Meer resultaten voor haptonomie opleiding nijmegen

haptonomie opleiding nijmegen
WILMA Haptonomie Tigchelaar.
Ik ben Wilma Tigchelaar en ben in 1973 geboren. Ik ben samen met mijn ouders, broer en zus opgegroeid in Stiens. Na het VWO ben ik in Nijmegen fysiotherapie gaan studeren. Na de opleiding ben ik gaan werken in Leeuwarden in een praktijk voor fysiotherapie.
thuisstudie
Opleidingen en cursussen in de alternatieve geneeswijzen.
Beroepsopleiding Klassiek Acupunctuur Baarn. Shenzhou Open University of TCM Amsterdam. Academie voor Chinese Geneeswijzen Qing-Bai Nijmegen, Breda, Utrecht. Opleiding Acupressuur Civas Haarlem. Zen Shiatsu HBO Opleiding Amsterdam. Opleiding Stressconsultant Meppel. Opleidingen Cursussen Haptonomie. Synergos Nederlandse Vakopleiding Haptonomie. Academie voor Haptonomie Doorn.
ehbo cursus nijmegen
Evelien Witteveen Haptonomie Regio Zwolle / Noord-Veluwe.
Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen mij te verdiepen in de haptonomie, omdat deze benaderingswijze mij het meest aanspreekt en het beste bij mij past. Sinds 1997 volg ik scholingen in de authentieke haptonomie aan het Wetenschappelijk Instituut voor Haptonomie te Grave, waar ik ook geregistreerd sta.
linkbuilding uitbesteden
Start opleidingen in de Haptonomie Agenda Nijmegen.
In de 4 jarige opleiding tot haptotherapeut krijgt u zowel theoretische kennis als praktisch inzicht in haptotherapeutische processen. Tijdens het laatste studiejaar wordt ook aandacht besteed aan het opstarten van een eigen praktijk. Voor meer informatie zie website: www.ith-haptonomie.nl/aanbod/opleidingen-haptotherapie. Instituut voor Toegepaste Haptonomie. 6511 PS Nijmegen.
gereedschap ophangen
Haptonomie opleidingen. ITH-Haptonomie cursussen voor de haptonoom.
We bieden cursussen en beroepsopleidingen en streven naar een brede toepassing van haptonomie in de samenleving. Het ITH is erkend als post-HBO studie door het SPHBO, welk onderdeel is van het CPION en het ITH is geaccrediteerd door de VVH Vereniging van Haptotherapeuten, de NFG Nederlandse Federatie Gezondheidszorg en het NVPA Nederlands Verbond voor Psychologen, psychotherapeuten en Agogen. De opleiding tot haptotherapeut is door het SNRO geaccrediteerd als HBO-conform.
Management Training
Karin van Rijn Karin van Rijn.
De stap naar de haptonomie was voor mij snel gemaakt. Eerst de 2 jarige opleiding waarin ik geleerd heb mijn beroep op haptonomische basis uit te voeren en vervolgens de 4 jarige Haptotherapie opleiding. Jarenlang heb ik in Nijmegen gewerkt in een praktijk voor Fysiotherapie op Haptonomische basis.
vloeistoffen

Bekijk alle medewerkers. Mijn naam is Petra Marinussen en ik ben werkzaam als fysiotherapeute bij Gezondheidscentrum Uden. Ik stel mijzelf binnenkort voor op deze website. Bel mij terug. Waarom Gezondheidscentrum Uden. U kunt snel terecht! Professioneel en ervaren team behandelaars.
hbo communicatie
Voorstellen Haptotherapiepraktijk de Ruimte.
Ook de opleiding Systemisch werken aan het Bert Hellingerinstituut afgerond in 2013 heeft bijgedragen aan verdieping en mogelijke interventies bij begeleiding om bepaalde hardnekkige patronen te kunnen/ mogen doorbreken. In 2015 2016 heb ik bij het instituut voor toegepaste therapie te Nijmegen de ITH een verbredingstraject gevolgd.
Haptotherapie FYSIOTHERAPIE DORST.
Bij twijfel of vragen, neem vooral contact op met de haptotherapeut! Haptonomie is een studie van de affectiviteit of het gevoelsleven zoals die invloed uitoefent op onze manier van doen en denken ontwikkeld door Frans Veldman: De haptonomie heeft als benaderingswijze niets te maken met aanrakingstechnieken en methodes, zoals die als technische handgrepen op het menselijk lichaam binnen de fysiotherapie van toepassing zijn.
Curriculum Vitae Colette Chardon.
particuliere praktijk Dukenburg in Nijmegen als fysiotherapeute op haptonomische basis. revalidatiecentrum Klimmendaal in Arnhem als fysiotherapeute op haptonomische basis. revalidatiecentrum Kastanjehof in Apeldoorn: als fysiotherapeute en fysiotherapeute op haptonomische basis voor de volgende diagnose groepen.: chronische pijn, zowel individueel haptonomie, ontspanning als groepsbehandeling. opzetten en uitvoeren van bewegingsgroep, ontspanningsgroep. neurologische aandoeningen: o.a. psychosomatische, orthopedische en reumatologische aandoeningen. particuliere praktijk van Mevr. Braek in Noorwegen als fysiotherapeute. particuliere praktijk van Dhr. Meyerink in Oosterbeek als fysiotherapeute. centrum voor verstandelijk gehandicapten s Koonings Jaght in Arnhem als fysiotherapeute. voor haptonomie opleiding.
Sisca Booijink Haptotherapie zwangerschapsbegeleiding relatiebemiddeling.
In 1977 rondde ik mijn studie fysiotherapie af en begon in de praktijk van Frans Veldman in Nijmegen, die mij op het spoor zette van de haptonomie. Na de basisopleiding haptonomie bij Veldman 1980, de grondlegger van de haptonomie, volgde ik de 2-jarige opleiding Haptonomische" zwangerschapsbegeleiding" bij Ted Troost en Anne Jan van Minnen in 1982-'83.

Contacteer ons