Meer resultaten voor haptonomie enschede

haptonomie enschede
haptotherapie nijmegen haptonomie nijmegen berg en dalseweg haptonomie enschede.
Fyysiotherapie Fysiotherapeut Enschede Haptonomie Psychosomatische fysiotherapie Manuele therapie Marsman en Mulligan Lymfedrainage Oedeemtherapie Psychomotore therapie Mindfulness Neuro Linguïstisch Programmeren Fascietechnieken Medical taping tapen bij oedeem. werkte van 1990 tot januari 2007 in maatschapsverband in een eigen praktijk voor fysiotherapie en haptonomie te Enschede.
schiphol aankomsttijden
Fysio op haptonomische basis Praktijk voor Fysio en Manuele therapie Klaas van Haeringen.
van Veenlaan 86 7543 AB Enschede 0534773131 info@kvanhaeringen.nl. Praktijk voor Fysio en Manuele therapie Klaas van Haeringen. Missie en Visie. Tarieven en betalingen. Uw waardering voor ons. Fysio op haptonomische basis. Medical Taping Concept. Aanmelden voor behandeling. Missie en Visie. Tarieven en betalingen. Uw waardering voor ons. Fysio op haptonomische basis. Medical Taping Concept. Aanmelden voor behandeling. Fysiotherapie op haptonomische basis. Je bent hier.: Fysio op haptonomische basis. Haptonomie / psychosomatische klachten.
thai kitchen amsterdam
Fysiotherapie Twente Fyon Fysiotherapie Oost Nederland.
Fyon is ontstaan uit een samenwerking tussen Fysiotherapie Het Stadsveld in Enschede, Fysiotherapie Boekelo, Fysiotherapie Deurningen en Het Fysioteam uit Glanerbrug. Voor meer informatie per vestiging kunt u klikken op de vestiging. Ook voor fysiotherapie Hengelo kunt u ook bij ons terecht.
50 plus dating
Haptotherapie Praktijk Enschede De" Brandemaat."
Ik ben haptotherapeut en werk bij de praktijk voor haptotherapie De Brandemaat in Enschede Noord. Onder de koppen hierboven vindt u informatie en via Contact kunt u mij gemakkelijk bereiken per mail of mobiel. Wanneer ik de telefoon niet kan opnemen dan graag de voicemail inspreken.
trend
Haptotherapie Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
EUS Haptotherapie, Training en Begeleiding. Heeft mij goed geholpen. Fysio en haptotherapie Ank Vos. Praktijk Hapsis voor Haptonomie en Haptothera. In Praktijk Hapsis te Heerhugowaard kunt u terecht voor kinderhaptotherapie met allerlei klachten en problemen, fysiek, psychisch, relationeel, complex of min.
vloeistoffen
Psycho-sociale begeleiding, Yoga en Haptonomie.
opleiding tot psychotherapeute centrum Boswijk te Gameren. opleiding voor haptonomie bij Otto Huizinga in Enschede. opleiding essentiecoaching bij Lenne Gieles in Meeuwenveen. Met deze ervaringen in mijn pakket werk ik met veel voldoening met gewone normale mensen, die in het leven vast lopen of ergens niet uitkomen.
goedkoopste slotenmaker
Mw M. Bussink Enschede Overijssel alternatieve therapie voor Haptonomie.
Opleidingsinstituut, Cursussen en Trainingen. Reconnection Reconnective Healing. Speyertherapie of Speyer-Methode. Stoppen met Roken. T'ai' Chi Chuan Tai Chi. TCM Traditional Chinese Medicine. Touch for Health. Touch of Matrix. Voeding en Dieet. 7524 PC Enschede. Ik ben aangesloten bij de volgende verenigingen.:
Rijles
6 fysiotherapeuten met specialisatie haptotherapeut in Enschede.
6 fysiotherapeuten met specialisatie haptotherapeut in Enschede. Op dit moment zijn er binnen ZorgkaartNederland 6 fysiotherapeuten met specialisatie haptotherapeut in Enschede bekend. Het gemiddelde cijfer van alle fysiotherapeuten met specialisatie haptotherapeut in Enschede is een 9.3 op basis van 1 waardering.
haptotherapie depressie haptonomie enschede.
opleiding voor haptonomie bij Otto Huizinga in Enschede. opleiding essentiecoaching bij Lenne Gieles in Meeuwenveen. Met deze ervaringen in mijn pakket werk ik met veel voldoening met gewone normale mensen, die in het leven vast lopen of ergens niet uitkomen.
Haptonomie Hengelo.
7553 LA Hengelo. Haptonomie is de wetenschap van het menselijk gevoelsleven. Simpel gezegd heeft de haptotherapeut verstand van gevoel. Hij kan u helpen bij de vraag wat gevoelens met u doen en hoe u hier adequater mee om kunt gaan.
Buurtfysio Barchem.
Naast de algemene fysiotherapie heb ik een specifieke affiniteit met de Psychosomatiek, Haptonomie en Haptonomische Zwangerschapsbegeleiding, Parkinson, Dystonie, Claudicatio en de Geïntegreerde Thuiszorgtherapie. Sinds mijn afstuderen sta ik in het Algemeen kwaliteits register voor de Fysiotherapie het CKR en vanaf 2006 ook in het register Psychosomatisch Fysiotherapeut. Na het volgen van de vereiste scholing ben ik lid van de landelijke netwerken ParkinsonNet, DystonieNet en ClaudicatioNet. Vanwege mijn samenwerking bij Buurtzorg Nederland ben ik als fysiotherapeut verbonden aan de Buurtzorgteams in Lochem en Ruurlo. Gevolgde en afgeronde opleidingen.; Algemeen fysiotherapeut, Psychosomatisch fysiotherapeut, Haptonoom en Haptonomisch Zwangerschapsbegeleider, Medical Taping, Ademhalings/ontspanningstherapie methode Dixhoorn, ParkinsonNet en ClaudicatioNet scholing, Fysiotherapie in de Geïntegreerde wijkzorg en Mobilizing Awareness Practitionor. Meer informatie te vinden op.; In 1984 ben ik afgestudeerd aan de Twentse Academie voor Fysiotherapie. Ik ben tijdens mijn stage werkzaam geweest in een particuliere praktijk in Tubbergen, een verpleeghuis in Enschede en het revalidatiecentrum Het Roessingh in Enschede.

Contacteer ons