Meer resultaten voor haptonomie praktijk alkmaar

haptonomie praktijk alkmaar
Haptonomie Praktijk Alkmaar.
Haptonomie Praktijk Alkmaar. Haptonomie Praktijk Alkmaar. Marjon van Westen. Mijn specialisatie ligt op het gebied van psychiatrische problematiek: burnout, depressie, angst-stoornis. Maar zeker op bij rouwverwerking op diverse vlakken: rouw na overlijden, of na het verliezen van mobiliteit of werk, bij invaliditeit.
cursus mindfulness
Praktijk Hapsis; praktijk voor haptonomie Heerhugowaard.
Kennismaken met haptonomie: Nieuwe workshops gepland! Bereikbaarheid met auto en OV. De praktijk bevindt zich direct naast het station van Heerhugowaard en je kunt op het terrein Forum P2 2 uur gratis parkeren achter de slagbomen, met blauwe parkeerschijf, ook goed bereikbaar voor mensen uit de regio Schagen, Alkmaar en Hoorn.
cursus mindfulness
Haptonomie Alkmaar Haptonomie en haptotherpie voor particulieren en bedrijven.
De haptonomie vindt zijn toepassing overal waar mensen in contact komen of zijn: thuis, op het werk, tijdens het sporten, in het verkeer, in de supermarkt, etc. Uitgebreide informatie vindt u op de pagina haptonomie de wetenschap. Workshops en training. Lidmaatschap VVH tarieven. 1825 BC Alkmaar.
cursus mindfulness
Haptonomie praktijk Alkmaar Contact.
airstream verhuur
Haptonomie Praktijk Alkmaar Marjon van Westen.
Haptonomie Praktijk Alkmaar Marjon van Westen. De Vliegerstraat 1G. 1816 KD Alkmaar. Haptonomie Praktijk Alkmaar Marjon van Westen. Haptotherapie is erop gericht je te helpen zoeken naar een eigen evenwicht tussen denken-voelen-doen, vanuit een basis van veiligheid, vertrouwen en eigenheid.
Amsterdam: haptotherapiepraktijk in Centrum-Oost en West Carolien van Dijk en Arno Tromp.
Een paar jaar later heb ik dezelfde basisopleiding gedaan en samen hebben we de vervolg-opleiding bij het Instituut voor Toegepaste Haptonomie afgerond. Gaandeweg werkend in de praktijk viel me op dat veel mensen handelen vanuit oude gewoonten en patronen. Zolang het goed gaat is er niets aan de hand. Maar als de norm is om door te gaan, om over grenzen te gaan, is het niet vreemd dat het lichaam gaat protesteren. Ik vind het dan ook belangrijk om te helpen andere, nieuwe mogelijkheden te vinden. In plaats van te zeggen ik heb last van mijn lijf draai ik het liever om: misschien heeft jouw lijf wel last van jou! Je gevoel geeft je goede raad, als je dat maar wilt inzien. De bewustwording die dit met zich mee brengt is een aanzet tot verandering en groei. Praktijk voor Haptotherapie Carolien van Dijk Arno Tromp. Arno Tromp: Cell 06 29 23 77 75 Carolien van Dijk 06: 57 97 71 65 VVH reg: 72 Arno en 231 Carolien info@haptothera pieophetwater.nl. Oostenburgergracht 16 1018 NA Amsterdam. Hasebroekstraat 10 1053 CT Amsterdam. Kennemerstraatweg 13 1814 GA Alkmaar.
Roel Nooteboom Haptotherapie Haptonomie Amersfoort Roel Nooteboom Haptotherapie Haptonomie Amersfoort Alkmaar.
Mijn praktijk voor haptotherapie is gevestigd in het centrum van Amersfoort. Goed bereikbaar voor alle vervoersmiddelen en met parkeermogelijkheden dichtbij. U bent van harte welkom om telefonisch, per e-mail of via het contactformulier op deze website contact met mij op te nemen voor een eerste afspraak. Daarnaast biedt het info spreekuur kosteloos de mogelijkheid om vragen te stellen omtrent haptonomie, haptotherapie of mijn werkwijze.
Alkmaar Praktijk voor Haptotherapie Haptotherapie en Zwangerschapshaptonomie.
de haptonomie, o.a. voor collega's, huisartsen, kraamverzorgsters, verloskundigen, en anderen. Meestal op verzoek, en op maat. Neem gerust contact op voor vrijblijvende informatie. Welkom op de website van Marleen van Koeveringe. Als je je ziek voelt of iets mankeert, wil je daar over het algemeen zo snel mogelijk van af. Ziekte kan ook een signaal zijn om wat aan jezelf te doen. Zo kan een klacht inzicht en mogelijkheid tot groei geven. Wanneer er geen balans bestaat tussen je gevoel en verstand, tussen wat je moet of wilt en dat wat je kan, kunnen klachten ontstaan van lichamelijke of psychische aard. Iedereen reageert hier op zijn eigen unieke manier op. In Alkmaar vlakbij het centrum. In een hele rustige straat met voldoende gratis parkeerruimte, vlak bij het centrum van Alkmaar en toch ook vlak bij de ringweg, bevindt zich de Praktijk voor Haptotherapie en Haptonomische Pre en Postnatale Zwangerschapsbegeleiding.

Contacteer ons