Resultaten voor haptonomie nijmegen

haptonomie nijmegen
Haptotherapeut Nicoline Hendriks.
We onderzoeken samen hoe je je nu door het leven heen beweegt. Graag laat ik je direct kennis maken met haptonomie door een simpele oefening met je te doen op de behandeltafel. Zo krijg je meteen een beetje een idee hoe haptonomie werkt.
SEO

Vereniging van Haptotherapeuten. Algemene Voorwaarden Haptotherapie Nijmegen. iedereen volgt zijn eigen pad. die jij niet alleen hoeft te nemen. in de wetenschap dat elke belemmering weer nieuwe inzichten aanreikt. en jouw weg vandaag weer verder vorm geeft. Van harte welkom! Graag laat ik je kennis maken met de mogelijkheden die de haptonomie je biedt.
krua thai amsterdam
FIN Fysiotherapeutisch Instituut Nijmegen Haptonomie.
Als fysiotherapeut ben ik gespecialiseerd in de haptonomie, oedeemtherapie en ik ben daarnaast nog werkzaam in de neurorevalidatie. Als haptotherapeut kan ik je laten ervaren wat er in het gevoelsmatige contact met jezelf en met je omgeving gebeurt. VVH lidmaatschap A 713. mail naar Ciska. Mijn specialisatie in de fysiotherapie ligt in de sportsector. Ik ben graag bezig met alles wat met bewegen te maken heeft. Dit kan zijn in de amateursport of topsport maar ook het 1 op 1 trainen en revalideren, of juist het geven van groepslessen. Naast fysiotherapeut ben ik ook gediplomeerd yogadocent. Big registratie: 19914169204. mail naar Lenneke. Fysiotherapeut op haptonomische basis en oedeemtherapeut. Als fysiotherapeut ben ik naast regulier fysiotherapeut ook oedeemtherapeut. Gespecialiseerd in fysiotherapie bij oncologie waar ik ook mijn haptonomische vaardigheden in meeneem. Verder geef ik haptonomische zwangerschapsbegeleiding. mail naar Beate. Fysiotherapeut en manueel therapeut. Als manueel therapeut onderzoek en behandel ik de wervelkolom, schouder, heup en enkel. Als fysiotherapeut met een holistische blik ben ik gespecialiseerd in dry needling, stabiliteitstraining en de begeleiding van mensen met artrose. Fysiotherapeut en manueel therapeut. Fysiotherapeutisch Instituut Nijmegen.
gereedschap ophangen
Synergos.
Haptonomie in jouw vakgebied. Synergos Frankrijk en Spanje. Kennismaken met Haptonomie. Waarom kiezen voor Synergos? Eigen Synergosvisie op Haptonomie. Vakopleiding Post HBO niveau. Een groot aanbod naast de vakopleiding. Wetenschappelijk onderbouwd en altijd doorontwikkelend. Aanbod op maat voor diverse doelgroepen.
Management Training
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
vloeistoffen
Yvonne Poels Haptotherapie.
Meer uitleg over haptonomie en hoe de behandeling eruit ziet lees je hier. Lees hier de ervaring van anderen. Denk je dat Haptotherapie iets voor jou kan zijn? Neem dan vrijblijvend contact met me op. Ik kijk graag samen met jou naar de mogelijkheden. Afspraken zijn mogelijk in Horst en in Nijmegen.
koffiemachine latte macchiato
Wat is haptotherapie? Psychotherapiepraktijk Scharwachter Arnhem-Nijmegen.
beeldende therapie, seksuologie. ARNHEM BEMMEL DOORWERTH ELST HEELSUM HUISSEN NIJMEGEN RENKUM. Wat is haptotherapie? Haptonomie is de wetenschap die de wetmatigheden van het menselijke gevoelsleven bestudeert. Zij legt zich daarbij in het bijzonder toe op het beschrijven van al datgene wat een rol speelt in de tussenmenselijke affectieve verhoudingen, communicatie, interacties en relaties en het overdragen en beleefbaar maken hiervan in de begeleiding. Het begrip haptonomie is een samenvoeging van twee Oudgriekse begrippen: hapsis en nomos.
Hoe kan haptotherapie bijdragen aan het herstellen van depressie?
Bij haptotherapie, een behandeling die gebaseerd is op de haptonomie, is het uitgangspunt dat de cliƫnt opnieuw in contact wordt gebracht met zijn lichamelijke en innerlijke gevoel waardoor zijn problemen voor hemzelf voelbaar worden gemaakt. Deze klachten kunnen zowel lichamelijk als gevoelsmatig zijn en mogelijk ontstaan zijn door gevoelens te negeren of niet te uiten.
Informatiebijeenkomst haptonomie ITH gratis Agenda Nijmegen.
Voor ons volledige cursusaanbod haptonomie kunt u verder kijken op de site. De bijeenkomst is gratis en vrijblijvend. Op 6 februari 2019 van 19.00 uur tot 21.15 uur. Voor meer informatie en aanmelden: www.ith-haptonomie.nl/aanbod/open-dag. Instituut voor Toegepaste Haptonomie ITH. 6511 GP Nijmegen.
Haptonomie, Nienke van Wieringen.
De haptonomie richt zich op het gevoelsleven, in contact zijn met onszelf en de wereld om ons heen. Zij legt zich in het bijzonder toe op dat wat een rol speelt in menselijke verhoudingen, communicatie en relaties. De haptonomie gaat uit van het lichaam als drager van gevoelens.
Prakt. eerstelijnspsychologie en haptonomie in Nijmegen Psycholoog Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Privacy op uw telefoon, geen last van callcenters. Voorkom dat u op verkeerde momenten wordt teruggebeld. Uw oproep is onherkenbaar en kan niet genegeerd of ontweken worden. Informatie over Prakt. eerstelijnspsychologie en haptonomie in Nijmegen. Praktijk voor eerstelijnspsychologie en haptonomie.

Contacteer ons