Op zoek naar haptonomie soest?

haptonomie soest
Haptotherapeut in Soest haptotherapeut-info.nl.
InmoQuest Haptonomie is gespecialiseerd in haptotherapie, coaching en re-integratie, De therapeuten van InmoQuest Haptonomie helpen u terug te komen in uw vermogen. Praktijk voor Haptotherapie Cecile den Herder Praktijk Hoog Soestdijk Soest. Praktijk voor Haptotherapie Cecile den Herder heeft ook een vestiging in Soest.
waterontharder
marleenvandepoll.
antivirus
Haptotherapie Soest Ruby Hensen.
Balans zoeken, evenwicht vinden tussen denken en voelen, vertrouwen hebben in plaats van angst; in jezelf, in de ander en in de toekomst. Dit is de basis voor rust en zekerheid in jezelf. Ferdinand Huycklaan 18. 3768 HX SOEST. Via het contactformulier, of via de telefoon kun je vrijblijvend vragen stellen.
Slotenmaker
Home De website van haptodenherder!
Samenwerking De centrale locatie van de praktijk in Soest weerspiegelt de plek die de haptonomie hier inmiddels heeft ingenomen in de eerste lijn. Met meerdere zorgver leners onder één dak kan ik snel overleggen en doorverwijzen. De praktijk in Soest is ontstaan vanuit mijn praktijk in Hilversum.
chocolade smelten
Praktijk voor Haptotherapie Corien Govaarts Soest.
Burgemeester Grothestraat 53. 3761 CL Soest. Stuur een e-mail. WAT IS HAPTOTHERAPIE. In de haptotherapeutische behandelingen breng ik je via de aanraking, een gesprek of via ervaringsoefeningen direct in contact met je lichaam, je gevoelens en dus jezelf. Je wordt je bewust waar en welke gevoelens afgesloten zijn en van de wisselwerking tussen je lichaam, je denken en je gevoelens.
Welkom bij Fea Verloskundigen haptonomie.
3762 BN Soest. Welkom bij verloskundigenpraktijk fea, verloskundige soest, verloskundigenpraktijk soest, soesterberg, zwanger in soest, bevallen in soest, echo in soest, verloskundigen, zwangeschap soest, vitae, verloskundigenpraktijk, bevalling, kraambed, geboorte baby, borstvoeding, badbevalling, thuisbevalling, ziekenhuisbevalling. Voorlichtingsavond 20 februari. Tweets van @VerloskundeFea. WAT IS HAPTONOMIE?
Praktijk voor haptotherapie Miranda van Soest. PRAKTIJK VOOR HAPTOTHERAPIE.
BeMoved Praktijk voor Haptotherapie Den Dolder Zeist Baarn Soest Bilthoven.
Bewegen en bewogen worden In deze gevoelsmatige wisselwerking ontmoeten we elkaar. Wil jij een gratis kennismaking een afspraak voor een intakegesprek deelnemen aan een workshop dat ik contact met je opneem. BeMoved praktijk voor haptotherapie. Haptotherapie leert je niet iets nieuws.
Praktijk voor Haptotherapie Locatie Soest haptotherapie zorgplein deelname multidisciplinaire aanpak hoog soestdijk routebeschrijving naar praktijk soest locatie.
In Soest is de Praktijk voor Haptotherapie van Cecile den Herder gevestigd in Gezondheidscentrum Zorgplein, met meerdere disciplines onder n dak: huisartsenspreekuur, fysiotherapie, psychologen, GGZ, neuroloog, verloskundige, podotherapie, ditiste, ketenzorg dementie enz. Voor meer informatie over de praktijk in Soest klik hier.

Contacteer ons