Resultaten voor haptonomie drenthe

haptonomie drenthe
Spectrum Medisch Centrum Meppel.
Fysio en Fitness Prima Life. Huid en oedeemtherapie. Psychologie van Hout. De Wijkzorg Meppel. Acupunctuur en Shiatsu. Fysio en Fitness Prima Life. Huid en oedeemtherapie. Psychologie van Hout. De Wijkzorg Meppel. 2016 Spectrum samen beter. Schoolstraat 4, 7941 CA Meppel.
LED Lamp
Fysiotherapie op Haptonomische Basis Centrum voor Haptonomie en Haptotherapie.
Naast alle gangbare fysiotherapeutische klachten zijn er een aantal meer specifieke indicaties voor fysiotherapie op haptonomische basis zoals.: lichamelijke of psychische overbelasting. lichamelijke klachten zonder duidelijke oorzaak. wisselende klachten die het gevolg kunnen zijn van teveel spanning. 2019 Centrum voor Haptonomie en Haptotherapie Gouda Haastrecht Telefoon 0182-503391 KvK nummer: 24460720.
schiphol aankomsttijden
Hulp bij: in Borger-Odoorn, Coevorden, Emmen en Midden-Drenthe haptotherapeut-info.nl.
Haptotherapie helpt je te voelen wie je bent. Haptonomie is de leer van het menselijk gevoel en gevoelsleven. In de omgeving binnen 30 km. Sowelu Praktijk voor Haptonomie Assen. Sowelu is een praktijk voor Haptonomie, zie voor verdere info de website.
thai kitchen amsterdam
Haptotherapie Willy Konter, praktijk voor.
Wat is haptonomie? Voor welke klachten ga je naar een haptotherapeut? Haptotherapie voor kinderen en ouderbegeleiding. Haptotherapie voor Friesland, Drenthe en Groningen. Welkom op de site van mijn haptotherapiepraktijk. Ik heet Willy Konter, ben Gezondheidszorg GZ haptotherapeut en sinds 2007 geregistreerd bij de Vereniging van Haptotherapeuten VVH.
vloeistoffen
Links Fidea Psychologen.
http//www.emdr.nl: over traumabehandeling EMDR. http//www.schematherapie.nl: over cognitieve therapie: schematherapie. http//www.haptonomie.nl: Academie voor haptonomie. http//www.haptonomie.com: Wetenschappelijk Instituut voor Haptonomie. Downloaden van goede ontspanningsoefeningen als MP3 GGZ-Drenthe. Informatie over verschillende psychische problemen. Dossiers op website van Eleos. Pijlkruid 5 / Fonteinkruid 8.
slotenmaker groningen
Home Praktijk voor Haptonomie en HaptotherapiePraktijk voor Haptonomie en Haptotherapie.
Op deze site schrijf ik over haptonomie en haptotherapie, over mijzelf., de lokatie en voor wie deze therapie iets zou kunnen betekenen. Wanneer de informatie je aanspreekt kun je telefonisch contact met mij opnemen of mij mailen via de contactpagina. Gezondheidscentrum de Weide Hoogeveen. de Zaaier 4. Aanwezig op maandag. Eisses te Dwingeloo. Aanwezig op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. of via het contactformulier. GZ-Haptotherapie Praktijk in Drenthe: Regio Westerveld, Dwingeloo, Diever, Uffelte, Wapse, Havelte, Vledder.
top 10 beste wasmachines
Wilchryvin praktijk voor homeopathie haptonomie en begeleiding in gezondheid wilchryvin@gmail.com.
Trifold Sequencing Systems TSS. Biomimetic and Biomimetric Mimicry BMM. Cursus Access Bars. Cursus eerste hulp bij ongemak met homeopathie. Access Consciousness Bars en lichaamsprocessen. Informatie / contact. 2017 Wilchryvin praktijk voor homeopathie haptonomie en begeleiding in gezondheid. Responsive Theme Mogelijk gemaakt door WordPress.
Relatiebureau IndiviDuo voor singles op zoek naar een relatie.
Zo krijg je meer mogelijkheden voor een lat relatie. De meeste singles die zich inschrijven bij IndiviDuo wonen in Drenthe, Groningen en Friesland. Alle aangemelde singles bezoek ik thuis en ik neem de tijd om je goed te leren kennen om je aan een passende partner voor te stellen.
Haptotherapie Fysiotherapie Dry Needling Arja Heilema Arja Heilema.
Tamara 22 jaar: Ik kwam bij Arja voor haptotherapie omdat ik verlegen ben en daardoor makkelijk blokkeer in het contact met anderen. Vanaf het eerste moment voelde ik me bij haar op mijn gemak, wat voor mij heel erg belangrijk is.
Haptonomie praktijk De Wijk Haptonomie praktijk De Wijk.
Wat is Haptonomie. Haptonomie houdt zich bezig met het menselijk gevoelsleven, zowel lichamelijk, als meer emotioneel. De haptonomische begeleiding wil de mens laten ontdekken wat er gevoelsmatig bij hem/haar leeft, om zo inzicht te krijgen in zichzelf en de problemen die zich voordoen.
Praktijk voor Fysiotherapie Geraldine Otter Fysiotherapie Geraldine Otter.
Schouderklachten, zeurende rugpijn, een knieblessure of al tijden last van je elleboog. In mijn praktijk kan ik met behulp van massage, mobiliserende technieken, gerichte oefeningen en advies ten aanzien van je houding zorgen dat je zo snel mogelijk weer optimaal kunt bewegen.

Contacteer ons