Meer resultaten voor haptonomie doetinchem

haptonomie doetinchem
Cursussen, Zwangerschap Verloskundigen Zevenaar.
Slingeland Ziekenhuis in Doetinchem: elke 1e dinsdagavond van de maand, hiervoor aanmelden kan via de doktersassistente van de polikliniek gynaecologie op tel.nr. Het Rijnstate Ziekenhuis in Arnhem heeft vijf keer per jaar een voorlichtingszaterdag. Klik hier voor meer informatie en de data.
rate my site seo
HSP hooggevoeligheid Doetinchem Vind een therapeut, psychotherapeut, coach of psycholoog.
we halen uw resultaten op. Vragen van therapeuten. Vragen van organisatoren. Contact met de beheerder. Op straal rond een gemeente. In de provincie Drenthe, Zeeland, Utrecht, Overijssel, Noord-Holland, Noord-Brabant, Limburg, Groningen, Gelderland, Friesland, Zuid-Holland of Flevoland. Vind-een-therapeut.nl 2010-2018 Privacy and Cookies Disclaimer Gebruikersvoorwaarden.
Sea
Praktijk Jan van Campen.
Sinds 1980 heeft hij een eigen praktijk voor fysio manuele en hapto therapie in Doetinchem. Zijn specialiteit is het werken met zijn handen en hij gebruikt geen fysiotechnische apparatuur! Met zijn handen kan hij voelen waar in het lichaam spanning zit, en of er weerstand of een blokkade aanwezig is.
Scheiden
Haptotherapeut in Doetinchem haptotherapeut-info.nl.
Alle Haptotherapeuten In de regio.: Kaart weergeven Haptotherapeut in Doetinchem. Haptotherapie praktijk de Witte Uil Zelhem. Haptotherapie is een hulpverlenende therapie waarin je de ruimte wordt gegeven te herontdekken wie je in je diepste wezen bent en wat je bezielt. Wanneer loop je vast. In de omgeving binnen 15 km. Praktijk Haptotherapie en Craniosacraaltherapie Gea Brouwer Doesburg. Kinderen en volwassenen kunnen hier terecht voor Haptotherapie, Craniosacraaltherapie en Sensorische Integratie. In de omgeving binnen 20 km. Praktijk voor Haptotherapie Colette Chardon. Praktijk voor haptotherapie: individuele en relatie begeleiding www. colettechardon.nl lid VVH. Scheefkelk 20, Duiven. MP Haptotherapie Coaching DUIVEN. Praktijk voor Haptotherapie en EFT Relatietherapie mw M.S. Praktijk voor Haptotherapie en EFT Relatietherapie. Ontdek je gevoel, praktijk voor haptonomie, Lochem Vorden Vorden.
zinken regenpijp
Wat zeggen cliƫnten Haptotherapie Bronckhorst.
had een waanzinnige dip toen ze hoorde dat ze 6 tot 8 weken op begeleiding in Doetinchem moest wachten. Wij wisten van jouw studie van iets" maar totaal onbekend met haptonomie. Na mijn voorstel om jou te bellen, duurde het een paar uur toen ze me een bericht stuurde dat ik maar contact met je moest zoeken.
barbecue kopen houtskool
Welkom Fysiotherapie Ruesink.
We werken met veel passie en plezier met als uitgangspunt persoonlijke aandacht, respect en wederzijds vertrouwen. Onze praktijk is HKZ-gecertificeerd en Pluspraktijk. Wij zijn partner van Fys'Optima, een samenwerkingsverband van kwaliteitspraktijken fysiotherapie en participeren in Topsport Gelderland en in het Olympisch netwerk Gelderland.
beveiligingscamera
Over mij www.hannekediepeveen.nl.
Dit maakte dat ik benieuwd werd naar Haptonomie; om mijn eigen gevoelsleven beter te leren kennen en ook om in de therapie er mee verder te kunnen werken. Zo ben ik in 2005 met de Post-Hbo opleiding Haptotherapie begonnen. In 2012 heb ik deze opleiding afgerond en ben ik begonnen met de praktijk voor haptotherapie in Doetinchem.
miele stofzuiger cat en dog
Haptotherapie Nijmegen en Oss.
Wanneer u komt naar de haptotherapie praktijk van Raak in Nijmegen kunt u gerust zijn van een professionele en daadkrachtige aanpak. Graag maak ik kennis met u, dus belt u gerust voor een afspraak. Welkom bij de praktijk van Anita van Raak.
Haptotherapie Doetinchem Openingstijden Haptotherapie Doetinchem Fazantlaan.
Fazantlaan 15, 7004BM, Doetinchem 0314-642817 Website. Openingstijden 7 jan 13 jan. Deze week Volgende week. ma t/m vrtelefonisch: bereikbaar. Openingstijden 14 jan 20 jan. Deze week Volgende week. ma t/m vrtelefonisch: bereikbaar. Geen koopavonden bekend. Open op zondag. Geen koopzondagen bekend. Haptotherapie is de therapeutische toepassing van haptonomie. Haptonomie is vrij vertaald de leer van het gevoelsleven.
Haptotherapie Els de Weerd Doetinchem.
Kun je je draai niet vinden? Niet lekker in je vel? Haptotherapie kan een brug zijn. van wat er nu is. wat zou kunnen zijn. Els de Weerd Haptotherapeut info@haptotherapieelsdeweerd.nl VVH reg. nr: 590A KvK: 09212685 AGB-zorgverlenerscode: 90-040164 AGB-praktijkcode: 90-18598.
Hier vind je de adressenlijst van de verloskundige LiemersCare.
Zevenaar, Rijnwaarden en Montferland. 7009 BH Doetinchem. Doetinchem, Zelhem, Halle, Westendorp, Hummelo, Keppel, Hengelo gld, Keijenborg, VeldhoekVarssel, Gaanderen. Oefentherapie Mensendieck en zwangerschap. Zwemmen voor zwangeren. Jong en Moeder. Voorlichtingsavond over de bevalling. Voorlichtingsavond over de borstvoeding. Healthy mom in shape.

Contacteer ons