Meer resultaten voor haptonomie nijmegen

haptonomie nijmegen
Haptonomie Fysiotherapie Dukenburg.
Bekken Fysiotherapie met haptonomische begeleiding Haptonomisch Counselor. Een Haptonomisch Counselor heeft de 2 jarige post-HBO opleiding bij het Instituut voor Toegepaste Haptonomie I.T.H. in Nijmegen afgerond. Tijdens de fysiotherapeutische begeleiding zullen, indien nodig, haptonomische vaardigheden worden ingezet. Haptonomie gaat over voelen, het toestaan van emoties en lichamelijke reacties.
adverteren op Internet
Haptotherapie Baak Nijmegen e.o. Haptotherapie Baak.
Burn out, haptotherapie helpt je weer jezelf zijn. Zoeken naar: Zoeken. Haptotherapie Baak Nijmegen. Welkom bij Haptotherapie Baak Nijmegen. Haptonomie praktijk waar jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Kort samengevat kom je m.b.v. haptonomie weer in contact met je voelende vermogen.
tuinhuisje
FIN Fysiotherapeutisch Instituut Nijmegen Haptonomie.
Als fysiotherapeut ben ik gespecialiseerd in de haptonomie, oedeemtherapie en ik ben daarnaast nog werkzaam in de neurorevalidatie. Als haptotherapeut kan ik je laten ervaren wat er in het gevoelsmatige contact met jezelf en met je omgeving gebeurt. VVH lidmaatschap A 713. mail naar Ciska. Mijn specialisatie in de fysiotherapie ligt in de sportsector. Ik ben graag bezig met alles wat met bewegen te maken heeft. Dit kan zijn in de amateursport of topsport maar ook het 1 op 1 trainen en revalideren, of juist het geven van groepslessen. Naast fysiotherapeut ben ik ook gediplomeerd yogadocent. Big registratie: 19914169204. mail naar Lenneke. Fysiotherapeut op haptonomische basis en oedeemtherapeut. Als fysiotherapeut ben ik naast regulier fysiotherapeut ook oedeemtherapeut. Gespecialiseerd in fysiotherapie bij oncologie waar ik ook mijn haptonomische vaardigheden in meeneem. Verder geef ik haptonomische zwangerschapsbegeleiding. mail naar Beate. Fysiotherapeut en manueel therapeut. Als manueel therapeut onderzoek en behandel ik de wervelkolom, schouder, heup en enkel. Als fysiotherapeut met een holistische blik ben ik gespecialiseerd in dry needling, stabiliteitstraining en de begeleiding van mensen met artrose. Copyright: Fysiotherapeutisch instituut Nijmegen Website ontwerp: Stilus grafisch ontwerp bno, Ton Lukassen.
boomstamtafel 300 cm
Lisette Roobol Haptotherapie Oefentherapie.
Ik leg je graag uit wat ik voor jou kan betekenen en welke stappen daar voor nodig zijn. Kom in beweging en laat van je horen. Daar begint jouw weg naar een vrijer en blijer leven mee. Lisette Roobol Haptotherapie Oefentherapie. Leeuwstraat 1 in Nijmegen Beethovenstraat 5 in Groesbeek.
Vietnam visum

Algemene Voorwaarden Haptotherapie Nijmegen. iedereen volgt zijn eigen pad. die jij niet alleen hoeft te nemen. in de wetenschap dat elke belemmering weer nieuwe inzichten aanreikt. en jouw weg vandaag weer verder vorm geeft. Van harte welkom! Graag laten we je kennis maken met de mogelijkheden die de haptonomie je biedt.
leifheit dweil
Maayke Gieben Haptonomie.
Het woord haptonomie is afgeleid van de Griekse woorden hapsis en nomos. Hapsis betekent tastzin, gevoelszin en nomos betekent wet, regel. Samengevoegd betekent haptonomie de wetmatigheid van het gevoelsleven, van de tast. Frans Veldman, grondlegger van de haptonomie, definieert kortweg met de wetenschap van de affectiviteit.
optrekkend vocht muur doe het zelf
SARVATA, Centrum voor Gezondheid en Welzijn: Haptotherapie.
Haptotherapie is de therapeutische toepassing van haptonomie. Haptonomie onderstreept het belang van gevoelsmatig contact, met jezelf en met andere mensen. Haptotherapie biedt de mogelijkheid opnieuw contact te maken met je lichaam en daarmee met je gevoelens, je grenzen en hoe je staat in je relaties met andere mensen.
hondenpenning rvs
Haptonomie Nijmegen Cara Valk Haptotherapeut in Nijmegen.
Dit uit zich bijvoorbeeld in piekeren, jezelf vooral rationeel staande houden, stemmingswisselingen, strakke spieren of onverklaarde lichamelijke klachten. Haptotherapie is de therapeutische toepassing van haptonomie. Zij richt zich op herstel van het persoonlijk welzijn. De therapie combineert een psychologische met een lichamelijke benadering. Door het lijfelijk ervaren van uw gevoelens en deze zinvol te verbinden met denken en doen ontwikkelt u een nieuw persoonlijk evenwicht. U werkt aan vermindering van uw klachten en u vergroot uw persoonlijke veerkracht. Het resultaat is doorgaans een sterker gevoel van basiszekerheid en meer levenskwaliteit. Cara Valk is haptotherapeut en begeleidt mensen bij.: psychische en lichamelijke overbelasting stress, burn-out. onzekerheid en angst. verwerken van ingrijpende gebeurtenissen of ervaringen. onverklaarde lichamelijke klachten. stagnatie in de ontwikkeling naar een nieuwe levensfase adolescentievolwassenheidouderdom., acceptatie van jezelf, je eigen lichamelijkheid. rouw en verliesverwerking. chronische pijn en vermoeidheid. omgaan met ziekte en lichamelijke beperkingen. niet aangeboren hersenletsel CVA, beginnende dementie. veranderingen bij het ouder worden, levensvragen, verlies van vitaliteit. In geval van psychiatrische aandoeningen of ernstige lichamelijke pathologie wordt hapthotherapie alleen gegeven in samenwerking met de daarvoor gespecialiseerde hulpverleners. Wilt u meer weten of een afspraak maken? Bel of neem contact op via het contactformulier. 6537 NK Nijmegen.
Haptotherapie Nijmegen Fysio Hatert.
6535 JX Nijmegen. Breng denken en voelen in evenwicht. Wanneer je gevoelens en gedachten niet in overeenstemming zijn met het leven dat je leidt, kunnen er allerlei lichamelijke en geestelijke klachten ontstaan. Haptotherapie is een therapie met als uitgangspunten voelen en ervaren.
Haptonomie Nijmegen Haptotherapie, Haptonoom De Telefoongids.
Haptonomie in Nijmegen. Haptonomie in Nijmegen. Godding Fysiotherapie Haptonomiepraktijk M J C. Leeuwstraat 1, 6531RA, Nijmegen. Fysiotherapie op haptonomische basis De haptonomie hebben we geïntegreerd in de fysiotherapie, waarbij we lichaamsgericht en vanuit een hele mens visie we Lees meer.
Home Haptonomie Nijmegen.
Graafseweg 274 K.24. 6532 ZV Nijmegen. Tel: 06 52 42 87 42. AGB praktijk: 90-13748. AGB persoonlijk: 90-034799. Geregistreerd GZ-Haptotherapeut VVH: 428 A. Het gebouw is uitgerust met een oprit voor rolstoelgebruikers en een lift. Parkeergelegenheid is gratis en ruim aanwezig.

Contacteer ons