Zoeken naar haptonomie cursus

haptonomie cursus
Zwangerschapscursus in Zwolle.
Klik hier voor meer info. De zevende richting, praktijk voor haptonomie en craniosacraal therapie. Klik hier voor meer info. Hypnobirthing is een techniek en filosofie. Bij de cursus Hypnobirthing leer je om te ontspannen en je geest volledig te concentreren op datgene waar jij je op wilt concentreren.
SEO
Home academie haptonomie.
SYMPOSIUM 8 oktober. Op dinsdag 8 oktober 2019 organiseert de Academie voor Haptonomie opnieuw een middag voor werkenden in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. En opnieuw met jou in de hoofdrol! Ben je niet op zoek naar een opleiding, maar wil je wel werken aan jouw persoonlijke groei? Dan is onze cursus Persoonlijke Ontwikkeling wat voor jou!
gereedschap ophangen
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
vloeistoffen
Medisch centrum De Praktijk Hoorn Haptonomie: Contact maken met je lichaam.
Haptonomie is geschikt bij klachten zoals.: Problemen met acceptatie of verwerking van verlies rouwverwerking. Onrustig en opgejaagd gevoel. Moeite met aangeven van grenzen. Problemen met intimiteit en nabijheid. In onze praktijk in Hoorn wordt ook Haptonomische zwangerschapsbegeleiding gegeven. Klik hier om de cursus te bekijken op onze website.
cisco vpn client
Voorlichting en cursussen Verloskundigenpraktijk La Vie Groningen.
Bij haar kan je je ook aanmelden. Er is een groot aanbod van cursussen in en rondom Groningen. We hebben ze voor je op een rijtje gezet.: Zwanger en Fit. YVLO-ZwangerFit Medisch Centrum Zuid. Zwanger Fit UMCG. Zwangerfit Springer Paterswolde.
slotenmaker heemstede
Zwangerschapscursus / Verloskundigenpraktijk Doevendans.
Binnen de cursus krijg je praktische informatie, word je uitgebreid geïnformeerd en leer je technieken die je bij de bevalling kunt toepassen. Haptonomie of haptotherapie; Gert Klabbers, haptonomie Wei, Haptotherapie Apeldoorn. Aandacht voor het contact maken met het kindje staat centraal in bij haptonomische zwangerschapsbelgeleiding.
goedkoop matras
Zwangerschapshaptonomie De Schoot.
De cursus vindt niet in een groep plaats maar biedt individuele aandacht. We starten als jij, als zwangere vrouw, zelf beweging van je kind in je buik voelt. Dat is meestal rond de 20 weken. De balans van een zwangere vrouw verandert.
Workshop/training/cursus Natuur van de mens.
Fysiotherapie op haptonomische basis. Haptonomie en zwangerschap. Workshop en training. U bent hier. Wat biedt natuur van de mens. Meditatie is een staat-van-zijn. Het is niet een middel om iets te bereiken, het is de oorspronkelijke staat van de geest.
Harte Haptonomie in Weesp.
Harte Haptonomie in Weesp. Van HARTE welkom bij Renske Harte Haptonomie en Com-Tact, communicatie met gevoel. Verbinding en contact met andere mensen zijn voor mij belangrijke themas. Ik prijs mij dan ook gelukkig dat ik via de combinatie Haptonomie en Verbindende Communicatie, van mijn passie mijn werk heb kunnen maken.
Agenda aidulac Aidulac Alles voor borstvoeding en draagdoeken!
24 mei Draagdoek inloopmiddag van 12.30-14.30 uur. 27 mei Draagdoek inloopochtend van 10.00-12.00 uur. 31 mei Draagdoek inloopmiddag van 12.30-14.30 uur. 3 juni Draagdoek inloopochtend van 10.00-12.00 uur. 17 juni Cursus borstvoeding van 13.30-15.00 uur bij Aidulac. Lid van NVL.
Persoonlijke ontwikkeling door middel van cursus bewustwording ITH.
Affectieve voeding helpt enorm in dat proces. Dat kunt u ervaren tijdens deze cursus verdiepingsdagen in de haptonomie. Betrokken zijn bij relaties, bewustwording. Affectief is dat de ander bij u betrokken is, dat het hem of haar raakt wat u doet.

Contacteer ons