Zoeken naar haptonomie zwolle

haptonomie zwolle
Haptotherapeut in Zwolle haptotherapeut-info.nl.
Gevoelskracht, praktijk voor haptotherapie Zwolle. Praktijk voor haptotherapie en relatietherapie. In de omgeving binnen 20 km. Haptotherapie Lilian van den Einden Olst. Haptotherapie kan helpen bij: overspannenheid / burn-out klachten rouw om een geliefde, verlies van werk en andere situaties waarbij je verlies ervaart grip op. Haptotherapie Maureen Westenenk Raalte. Praktijk voor Haptotherapie en Haptonomische Zwangerschapsbegeleiding. Praktijk voor Haptotherapie Carin van Hooff Kampen. Praktijk voor Haptotherapie. In de omgeving binnen 25 km. Haptotherapie Nicole Flapper Meppel. Praktijk voor Haptotherapie Henriette Zengers Diepenveen. Praktijk voor haptotherapie, haptonomische zwangerschapsbegeleiding en relatietherapie. Haptonomiepraktijk de Wijk e.o. In mijn praktijk begeleid ik volwassenen en kinderen met Haptonomie; de klachten waar deze begeleiding goed bij helpt zijn: hyperventilatie, rug hoofd.
Scheiden
Trui Verwer Haptotherapie Amstelveen.
Sindsdien heb ik in mijn praktijk al veel mensen mogen en kunnen helpen. Daarnaast werk ik als freelance coach bij het LTC, instituut voor persoonlijke ontwikkeling, gezondheidsmanagement en organisatietrainingen, te Zwolle. Verder ben ik als gastdocent verbonden aan de Academie voor Haptonomie te Doorn.
ETA
Haptonomie Zwolle Haptotherapie, Haptonoom De Telefoongids.
Beoordeel dit bedrijf 2. Psychomotorische Therapie Haptonomie Rieta Wessels. 2 resultaten in Zwolle en omgeving. Lijnbaan 12/F, 8011AR, Zwolle. Mijn manier van werken komt voort uit een intergratie van psychomotorische therapie en haptonomie. Psychomotorisch therapeut is mijn oorspronkelijke beroep Lees meer.
e
De Fenix Zwolle: Haptotherapie/PMT.
Psychomotorische therapie behandelt angst, somberheid, onzekerheid, burn-out, eetproblematiek, psychosomatische klachten en meer door zich te richten op lichamelijke facetten ademhaling, lichamelijke spanning, bewegen, houding, herkennen van lichaamssignalen e.d. Haptotherapie helpt u beter in contact te komen met uw eigen gevoelsleven en uw gevoelens in contact met anderen. Voor meer informatie over Haptotherapie/ psychomotorische therapie Rieta Wessels, klik dan hier. De Fenix Gezondheidscentrum Lijnbaan, Zwolle Centrum.
Seo wordpress
Haptotherapie vanuit een Christelijke levensovertuiging.
Haptonomie en haptotherapie. Gevoel en gevoelens. Contact en therapie. Mensvisie in de Bijbel. Door God geschapen. De driehoeksrelatie God-de ander-jij. Identiteit: wie ben ik. Bijbelse basis voor haptonomie. Gods beeld en toch eigen? De plaats van het gevoel in de Bijbel.
loodgieter den haag
Haptonomie Zwolle, Henrieke Beekhof Haptonomiehenrieke.nl.
Neem contact met me op voor een kosteloze kennismaking. Luister naar je lichaam als het fluistert, dan hoeft het niet te schreeuwen! Praktijk Haptonomie Henrieke. 8012 VK Zwolle. Privacyverklaring Cookiebeleid Haptonomie Henrieke, praktijk voor Haptotherapie in Zwolle. Naar boven scrollen.
kelder waterdicht maken van binnenuit
Praktijk voor Haptotherapie Trees Huisman Contact en adres.
Contact en adres. Kosten en vergoedingen. Voor een afspraak en vragen kunt U het beste bellen met.: Wanneer ik bezig ben of even niet bereikbaar, spreek Uw naam en telefoonnummer op de voice-mail in en ik bel U zo spoedig mogelijk terug.
stofzuiger robot
Adreslijst Praktijken Haptonomische Zwangerschapsbegeleiding VHZB.
van der Meulen Terug naar boven. 8012 VB Zwolle. inf qGpJ o@mame cx88 e.nl. Dokter Stolteweg 76-82. Werkdagen in overleg, s avonds en in het weekend is ook mogelijk. inf 530Z o@schoneveldhaptonomi mCCk e.nl. Terug naar boven Provincie Utrecht. Haptotherapiepraktijk Amersfoort Noord Haptonienke. De verwondering 37. 3823 HB Amersfoort. Werkdagen maandag t/m donderdag. nienk qrw6 e@haptonienk SyYi e.nl. Haptotherapiepraktijk Amersfoort Noord Haptonienke. Henri Dunantstraat 32B. Werkdagen maandag t/m donderdag. nienk gP3f e@haptonienk trV9 e.nl. 3812 RP Amersfoort. inf ZxqP o@heijshaptonomi Nkg9 e.nl. Terug naar boven Praktijk voor haptonomie en haptotherapie.
Synergos.
Haptonomie in jouw vakgebied. Kennismaken met Haptonomie. Waarom kiezen voor Synergos? Eigen Synergosvisie op Haptonomie. Vakopleiding Post HBO niveau. Een groot aanbod naast de vakopleiding. Wetenschappelijk onderbouwd en altijd doorontwikkelend. Aanbod op maat voor diverse doelgroepen. Moderne digitale studiebegeleiding. De Synergosvisie op Haptonomie.
Haptotherapiepraktijk de Ruimte Sylvia Haarhuis.
Hoeveel ruimte ben je gewend te krijgen, en is dat passend voor je? Hoeveel ruimte ben je gewend te nemen voor jezelf, of gaat dat ten koste van een ander? Wat gebeurt er met je persoonlijke ruimte als je gespannen bent.
Jesper Beunk: Haptotherapie Topsportbegeleiding.
Diploma Post-HBO Vakopleiding Haptonomie evenals een afgeronde universitaire opleiding. Hoe hebben mijn cliƫnten haptotherapie ervaren? Een normale psycholoog praatte ik namelijk zo omver Man, dat inzicht zal ik nooit vergeten. Ik had zo erg iemand nodig die dwars door me heen prikte en dat deed Jesper zonder pardon. Het mooie aan de manier van werken in de sessies is dat je het direct kan toepassen. Jesper heeft mij tools gegeven die naast eye-openers ook effectief zijn toe te passen in de praktijk, met zichtbaar en voelbaar resultaat. Zelfstandig ondernemer, Persoonlijke ontwikkeling. Respectovol, met humor, warme persoonlijkheid, confronterend op een leuke manier, oefeningen zijn gemakkelijk toe te passen in het dagelijks leven. Studentadviseur, Betere balans. Contact Geen wachtlijst; altijd een optie binnen 2 weken! Direct een afspraak maken? Bel of WhatsApp naar 0627096166 of maak een afspraak via de contact button. Beter omgaan met druk door training. Van overleven naar leven. Leven aan de hand van overtuigingen. Haptotherapie: mijn beleving. Voedingsdeskundige Fleur Voerman. It's' Just Therapy. 8011 SJ Zwolle.

Contacteer ons