Op zoek naar haptonomie nijmegen berg en dalseweg?

haptonomie nijmegen berg en dalseweg
Praktijk Tineke Nauta, Tineke Nauta, Nijmegen Praktijk Tineke Nauta.
Leven is bewegen. Een ontspannen vrij bewegend Craniosacraal systeem zorgt voor een goed vitaal levensritme en stimuleert samenwerking van de verschillende systemen in het lichaam. naar de website. Levenslust en levensmoed kunnen door allerlei gebeurtenissen in het leven onbereikbaar worden.
Sleutelmaker
FIN Fysiotherapeutisch Instituut Nijmegen Haptonomie.
met ACT, EFT en Mndfullness. Naast mijn werk als therapeut ben ik als docent verbonden aan de academie voor haptonomie in Doorn en geef ik o.a. supervisie, leerbehandelingen, individuele werkbegeleiding en trainingen. VVH lidmaatschap A 355. mail naar Jeroen. Fysiotherapeut op haptonomische basis en GZ-Haptotherapeut. Als fysiotherapeut ben ik gespecialiseerd in mulligan en triggerpoint behandelingen. Als haptotherapeut ben ik gespecialiseerd in kinderen en haptotherapie bij trauma. Ik ben ook begeleider binnen het Big Move programma. VVH lidmaatschap A633. mail naar Esther. Psychosomatisch fysiotherapeut en fysiotherapeut op haptonomische basis. Ik ben gespecialiseerd in het behandelen van fibromyalgie, vermoeidheidsklachten en onvoldoende verklaarbare lichamelijke klachten. Ook ben ik begeleider binnen het Big Move programma. mail naar Yvonne. Fysiotherapeut aan huis. Als fysiotherapeut ben ik gespecialiseerd in het begeleiden en behandelen van kwetsbare ouderen in de thuissituatie. Waar mogelijk werk ik nauw samen met de thuiszorg. Copyright: Fysiotherapeutisch instituut Nijmegen Website ontwerp: Stilus grafisch ontwerp bno, Ton Lukassen. Fysiotherapeutisch Instituut Nijmegen. Berg en Dalseweg 122A.
motorkap spuiten
Home Haptonomie Nijmegen.
Graafseweg 274 K.24. 6532 ZV Nijmegen. Tel: 06 52 42 87 42. AGB praktijk: 90-13748. AGB persoonlijk: 90-034799. Geregistreerd GZ-Haptotherapeut VVH: 428 A. Het gebouw is uitgerust met een oprit voor rolstoelgebruikers en een lift. Parkeergelegenheid is gratis en ruim aanwezig.
hartjes snoepjes
Tineke Nauta Cranio sacraal en Haptotherapie CranioSacraal Therapie.
Daarin heb ik naast mijn therapeutisch werk met veel plezier supervisie gegeven aan therapeuten die zich wilden ontwikkelen in het toepassen van de haptonomie. Mijn focus nu is mijn werk als therapeut in de Praktijk Tineke Nauta. RCN register voor Craniosacraal Therapie Nederland. UCN vereniging voor Upledger Craniosacraaltherapeuten Nederland. Berg en Dalseweg 124. 6522 BW Nijmegen.
worteldoek gamma
Fysiotherapeutisch Instituut Nijmegen Openingstijden Fysiotherapeutisch Instituut Nijmegen Berg en Dalseweg.
Fysiotherapeutisch Instituut Nijmegen. Openingstijden Fysiotherapeutisch Instituut Nijmegen Berg en Dalseweg 122 in Nijmegen. Bekijk ook de koopavond en koopzondag blokken voor aanvullende informatie. Gebruik de Kaart Route tab om de snelste route te plannen naar Berg en Dalseweg in Nijmegen.
Praktijk Tineke Nauta te Nijmegen Stressvermindering Workshop Haptonomie.
Haptonomie is effectief in stressvermindering. Wij werken in verschillende oefengroepen met elk hun eigen traject. Schrijf je direct in via het inschrijfformulier links op deze pagina! Ook is er een tweedaagse workshop waarin u leert op een haptonomische wijze om te gaan met allerhande situaties. Haptotherapie; ontspannen op zoek naar stressvermindering. Haptotherapie bevestigt de basiszekerheid, het gevoel van vertrouwen, innerlijke veiligheid en leidt tot pijn en stressvermindering. Hiermee kan men zich meer open stellen in contact met zichzelf en de ander. Vastzittende emoties die een lichamelijke weerslag hebben gekregen kunnen losgelaten worden en een nieuwe ordening kan ontstaan. Bij welke klachten en problemen? Stress en spanningsklachten. Problemen met het verwerken van verlies, trauma, ziekte of handicap. Onzekerheid, negatief zelfbeeld Moeite met intimiteit, relatieproblemen. Berg en Dalseweg 124. 6522 BW Nijmegen.

Contacteer ons