Resultaten voor haptonomie praktijk alkmaar

haptonomie praktijk alkmaar
Amsterdam en Naarden Haptotherapie Michael Ris.
In mijn praktijk voor Haptotherapie stimuleer ik het bewust worden van gedachten, gedrag en gevoel in verschillende situaties en help ik je een nieuw evenwicht vinden hierin, waar jij je goed bij voelt. Overtoom 570, 1054LN Amsterdam T 0616445980 E email protected.
B2B
Haptonomie Alkmaar Haptonomie en haptotherpie voor particulieren en bedrijven.
De haptonomie vindt zijn toepassing overal waar mensen in contact komen of zijn: thuis, op het werk, tijdens het sporten, in het verkeer, in de supermarkt, etc. Uitgebreide informatie vindt u op de pagina haptonomie de wetenschap. Workshops en training. Lidmaatschap VVH tarieven. Praktijk tijdelijk gesloten.
trend
weblog Praktijk voor Haptotherapie Alkmaar.
Haptonomie en haptotherapie op Twitter. haptotherapeut VVH en mediator NMI. Alkmaar, Noord-Holland, Netherlands Sinds 2000 ben ik werkzaam als haptotherapeut. Haptotherapie gaat over luisteren naar en kiezen voor wat je zelf voelt. Vanaf 2011 ben ik ook mediator, vooral gericht op echtscheidingsproblemen.
vloeistoffen
hapto haptonoom haptonomie alkmaar.
In 2000 ben ik gestart met de opleiding Haptotherapie aan de Academie voor Haptonomie te Doorn, alwaar ik ook ben afgestudeerd. Sinds 2006 ben ik zelfstandig werkzaam in mijn eigen praktijk, die gevestigd is op de Valkenierstraat 15 te Alkmaar.
SEO Search Engine Optimization
Haptotherapiepraktijk van Koeveringe Openingstijden Haptotherapiepraktijk van Koeveringe Tethart Haagstraat.
Kea Schelvis Praktijk voor Rebalancing Cranio Sacraal therapie Dirk Klompweg 54. Voel Je Vrij Zandweg 2 C. Bekijk alle Haptotherapiepraktijk van Koeveringe vestigingen. Inloggen voor bedrijven. Inloggen Wachtwoord vergeten. Haptotherapiepraktijk van Koeveringe. Openingstijden Haptotherapiepraktijk van Koeveringe Tethart Haagstraat 7 in Alkmaar.
slotenmaker wassenaar
Verloskundigenpraktijk De Vooroever.
Vragen naar Anita Leek. Praktijk voorfysio en manuele therapie Fokko Plas. Sicco Mansholtstraat 7, 1771 CS Wieringerwerf. Voeding en lifestyle advies voor volwassenen en kinderen. Gezondheidspraktijk PUUR, Wervershoof. Sportweg 35, 1775 CJ Middenmeer. Haptonomische begeleiding ouders en kind. Grietje van der Mei. Jan van Scorelkade 61, 1817 EW Alkmaar.
Rijles
Zwangerschapscursus Verloskundigen en echo praktijk Heerhugowaard e.o.
Er zijn veel verschillende soorten zwangerschapscursussen zoals yoga, haptonomie of een zwangerschapsgymnastiek. Kijk welke jou het meeste aanspreekt en schrijf je in. Bij sommige cursussen is het de bedoeling dat de partner altijd meegaat. Bij andere cursussen zal hij of zij maar een enkele keer mee kunnen. De startdatum is afhankelijk van het soort cursus dat je volgt. De meeste cursussen starten rond de 24 e week. Wanneer je een cursus wilt doen dan kan je bij degene die de cursus aanbiedt informeren wanneer voor jou een goed moment is om te beginnen met de cursus. Hieronder vindt u een aantal cursussen die in de regio worden aangeboden.: Zwangerschapspakket de Eenhoorn. Zwangerschapsyoga en acupunctuur. Ellen van der Kolk. Zo mam zwangerschapsyoga. Zwanger en fit. Zwemmen Hoornse Vaart. GGD cursus zwanger, gezond en fit. Alkmaar, Heerhugowaard, Hoorn. Zwanger en fit bevallen. Jacqueline van Schagen en. Mom in balance Zwanger. ZwangerFit fysiotherapie Muda. Zwanger Fit, locatie de Praktijk.
Haptonomie praktijk Alkmaar Geneesjewijzer.
Vind een praktijk. Listings Rouwverwerking Haptonomie Haptonomie praktijk Alkmaar. Write a review Review. Voor welke behandelingen kan je bij mijn praktijk terecht? Iets aanpassen aan jouw profiel? Neem dan even contact met ons op. Rate and write a review Reactie annuleren.
Roel Nooteboom Haptotherapie Haptonomie Amersfoort Roel Nooteboom Haptotherapie Haptonomie Amersfoort Alkmaar.
Mijn praktijk voor haptotherapie is gevestigd in het centrum van Amersfoort. Goed bereikbaar voor alle vervoersmiddelen en met parkeermogelijkheden dichtbij. U bent van harte welkom om telefonisch, per e-mail of via het contactformulier op deze website contact met mij op te nemen voor een eerste afspraak. Daarnaast biedt het info spreekuur kosteloos de mogelijkheid om vragen te stellen omtrent haptonomie, haptotherapie of mijn werkwijze.
Praktijk voor Haptotherapie Carolien van Dijk en Arno Tromp, locatie Sneek KiesvoorjeZorg.nl.
Naar de zoekpagina. Fysiotherapie sneek Praktijk voor Haptotherapie Carolien van Dijk en Arno Tromp, locatie Sneek. Praktijk voor Haptotherapie Carolien van Dijk en Arno Tromp, locatie Sneek. Onderdeel van Praktijk voor Haptotherapie Carolien van Dijk en Arno Tromp, locatie Alkmaar Alkmaar.
Home Monique Haijnes Haptotherapie Alkmaar.
Haptotherapie kan mogelijk iets voor je betekenen om uit die vicieuze cirkel te komen en weer een stap voorwaarts te zetten. Monique Haijnes Praktijk voor Haptotherapie. Bezoekadres: Vermeerstraat 54, Alkmaar. Postadres: Frans Halsstraat 49, 1816 CM Alkmaar. Tel/W'app' 06-472 66 539.

Contacteer ons