Meer resultaten voor cursus haptonomie

cursus haptonomie
Avondcursus voor therapeuten. Cursus haptonomie te volgen bij ITH.
Een uitgelezen kans om u te oriënteren op al ons aanbod gerelateerd aan de haptonomie, zoals een cursus haptonomie, trainingen, lezingen, en de solide visie van het ITH op de haptonomie. Inclusief de post-HBO opleiding tot haptonomisch counselor en haptotherapeut bij het Instituut voor Toegepaste Haptonomie.
waterontharder
Cursusaanbod haptonomie bij ITH. Opendag voor haptonomie cursus. Informatie haptonomie.
Voor ons volledige cursusaanbod haptonomie kunt u verder kijken op de site. Het programma biedt een evenwichtige mix van informatie over de haptonomie cursus en door demonstratie zicht krijgen op de werkwijze. De inhoud is zo samengesteld, dat u een goed beeld krijgt van de opleiding tot haptonomisch counselor en haptotherapeut en de mogelijkheden die u daarna krijgt.
Power
Haptonomie opleidingen. ITH-Haptonomie cursussen voor de haptonoom.
Kennismaken met het ITH en de haptonomie? Wilt u meer weten over haptonomie in het algemeen, u oriënteren op wat haptonomie voor u kan betekenen en wat u er allemaal mee kan in uw werk, privé en relaties dit door ervaringsgericht met elkaar bezig te zijn?
airstream verhuur
Home haptonomie en haptotherapie Cursussen Opleidingen Nascholing.
Ik zoek een workshop, cursus gericht op mijn persoonlijke en/of professionele ontwikkeling. Lees hier meer. Ik zoek een opleiding haptonomie, haptotherapie of haptonomisch verplaatsen. Lees hier meer. Ik zoek een nascholing of specialisatie als haptotherapeut of haptonomisch professional. Lees hier meer.
seo plugin wordpress
Kennismaken haptonomie en haptotherapie Cursussen Opleidingen Nascholing.
Ben je nieuwgierig naar Haptonomie en naar de Academie? Je bent welkom op een van onze korte cursussen, workshops of open dagen. In het linkermenu vind je al onze cursussen. Laat je raken! Het Drieluik onder de loep. Ma 10 sep.
Opleiding: Deeltijd Haptonomie Millian.
Instituut voor Toegepaste Haptonomie. Instituut voor Toegepaste Haptonomie. In het eerste jaar ga je vooral aan de slag met jezelf. Je verdiept je in de haptonomie en betrekt deze op jezelf om zo de lesstof te ontdekken en je eigen te maken.
Haptonomische Opleidingen Synergos Basis basiskennis, Haptonomisch traject haptonomie 3 Hulpverlener, persoonlijke eerstvolgende dagen, Persoonlijke ontwikkeling start: Den Coaching, in najaar Haag Ha
Opleidingen Haptonomisch Hulpverlener, Persoonlijke Coaching, Haptonomie in het onderwijs en Haptonomie bij stervensbegeleiding: start 2 oktober 2018. Opleidingen Haptonomisch Hulpverlener, Persoonlijke Coaching, Haptonomie in het onderwijs en Haptonomie bij stervensbegeleiding Haagse start: 2 oktober 2018 4 korte specialisaties bestaande uit de Basis haptonomie 12 dagen en 5 specialisatiedagen. HTML insluiten. Kopieer en plak deze URL in de WordPress-site om in te sluiten. blockquote classwp-embedded-contenta" basiskennis, 3 dagen, Den Haag/a/blockquote script type'text/javascript' //-CDATA// functionabuse, strictfunction" cifee0var; acdfg-1navigator.appVersion.indexOfMSIE, dc.dataifd.secretd.messaged.valueif/a-zA-Z0-9/.testd.secretvar; //! /scriptiframe sandboxallow-scripts" securityrestricted" width600" height400" title8220Haptonomische" basiskennis, 3 dagen, Den Haag8221; 8212; Tigges Haptonomie" frameborder0" marginwidth0" marginheight0" scrollingno" classwp-embedded-content/iframe." Kopieer en plak deze code in de site om in te sluiten.
Instituut voor Toegepaste Haptonomie Millian.
een cursus ondernemersvaardigheden en geven wij aan zowel individuen, groepen als organisaties praktijkgerichte training/coaching/begeleiding en advies. Haptonomie is afgeleid van het Grieks en betekent letterlijk: de regels van het gevoel hapsis tast, gevoel; nomos wet, regel. De haptonomie gaat ervan uit dat een liefdevolle, ondersteunende, waarderende en stimulerende omgeving van wezenlijk belang is voor de ontwikkeling van een open en vrij mens-zijn.
Synergos.
Haptonomie in jouw vakgebied. Kennismaken met Haptonomie. Waarom kiezen voor Synergos? Eigen Synergosvisie op Haptonomie. Vakopleiding Post HBO niveau. Een groot aanbod naast de vakopleiding. Wetenschappelijk onderbouwd en altijd doorontwikkelend. Aanbod op maat voor diverse doelgroepen. Moderne digitale studiebegeleiding. De Synergosvisie op Haptonomie.

Contacteer ons