden stammen en het hier en nu beïnvloeden. Deze benaderingswijze kan zowel in de eerstelijns al een tweedelijns therapieproces gebruikt worden.
business intelligence
Haptotherapeut in Leusden, Soest en Woudenberg haptotherapeut-info.nl.
Multidisciplinair samenwerkingsverband met ondermeer fysiotherapie, medische fitness., Groeiconsult, psychologie en haptothearapie praktijk Zeist Soesterberg. Je kunt bij haptonomie en haptotherapiepraktijk Groeiconsult in Zeist terecht voor: Individuele haptonomie Relatiebegeleiding Zwangerschapshaptonomie Puberbegeleiding. Your Turn, Haptonomie Praktijk Yvonne Duinkerken Woudenberg. Alleen voor vrouwen.
Meindl
Geeresteingroep Haptonomie.
Een haptonomische benadering geeft een breder zicht op mogelijke oorzaken van lichamelijke klachten en het verruimt de behandelmogelijkheden. Monique is in 1981 afgestudeerd aan de Academie voor Fysiotherapie Thim van der Laan. In 1982 is zij samen met Jan-Willem de fysiotherapie praktijk in Woudenberg gestart. Nadien heeft ze verschillende opleidingen gedaan, waaronder Haptonomie.
consumentenbond
Haptein Praktijk voor begeleiding op haptonomische basis.
Your Turn, Haptonomie en mindfulness.
Als je het gevoel hebt vast te zitten of als je jouw verhaal eens wilt vertellen, dan is er bij mij een plek om hiervoor aandacht te krijgen. Naast luisteren en meekijken naar hetgeen je wilt belichten, heb ik meerdere werkvormen die helpend kunnen zijn.
Haptotherapie Woudenberg Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Haptotherapie in Woudenberg resultaten 1 11 getoond van 11. Hulp nodig met het vinden van Haptotherapie in Woudenberg? Indien gewenst verbinden we u direct door. Bel 090, cpm Of bel nu altijd bereikbaar. Klein Lichtenberg 46. Praktijk haptotherapie en fysiotherapie, de R. De Haas, praktijk haptotherapie. en advies Lien Wetters. Jan Ligthartlaan 1. Praktijk voor Fysio Haptotherapie Coolsma. Academie voor Haptonomie Doorn.
De Aandacht, Praktijk voor Haptonomie en Psychomotorische Therapie PMT.
Ervaren en ondergaan. Dat je lijf zelf. Er deel aan krijgt. Marc Litiere, 2001. Praktijk voor Haptonomie en Psychomotorische Therapie. voor volwassenen uit o.a. Leusden, Amersfoort, Achterveld, Woudenberg, Soest en Zeist. Geregistreerd lid NVPMT en FVB. 1024 x 768 px.

Contacteer ons