Resultaten voor haptonomie den haag

haptonomie den haag
Haptotherapie Den Haag Welkom bij Haptotherapie Den Haag Wil van Tol Haptotherapie Den Haag.
Goede aandacht gaat een leven lang mee. Wil je op de hoogte te blijven van de actualiteiten rondom haptotherapie? Bekijk dan mijn nieuws. De praktijk is ook op dinsdag avond en op zaterdag ochtend geopend. Ga naar: Coaching Den Haag.
waterontharder
Noor Maas En nog een WordPress site.
Voor mensen die problemen ondervinden met betrekking tot hun gevoelens in hun contacten met anderen is haptotherapie de begeleidingsvorm op maat. Meer over Noor maas. Den Haag: dinsdag en vrijdag. Haptotherapie wordt vergoed door de zorgverzekeraars vanuit uw aanvullende verzekering.
Slotenmaker
Tineke Lageveen praktijk voor acupunctuur, haptonomie en coaching, Den Haag.
met haptonomie, acupunctuur en Chinese kruidengeneeskunde. Tevens ben ik opgeleid in coaching en training. Door gebruik te maken van verschillende invalshoeken en mogelijkheden, help ik mensen om hun natuurlijke balans te vinden. Vaak helpt het om ook meer inzicht te krijgen in je zelf en de aard.
Power
Contact Tigges Haptonomie.
Eerstvolgende: najaar 2018. Opleidingen Haptonomisch Hulpverlener, Persoonlijke Coaching, Haptonomie in het onderwijs en Haptonomie bij stervensbegeleiding. Den Haag: start najaar 2018. Synergos Basiscursus haptonomie Den Haag, eerstvolgende mogelijkheid najaar 2018. Copyright 2018 Jan Tigges Haptonomie. Website realisatie: Wiebe de Jager.
wasmachine goedkoop
Homepage Tigges Haptonomie.
Haptonomische basiskennis, 3 dagen, Den Haag. Opleidingen Haptonomisch Hulpverlener, Persoonlijke Coaching, Haptonomie in het onderwijs en Haptonomie bij stervensbegeleiding: start 2 oktober 2018. Traject persoonlijke ontwikkeling en Basisjaar haptonomie: start 2 oktober 2018. Haagse locatie van Synergos. Gegrepen door de mogelijkheden van haptonomie?
Voorpagina Gelukkig voelen.
Daarom is haptotherapie bij veel mensen nog onbekend. Dit beeld komt mede doordat haptotherapie bij de zorgverzekeraars onder het kopje alternatieve geneeswijzen staat. Maar haptotherapie is een van de meest concrete therapievormen die er zijn. Lees meer over Haptonomie en haptotherapie.
Fysiotherapeut Den Haag Jan Tigges solvo.
jouw praktijk op solvo? Jan Tigges Haptonomie. Jan Tigges Haptonomie Loosduinsekade 298, 2571 CC Den Haag. Regel een afspraak. Jan Tigges Haptonomie Loosduinsekade 298, 2571 CC Den Haag Bekijk praktijkgegevens. 070 345 92 12 Toon telefoonnummer. Toon op kaart. Bekijk alle prijzen van de praktijk.
Haptonomieconsult.
Wat is Haptonomie. Emotionele Freedom Techniques. Stress gerelateerde klachten. EFT en Haptonomie in de sport. Wat was het effect op mij? Jan Scholtes Beeklaan 423 2562BB Den Haag e-mail info@haptonomieconsult.nl Telefoon 070 3609353. Wat is Stress. Wat is NLP. Wat is Haptonomie.
Home Haptonomie Leeflang.
Haptonomie geeft mij het gevoel met iets wezenlijks bezig te zijn, het gáát ergens over. Met haptonomie haal je de franje ervan af en kom je uit bij wat echt is en waarachtig. Welkom op de site van de Praktijk voor Haptonomie van José Leeflang.

Contacteer ons