Meer resultaten voor haptonomie leiden

haptonomie leiden
Suzan Lucas Haptotherapeut Fysiotherapie Leiden Praktijk Boisot, Fysiotherapie in Leiden Haptonomie.
Wil je meer informatie over haptotherapie, haptonomische zwangerschapsbegeleiding of trainingen op basis van haptonomie? Voor het aanvragen van een folder, voor mondelinge informatie of voor het maken van een afspraak kun je bellen: 071 5156057. Manuele Therapie SOMT. 2311 PZ Leiden.
waterontharder
De Singel Fysiotherapie Leiden marjolein kristiansen.
Ik werk sinds 2011 met veel plezier in Leiden in gezondheidscentrum Noord en in Gezondheidscentrum de Singel in Leiden. In aanvulling op de opleiding tot fysiotherapeut heb ik de opleiding haptonomie gevolgd in Doorn. Ik heb geleerd hoe ik mensen kan begeleiden die klachten ervaren die te maken hebben met de juiste balans tussen voelen, denken en doen.
Sleutelmaker
Tessa Lenderink haptotherapie Oegstgeest en Leiden.
Je kunt bij mij terecht voor een heldere, vraaggerichte aanpak. Voel je vrij om contact met me op te nemen als je meer wilt weten. Mijn praktijk is gevestigd in Oegstgeest, centraal in Zuid-Holland, in de buurt van Leiden, Den-Haag, Katwijk, Warmond, Sassenheim, Hillegom en Voorschoten.
buddha to buddha edwin
Suzan Lucas Haptonomie.
Via aanraken, oefeningen en gesprekken kom je in contact met je eigen lichaam en je eigen gevoel. Dit opent de weg naar een betere relatie met jezelf én met je omgeving. Haptonomische zwangerschapsbegeleiding is een volledige voorbereiding op je bevalling.
transparante folie op rol
Rene Steenbeek Haptotherapie Home.
Voelen hoef je niet te leren maar soms wel contact maken met datgene wat je voelt en hoe je hier betekenis aan verleent. Uitgebreidere informatie vind u onder de kopjes Haptonomie en Sport. Klachten waar mensen zich in mijn praktijk mee aanmelden zijn o.a.:
Haptotherapie Leiden Fleur.
Kanaalpark 157 2321 JW Leiden Kanaalweg 44 2313 DV Leiden T 06-22606636 info@haptotherapieleiden.nl. Faalangst, Begeleiding bij afvallen/ fertiliteitsproblemen/ vruchtbaarheidstraject, Post zwangerschapsbegeleiding, Zwangerschapsbegeleiding, Studentenbegeleiding/kinderen Lees verder. Tijdens een kennismakings gesprek onderzoeken we samen of je hulpvraag overeenkomt met dat wat ik kan bieden evenals of mijn werkwijze jou past.
HAPTOTHERAPIE Fysio Voorhout.
Haptotherapie is een vorm van psychosociale hulpverlening die in populariteit toe neemt. Het is gebaseerd op de haptonomie, de leer van hapsis, wat grieks is voor: gevoel; aanraking en heeft als oogmerk je weer in contact met je gevoel te brengen.
Home.
Op deze site vindt u informatie over mijn praktijk en algemene informatie over haptonomie en haptotherapie. Indien u na het lezen van de site nog aanvullende informatie wenst of u wilt een afspraak maken voor een kennismaking/intakegeprek of een behandeling dan kunt u in het menu hiernaast kiezen voor contact."
Haptonomie Leiden Haptotherapie, Haptonoom De Telefoongids.
Haptonomie in Leiden. Haptonomie in Leiden. Suzan Lucas Haptonomie. Boisotkade 2, 2311PZ, Leiden. Beoordeel dit bedrijf 071-5156057 Toon nummer. Centrum voor Fysiotherapie Leiden. Cornelis Schuytlaan 7, 2324VD, Leiden. In ons centrum zijn drie fysiotherapeuten werkzaam, allen geregistreerd in BIG register en het Centraal Kwaliteitsregister van de beroepsgroep.
Adreslijst Praktijken Haptonomische Zwangerschapsbegeleiding VHZB.
Suzan Lucas Haptonomie. 2311 PZ Leiden. Werkdagen ma-avond di wo-ochtend vr. Terug naar boven Suzan Lucas Haptonomie. 2341 GG Oegstgeest. suzanluca qfz9 s@plane muE6 t.nl. Medisch Centrum Vredenburch. Van Vredenburchweg 71. 2282 SE Rijswijk. Werkdagen ma, di, do, vrij, dinsdagavond.
Haptonomie Fysiotherapie Vondellaan Leiden.
De aanraking binnen de haptonomie is geen technische handeling, maar een middel om echt contact te maken. Ik help je bewust te worden hoe het met je is, hoe je in je vel zit. Interactie, wederkerigheid en eigen verantwoordelijkheid zijn belangrijk in de behandeling. We gaan samen kijken wat jij nodig hebt met deze klacht op dit moment. Stephine van Gennip. Vondellaan 35 Ac. 2332 AA Leiden.

Contacteer ons