Resultaten voor haptotherapie

haptotherapie
Independer.
rijschool wijchen
Praktijk voor Haptotherapie Vught.
start filmpje Privacy beleid. Omdat ik, Jacobien Schrijvershof, GZ haptotherapeut, zorgvuldig om wil gaan met de benodigde persoonlijke gegevens en om te voldoen aan de nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming, heb ik een privacy beleid uitgewerkt en voor U beschikbaar gemaakt.
rijschool zutphen
Home.
Haptotherapie Carin van Hooff. Kampen en Dronten. Haptotherapie is een therapievorm waarin het ervaren en voelen centraal staan. Leren luisteren naar wat je voelt en daarmee om leren gaan in het contact met anderen is een belangrijk thema in de therapie.
makelaar schiedam
Haptotherapie Goedzorg Fysiotherapie Kampen IJsselmuiden.
De Haptotherapeut is zowel met als zonder verwijzing van een arts te bezoeken. U kunt zich aanmelden en na de intake bepalen of deze therapie bij u past. Haptotherapie valt bij de zorgverzekeraar onder alternatieve geneeswijzen. Kijk goed hoeveel de zorgverzekeraar vergoedt.
deventer
Haptotherapie Fysiotherapie Heikant.
Wat is Haptotherapie? We worden als voelers geboren, maar raken door veel denken en presteren vervreemd van het voelen van ons eigen lichaam en onze emoties. Haptotherapie geeft je de mogelijkheid om via je lichaam weer in contact te komen met je gevoel, zodat er een verbinding kan zijn tussen denken en voelen.
woerden
Haptotherapie Amsterdam Wilma Bosma Haptotherapie en Coaching.
Haptotherapie is een therapievorm die je helpt meer duidelijkheid te krijgen over wie je werkelijk bent en wat goed voor je is. Het is erop gericht om je weer in contact te brengen met jouw eigen gevoelens. Meer over Haptotherapie.
zoekmachine optimalisatie deventer
Haptotherapie Marco Wisselo.
Haptotherapie zorgt ervoor dat er weer een balans komt tussen voelen, denken en doen, waarbij het voelen op de voorgrond staat. Haptotherapie; bij welke klachten. Haptotherapie kan ondersteuning bieden bij: lichamelijke en geestelijke overbelasting psychosomatische klachten rouw en verliesverwerking traumas uit verleden en heden sociaal-emotionele problemen, bijvoorbeeld vastlopen in relaties en contacten.
haartransplantatie vergoed
Praktijk Den Hoogen Haptotherapie.
Haptotherapie komt voort uit de haptonomie en houdt zich bezig met de ontwikkeling van het gevoelsleven en in ruimere zin met gevoelsmatige wisselwerking tussen mensen. Haptotherapie geeft inzicht in je menselijk bestaan; over hoe je in het leven staat en hoe je je hebt ontwikkeld.
pianostemmer oss
Haptotherapie Intramed.
Bij 98% van alle telefoontjes kunnen we de vraag direct beantwoorden. Onze producten voor haptotherapie. Intramed voor haptotherapeuten. Een compleet afsprakenbeheer, een EPD, declareren en de boekhouding ineen. Volledig ge├»ntegreerd en effici├źnt afgestemd op uw wensen. Intramed PLUS voor haptotherapie.
seo apeldoorn
Telefoonnummer Han Luyckx.
Taxi Zevenaar
Haptotherapie voor kinderen.
Haptotherapie voor kinderen. Haptotherapie kan kinderen, spelenderwijs, aan het lijf het verschil laten ervaren hoe het voelt als je je afsluit voor contact en hoe het lichaam vrijer voelt als je je kunt openstellen voor een goed voelend contact. Een kind heeft van nature een grote drang om zich te ontwikkelen.
rioolservice sneek

Contacteer ons