Op zoek naar haptonomie doorn?

haptonomie doorn
Over Daniëlle Haptonomie Baarn leven in balans.
Van 2005-2010 volgde ik de opleiding tot Algemeen Haptotherapeut bij Synergos, de Nederlandse Vakopleiding Haptonomie, aangevuld met modules van de leergang trainer/coach. Sinds het najaar van 2009 werk ik in mijn eigen praktijk als haptotherapeut en coach. Naast de begeleiding van individuele cliënten, geef ik workshops en trainingen. Medische Basiskennis incl. 2 dagen voor haptotherapeuten. Symposium re-integratie Indigo. Hechtingspatronen Academie Doorn.
check website speed
Home.
Hanneke de kloet is als haptotherapeut werkzaam in het Gezondheidscentrum aan de plataanlaan nr.5 in Baarn. Zij heeft de 5-jarige post-HBO opleiding haptotherapie aan de Academie voor Haptonomie in Doorn gevolgd. Zij heeft haar eigen praktijk en staat ingeschreven bij de beroepsvereniging VVH.
partytent
Margaret Steeman GZ haptotherapeut Praktijk Steeman.
Certificaat haptonomische zwangerschapsbegeleiding Doorn. Diploma GZ-Haptotherapeut Doorn. Diploma fysiotherapie Utrecht. In 1980 ben ik begonnen als fysiotherapeut, maar al snel werd mij duidelijk dat veel fysieke klachten onderhouden worden door problematiek die voor fysiotherapie niet toegankelijk is. In mijn zoektocht naar mogelijkheden om ook deze onderliggende problemen het hoofd te bieden, stuitte ik op de haptonomie.
bewakingscamera set
Start.
Sinds 2006 heeft Roel ervaring met behandeling van SOLK klachten vanuit een multidisciplinaire aanpak. Roel heeft zijn opleidingen gevolgd aan de Haagse Academie voor lichamelijke opvoeding, de Academie voor Haptonomie in Doorn, het Instituut voor Toegepaste Haptonomie in Berg en Dal, Het Balkon in Vasse.
vis rookoven kopen
Sisca Booijink Haptotherapie zwangerschapsbegeleiding relatiebemiddeling.
In Doorn aan de Academie voor Haptonomie heb ik mij daarna nog bekwaamd in het geven van relatie begeleiding. Ik heb al 20 jaar een eigen praktijk te Nijmegen, waar ik met veel plezier haptotherapie geef aan volwassenen, pubers en kinderen en zwangere stellen begeleid.
loodgieter den haag
Maaike van Leur.
In 1996 ben ik gestart met de basisopleiding aan de erkende Academie voor Haptonomie in Doorn. Daarna heb ik de opleiding Haptotherapie gevolgd, die ik in 2004 heb afgerond. Ook heb ik de opleiding voor Haptonomische Zwangerschapsbegeleiding in Doorn gedaan net als de specialisatie Relatiebegeleiding.
kelder waterdicht maken binnenkant
LienWetters.nl Psychologische Begeleiding en Haptotherapie.
De praktijk is gevestigd in Doorn, in Centrum de Boom, net aan de rand van het groene Driebergen. Heb je vragen, opmerkingen, wil je een afspraak maken of je aanmelden voor een training? Je kunt me uiteraard bellen of mailen.
laminaat stofzuiger
Navigatiebalk. Praktijk Personalia. Voetregel. voor haptotherapie kopregel.
Dit heb ik vanaf 1994 gecombineerd met de haptonomie. Sinds 2001 werk ik als haptotherapeute in Laren, praktijk aan huis en in Amersfoort bij gezondheidscentrum Schuilenburg. Ik heb mijn opleiding gevolgd bij F. Veldman te Grave en de afsluitende opleiding op de Academie voor Haptonomie te Doorn.
Haptotherapeut GZ erkend Nathalia Liam Schiedam.
Dit zette mij in beweging om op zoek te gaan naar een therapie vorm waarin een mens in zijn totaliteit wordt aangesproken. In 1983 ben ik met de basisopleiding Haptonomie aan de Academie voor Haptonomie in Doorn gestart.Deze mensgerichte benadering was precies wat ik zocht en wat voor mij klopte.
Haptotherapie Friesland: Afke Ley.
Ik ben Afke Ley-Knobbe.: Geboortedatum: 27 juni 1953. Docente expressie en communicatie: Akte 1e graads bevoegdheid. Voortgezette Opleiding OSD onderwijskunde, supervisie, deskundigheids-bevordering. Academie voor Haptonomie en Kinesionomie te Doorn: Akte Haptotherapie. Academie voor Haptonomie en Kinesionomie te Doorn: Akte kinderhaptotherapie.
HANNE VERMEULEN Haptotherapie Hanne Vermeulen Arnhem.
Fysiotherapie-Opleiding Utrecht 1972 1976. Haptonomie-basis-Opleiding Rotterdam 1980 1982. Haptotherapie Opleiding Academie voor Haptonomie Doorn 1986 1990. Leergang haptotherapie en relaties-Academie voor Haptonomie Doorn 2002 2004. Colloqium ontwikkelingen in de haptonomie-CIRDH Centre international de recherche et développement de lhaptonomie Frankrijk 2009 heden.

Contacteer ons