Resultaten voor opleiding haptonomie

opleiding haptonomie
Haptonomie Klachten met een mentale oorzaak De Haere.
Haptonomen zijn specialisten, die bij de uitoefening van hun vak in ons geval fysiotherapie gebruik maken van haptonomische kennis en inzichten. Ze hebben hiervoor een aanvullende opleiding gedaan, ter ondersteuning van hun eigen vakgebied. Een haptonoom moet dan ook niet worden verward met een haptotherapeut, die een volledige Hbo-opleiding haptotherapie heeft gevolgd en als officieel zorgverlener is aangesloten bij een eigen beroepsgroep. De behandelingen voor haptonomie worden erkend en vergoed vanuit de aanvullende verzekering door de meeste verzekeraars kinderen tot 18 jaar vanuit de basisverzekering.
woerden
Psychologiepraktijk in combinatie met Haptonomie Psychologiepraktijk in combinatie met Haptonomie.
Zelf kreeg ze als verwoed sportster volleybal, schaatsen, hardlopen te maken met een flinke hersenkneuzing door een harde val op het ijs. Gedwongen kreeg ze tijd om na te denken en na 20 jaar sportlessen te hebben gegeven, begon ze aan de opleiding Haptonomie en 4 jaar later aan Psychologie.
medische opleidingen hbo deeltijd
Marianne Korsten FTC Noord.
Opleiding Haptonomie Frans Veldman 1991-1998. Opleiding Haptonomie Doorn 2007-2008. Geregistreerd haptotherapeut bij de VVH sinds 2008. Fysiotherapie op haptonomische basis. Ademhaling en ontspanning. Marianne werkt op locaties: Hoogveen te Stadskanaal en locatie Vlagtwedde. 14 Dec Vanaf nu heeft FTC Noord ook een eigen webshop.
relatietherapie den bosch
Alkmaar Praktijk voor Haptotherapie De GZ Haptotherapeut.
de haptonomie, o.a. voor collega's, huisartsen, kraamverzorgsters, verloskundigen, en anderen. Meestal op verzoek, en op maat. Neem gerust contact op voor vrijblijvende informatie. Marleen van Koeveringe Erkend GZ-Haptotherapeut VVH. In het Register van GZ-Haptotherapeuten worden alleen die GZ-Haptotherapeuten opgenomen, die voldoen aan de hiernavolgende kwaliteitseisen die door de Vereniging van Haptotherapeuten VVH zijn opgesteld.: Diploma van een door de VVH geaccrediteerde en SPHBO erkende opleiding Haptotherapie.
medische keuring defensie
Franca van der Weijden, praktijk voor: Haptotherapie, Craniosacraaltherapie en Zwangerschapsbegeleiding.
Na de basiscursus haptonomie volgde de btacursus haptonomie gericht op de behandeling van existentile problematiek en de opleiding haptonomische zwangerschapsbegeleiding. Sinds 2002 is zij gecertificeerd cranio-sacraaltherapeut. Zowel in de cranio-sacraaltherapie als de haptotherapie heeft zij specialisaties voor kinderen gevolgd bij de academie voor haptonomie in Doorn.
vloeistoffen
Opleiding haptotherapie tot hapto therapeut volgen bij ITH.
3-jarige haptonomisch counselor. Oriƫntatie Toegepaste Haptonomie. Algemeen aanbod Haptonomie. Advies coaching en procesbegeleiding op maat. Post-HBO 4-jarige Opleiding tot haptotherapeut. De 4-jarige post-hbo-beroepsopleiding leidt u op tot haptotherapeut. In 4 jaar tijd krijgt u zowel theoretische kennis als praktisch inzicht in haptotherapeutische processen.
goedkoop matras
Home academie haptonomie.
SYMPOSIUM 8 oktober. Op dinsdag 8 oktober 2019 organiseert de Academie voor Haptonomie opnieuw een middag voor werkenden in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. En opnieuw met jou in de hoofdrol! Ben je niet op zoek naar een opleiding, maar wil je wel werken aan jouw persoonlijke groei?
Opleiding Haptonomie Fysiocursus.nl.
Voorwaarde is dat uzelf wilt ontplooien op professioneel en persoonlijk vlak! Na het Basisjaar Haptonomie gaat het onderwijs in de Opleiding Haptonomie richting de toepassing van de haptonomie in het eigen beroep. Aan de hand van opdrachten vertaalt u de aangeboden leerstof zelf naar uw eigen vakgebied.
Welkom bij Praktijk voor oefentherapie Cesar Schoonhoven.
Dit in combinatie met een algemene Cesarpraktijk. Vanaf 1993 werk ik in Schoonhoven. De praktijk is gevestigd in een gezondheidscentrum aan de Bergambachterstraat 9b. In juni 2014 heb ik de opleiding Haptonomie voltooid aan de Academie voor Haptonomie te Doorn.
Mieke Havik Haptonomie Praktijk voor haptotherapie.
Hoe kan ik contact opnemen en hoe kom ik bij de praktijk? Mieke Havik 18 januari 1957 volgde de opleiding maatschappelijk en cultureel werk aan de sociale academie. Daarna heeft ze de opleiding Haptotherapie aan de Academie voor Haptonomie te Doorn gevolgd.
opleiding.
Data opleidingsgroep start 10 oktober 2016: 10-10; 7-11; 12-12-2016; 30-1; 6-3; 24-4 en 22-5-2017. Module Zwangerschap en haptonomie 5 dagen start maart 2017. In samenwerking met Anneke Schmidt, verloskundige en haptotherapeut Te Joure. Opleiding Tastzintuiglijke Beeldende Therapie haptische creatieve therapie.'

Contacteer ons