Meer resultaten voor haptonomie castricum

haptonomie castricum
Haptonomie Time Out Haptonomie en haptotherapie.
Spanning en stress. Haptonomie in bedrijf. Links en Literatuur. Haptonomie en haptotherapie. Spanning en stress. Haptonomie in bedrijf. Links en Literatuur. Search by typing pressing enter. Haptonomie time out. Haptonomie en Haptotherapie. Haptonomie gaat simpel gezegd over het weer gaan bewonen van je hele lijf.
schiphol aankomsttijden
Zwiers en Admiraal Fysio en Haptotherapie.
De praktijk voor Fysiotherapie en Haptotherapie Zwiers en Admiraal, is gelegen in Castricum op het adres: Bloemgaarde 21 en wordt gerund door Erik Zwiers en Karin Admiraal. In de praktijk richten wij ons naast fysiotherapie en haptotherapie, ook op werkplekanalyse.
adam overtoom
Zwiers Admiraal Samen leven in Castricum.
Home Organisaties Zwiers Admiraal. 0251-65 76 38 Bloemgaarde 21 1902HA Castricum Gecontroleerd: december 2018. Zwiers Admiraal Praktijk voor Fysiotherapie en Haptotherapie. Praktijk voor Fysio en Haptotherapie. Haptotherapie is een therapievorm waarbij je mensen inzicht geeft in hun geestelijke en lichamelijke gewoontepatronen. Tevens doen wij werkpleklanalyse inzicht op functioneren op de werkplek. De praktijk is KNGF aangesloten. Haptonomie geeft inzicht in de samenhang van gewoontepatronen die ieder mens hanteert.
trend
Praktijk voor Fysio en Haptotherapie Castricum.
Lees hier hoe u uw klacht kunt melden. Er zijn 2 specialisten werkzaam bij deze locatie.: Zorginstelling Praktijk voor Fysio en Haptotherapie, Castricum. Zorginstelling Praktijk voor Fysio en Haptotherapie, Castricum. Alle fysiotherapiepraktijken in Castricum. Alle zorgaanbieders in Castricum. Partners van ZorgkaartNederland.
vloeistoffen
Oefentherapie/Mensendieck Full of Life.
Sandra Huitenga is Mensendieck therapeut en heeft zich geschoold in het functioneel trainen van ouderen programma ontwikkeld door TNO, is aangesloten bij het landelijk Netwerk Chronische Pijn en Slaapoefentherapie. Zij behandelt naast houding/bewegingsgerelateerde klachten, spannings en ademhalingsgerelateerde klachten en werkt op haptonomische basis.
slotenmaker naaldwijk
178 fysiotherapeuten met specialisatie haptotherapeut in Nederland.
Centrum voor Haptonomie en Haptotherapie, Haastrecht. Centrum In Balans, Leusden. Gezondheidscentrum De Notekraker, Fysiotherapeuten, Almere. Fysiotherapie Schoenmakers, locatie Burgemeester Hamersstraat, Munstergeleen. Fysiotherapie Schoenmakers, locatie Kruisstraat, Munstergeleen. Praktijk voor Fysio en Haptotherapie, Castricum. Fysiopoint, locatie Montfoort, Montfoort. E-Movere Sportfysiotherapie en Haptonomie, Houten.
website bouwen kosten
Zwiers Admiraal Praktijk voor Fysiotherapie en Haptotherapie En nog een WordPress site.
Welkom op de site van Zwiers en Admiraal, praktijk voor Fysiotherapie en Haptotherapie. Erik Zwiers en Karin Admiraal zijn hier werkzaam. De praktijk is gelegen in Castricum op het adres: Bloemgaarde 21. We zijn dagelijks bereikbaar op telefoonnummer 0251-657638, mailen kan natuurlijk ook.
eft relatietherapie eft relatietherapie amsterdam haptotherapie noord holland.
Erik Zwiers en Karin Admiraal zijn hier werkzaam. De praktijk is gelegen in Castricum op het adres: Bloemgaarde 21. We zijn dagelijks bereikbaar op telefoonnummer 0251-657638, mailen kan natuurlijk ook. Bouke Wolters haptonomie in Haarlem contact en route Bouke Wolters Haptonomie.
Haptonomie Zwiers Admiraal Praktijk voor Fysiotherapie en Haptotherapie.
Binnen de relatie zal al ruimte ontstaan vóór de geboorte en niet erna. Haptotherapie en haptonomische zwangerschapsbegeleiding zijn gebaseerd op de theorie van haptonomie. Haptonomie is de wetenschap die de fenomenen van contact en de daaraan gerelateerde gevoelsbeweging inventariseert, omschrijft en onderzoekt.
Zwiers en Admiraal Fysio en Haptotherapie Openingstijden Zwiers en Admiraal Fysio en Haptotherapie in Castricum.
Op deze pagina zie je een overzicht met Zwiers en Admiraal Fysio en Haptotherapie vestigingen in Castricum. Kies KM voor een sortering op afstand van jouw locatie en je ziet direct welke Zwiers en Admiraal Fysio en Haptotherapie vestigingen het meest in jouw buurt zijn.
Fysiopool Praktijk voor Fysiotherapie in Castricum van Marcel Pool en Maria Postma.
Mijn naam is Maria Postma, getrouwd en moeder van drie kinderen. In 1999 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam. Vol enthousiasme werk ik sinds september 2016 als fysiotherapeut bij FysioPool en sta ik graag voor u klaar.

Contacteer ons