Resultaten voor haptonomie doorn

haptonomie doorn
Contact met Vereniging Haptonomische Zwangerschapsbegeleiding VHZB.
Academie Haptonomie Doorn. 9 april 2019. Hotel van der Valk Bastion 7., 3905 NJ Veenendaal. Beroepsprofiel van de VHZB. Inhoud van het beroepsprofiel. In het beroepsprofiel van de VHZB staat beschreven wat de haptonomisch zwangerschapsbegeleider doet en voor welke taken zij verantwoordelijk is.
overtoom winkels
Home Insight Haptotherapie.
Hanneke de kloet is als haptotherapeut werkzaam in het Gezondheidscentrum aan de plataanlaan nr.5 in Baarn. Zij heeft de 5-jarige post-HBO opleiding haptotherapie aan de Academie voor Haptonomie in Doorn gevolgd. Zij heeft haar eigen praktijk en staat ingeschreven bij de beroepsvereniging VVH.
trend
Lidy Haptotherapie Veenendaal.
Inmiddels werk ik al vele jaren als haptotherapeut en haptonomisch zwangerschapsbegeleider in onze praktijk en sinds 2017 geef ik ook relatiebegeleiding. Naast het, met veel plezier, werken in de praktijk, ben ik sinds 2007 als docent verbonden aan de academie voor Haptonomie te Doorn.
vloeistoffen
Home academie haptonomie.
Twee keer per jaar versturen we een overzicht van de aanstaande scholing. Please enable the javascript to submit this form. Verstuur je aanmelding. Jan Ligthartlaan 1. 3941 BG Doorn. 0343-51 51 78. Vaak gestelde vragen. Bezoek ons op social media.: Academie Haptonomie Klachten Algemene Voorwaarden Privacy en cookiebeleid Webdesign Stip.nl.
seo consultant
Praktijk voor Haptotherapie Vught.
Ik ben toen de kant van de haptonomie opgegaan. Ik heb de basisopleiding haptonomie gevolgd aan de Academie in Doorn en de opleiding tot haptotherapeut via het ITH van 1989-1991. Ik ben vanaf 1991 verbonden als praktijkdocent aan de opleiding voor haptonomie in Nijmegen, het ITH.
slotenmaker heemskerk
Haptonomie Noord Straalt.
Haptotherapie geeft je inzicht, reikt je tools aan en laat je opnieuw voelen wat er bij jou gebeurd. De therapie geeft je oefeningen die je in het dagelijks leven meteen kan toepassen en waarmee je met jezelf aan de slag kan. Naast mijn werk als haptotherapeut geef ik ook les aan de Nederlandse vakopleiding voor Haptonomie, Synergos in Amersfoort.
Rijles
Maaike van Leur.
In 1996 ben ik gestart met de basisopleiding aan de erkende Academie voor Haptonomie in Doorn. Daarna heb ik de opleiding Haptotherapie gevolgd, die ik in 2004 heb afgerond. Ook heb ik de opleiding voor Haptonomische Zwangerschapsbegeleiding in Doorn gedaan net als de specialisatie Relatiebegeleiding.
Hulp bij: in Doorn haptotherapeut-info.nl.
Mijn bedrijf toevoegen. Kaart weergeven Hulp bij: in Doorn. MiraVita Haptotherapie Coaching, lichter denken en sterker voelen Zeist. MiraVita Haptotherapie en Coaching lichter denken sterker voelen houdt zich bezig met je vermogen om te voelen aan te spreken of te vergroten. Als je het contact met. Haptotherapie Odijk Odijk. Praktijk voor haptonomie en haptotherapie in gezondheidscentrum Odijk met een nevenvestiging in Houten van Margot Buitenhof.
Margaret Steeman GZ haptotherapeut Praktijk Steeman.
Certificaat haptonomische zwangerschapsbegeleiding Doorn. Diploma GZ-Haptotherapeut Doorn. Diploma fysiotherapie Utrecht. In 1980 ben ik begonnen als fysiotherapeut, maar al snel werd mij duidelijk dat veel fysieke klachten onderhouden worden door problematiek die voor fysiotherapie niet toegankelijk is. In mijn zoektocht naar mogelijkheden om ook deze onderliggende problemen het hoofd te bieden, stuitte ik op de haptonomie.
Voor Wie Ars Vivendi Haptonomie en Haptotherapie in Gouda.
Naast mijn werk als haptotherapeut geef ik les aan de academie voor haptonomie in Doorn en werk ik als trainer en coach voor het LTC, een trainingsbureau van Achmea. Voor mij gaat het in essentie over het maken van ├ęcht contact.
Franca van der Weijden, praktijk voor: Haptotherapie, Craniosacraaltherapie en Zwangerschapsbegeleiding.
Na de basiscursus haptonomie volgde de btacursus haptonomie gericht op de behandeling van existentile problematiek en de opleiding haptonomische zwangerschapsbegeleiding. Sinds 2002 is zij gecertificeerd cranio-sacraaltherapeut. Zowel in de cranio-sacraaltherapie als de haptotherapie heeft zij specialisaties voor kinderen gevolgd bij de academie voor haptonomie in Doorn.

Contacteer ons