Zoeken naar haptonomie weesp

haptonomie weesp
Praktijk Levenslust Haptonomie Haptotherapie Weesp Petra Bouwman, GZ-Haptotherapeut Weesp.
Zij studeerde af als master in de Gestaltpsychotherapie, en volgde de opleidingen haptonomie en haptotherapie. Petra is lid van de Vereniging van Haptotherapeuten VVH, de beroepsvereniging voor haptotherapeuten die ijvert voor erkenning en vergoeding door zorgverzekeraars en ook een goed functionerend tucht en klachtreglement heeft. De laatste 10 jaar is zij lid van de Commissie van Toezicht en heeft zij het beroepsprofiel mee helpen ontwikkelen. Naast de hoofdpraktijk in Weesp is zij ook werkzaam in een praktijk in Almere.
noppenfolie
Harte Haptonomie Weesp.
Help anderen kiezen door de eerste waardering over Harte Haptonomie te Weesp te plaatsen.: Waardeer deze zorginstelling. Er zijn nog geen waarderingen. Klachten over uw behandeling? Lees hier hoe u uw klacht kunt melden. Er is 1 specialist werkzaam bij deze locatie.: Zorginstelling Harte Haptonomie, Weesp.
goocheltrucs
Harte Haptonomie in Weesp.
Harte Haptonomie in Weesp. Van HARTE welkom bij Renske Harte Haptonomie en Com-Tact, communicatie met gevoel. Verbinding en contact met andere mensen zijn voor mij belangrijke themas. Ik prijs mij dan ook gelukkig dat ik via de combinatie Haptonomie en Verbindende Communicatie, van mijn passie mijn werk heb kunnen maken.
kraamcadeau
Haptotherapie Weesp Ellen Pover.
Welkom bij Haptotherapie Weesp. Haptotherapie is de toegepaste therapievorm van haptonomie. Haptonomie gaat ervan uit dat het menselijk lichaam en vooral de beleving van dat lichaam van fundamentele betekenis is binnen alle menselijke communicatievormen. Het is gericht op het bewust maken van gevoelens en bevordert je lichaams en zelfbesef.
rolex
Haptotherapeut in Diemen en Weesp haptotherapeut-info.nl.
Haptotherapie praktijk in Amsterdam Centrum. De Beijl Haptotherapie Trudie Amstelveen. In de omgeving binnen 15 km. Bij Haptonomie Waterland kunt u terecht voor individuele therapie, relatietherapie en zwangerschapsbegeleiding. Als je in je leven, je werk of je relatie iets wilt.
waar haptotherapie weijke koopmans.
Mijn praktijk is gevestigd op een prachtige plek in het centrum van Amsterdam. Op vrijdagmiddag ben ik te vinden in Weesp. In Amsterdam is het adres Nieuwe Uilenburgerstraat 6. In Weesp is het adres: Psychologenpraktijk Herengracht. Julianastraat 2 hoek Herengracht.
Haptotherapiepraktijk Els van Stijn.
Je grenzen ervaren en daar naar handelen? Meer contact krijgen met je lichaam en zicht krijgen op je patronen? Dan is haptotherapie een passende therapie. De meest voorkomende hulpvragen liggen op het gebied van psychosomatische klachten en in de relationele sferen.
Praktijk Levenslust Haptonomie Haptotherapie Weesp Levenslust Praktijk voor Haptonomie en Haptotherapie Weesp.
Haptotherapie is een behandelwijze die erop gericht is de balans tussen voelen, willen, denken, en handelen te herstellen. Zwangerschaps Haptonomie Haptonomische ouder en kind begeleiding rondom zwangerschap en geboorte Bevallen doe je samen Aan een goede bevalling bewaar je je leven lang een prettige herinnering.

Contacteer ons