Zoeken naar haptonomie woudenberg

haptonomie woudenberg
Dynamiek Training coaching advies opleidingen: Trainers en coaches.
Hannie werkt al jaren als docent EHBO en BHV en voegde daar een studie haptonomie aan toe. Sindsdien begeleid zij mensen om hun performance en communicatie te verbeteren en goed in hun vel te zitten. Frances Peters counsellor/coach. Frances werkt als counsellor en coach vanuit Woudenberg.
kalknagel verwijderen
Assertiviteitstraining AT voor volwassenen Sociaalplein Leusden.
De trainer reikt je tools aan die helpen om in sitauties die jij lastig vindt je lichamelijke spanning te verminderen. Binnen die veilge omgeving wordt geoefend met een andere manier van reageren om zo weerbaarder en assertiever te worden. Ook haptonomie is onderdeel van de training.
bosch vaatwasser inbouw
haptonomie in Woudenberg 3 adressen voor haptonomie in Woudenberg.
Zoekresultaten voor haptonomie in Woudenberg. 3 bedrijven gevonden voor haptonomie in Woudenberg. resultaat 1 3 voor haptonomie, Woudenberg. Lindhout Haptonomie Praktijk I Klik hier om uw advertenties toe te voegen. Toon telefoonnummer 06 53 85 81 99. Broederschapsland 3, 3931DC, Woudenberg.
zoekmachine optimalisatie
instructie en training voor paarden en ruiters in woudenberg utrecht.
Daarnaast bekijk ik of er mogelijkerwijs blokkades zitten die opgelost kunnen/moeten worden door een haptonoom, osteopaat, zadelmaker of tandarts; de ervaring leert dat sommige blokkades in je eigen lichaam of dat van je paard of een slecht passend zadel de vorderingen in de training in de weg kunnen staan.
gala kostuum kopen
Sylvia Verduin Babyspreekuur, Zwangerschapsyoga in Woudenberg, Babymassage in Scherpenzeel.
Ik heb in Bilthoven de Samsara zwangerschapsyoga opleiding gevolgd die de basis vormt van de zwangerschapscursus. Inmiddels heb ik de cursus uitgebreid met contactoefeningen uit de haptonomie en losmaakoefening uit een actief programma. De cursus Docent Babymassage volgde ik aan de Academie voor Holistische Massagetherapie.
beveiligingscamera
Haptonomie Startpagina Haptonomie Overzicht.
Wat is haptonomie. Catholijn te Wechel Goes. Else Keizer Starnmeer. Francis van Cuyk Amsterdam. Joke Lamers Heemstede. Liesbeth Woldendorp Arnhem. Ted Bos Hoornaar. Wil van Tol Den Haag. Leander Tijdhof Utrecht. Academie voor haptonomie Doorn. Instituut ITH Berg en Dal.
hond kortharig
Praktijk Broederschapsland.
Binnen de haptonomie als ervaringstherapie kan het ook van belang zijn om met gevoelens te leren omgaan die uit het verleden stammen en het hier en nu beïnvloeden. Deze benaderingswijze kan zowel in de eerstelijns al een tweedelijns therapieproces gebruikt worden.
Hermien de Ridder.
In 1955 ben ik in Amerongen geboren. Tijdens mijn fysiotherapie opleiding ben ik in aanraking gekomen met de haptonomie. Sinds 1985 werk ik als haptotherapeut en sinds 1997 in Woudenberg in mijn eigen praktijk.Drie jaar geleden ben ik gestart met een cursusdag HartHaptonomie, waarover in 2009 het boek is uitgekomen.
Hulp bij: in Leusden, Soest en Woudenberg haptotherapeut-info.nl.
Your Turn, Haptonomie Praktijk Yvonne Duinkerken Woudenberg. Alleen voor vrouwen. Ben jij toe aan begeleiding in je persoonlijke ontwikkeling? Ik kijk graag met je mee wat je vraag precies is en heb meerdere methodieken beschikbaar. In de omgeving binnen 5 km.
voorstellen Praktijk Haptotherapie Hermien de Ridder Amerongen.
de alpha opleiding haptonomie begonnen en vanaf dat moment intensief bezig geweest met de haptonomie en de haptotherapie. Sinds die tijd heb ik veel opleidings en werkervaring opgedaan, ook vanuit andere visies om breed te kunnen kijken en werken. Het grootste deel van mijn werk is haptotherapie als individuele begeleiding aan mensen van alle leeftijden.
Fysiotherapie Geeresteingroep Geerestein en fitness Openingstijden Fysiotherapie Geeresteingroep Geerestein en fitness Geeresteinselaan.
Fysiotherapie Geerestein wil er voor de mensen zijn. Doordat we onderdeel zijn van de Geeresteingroep kunnen wij, indien nodig, verwijzen naar verschillende disciplines onder andere: Ergotherapie, Oefentherapie Cesar, Bekkenfysiotherapie, Logopedist, haptonomie, oedeemtherapie en Podologie. De praktijk bestaat al vanaf 1976. De Geeresteingroep is tevens gevestigd in Woudenberg en Zeist.

Contacteer ons