Resultaten voor haptonomie weesp

haptonomie weesp
Harte Haptonomie Nationale Onderwijsgids.
Wij willen graag dat onze website goed leesbaar is en optimaal werkt! Hiervoor gebruiken wij cookies. Door gebruik te maken van onze website geef je toestemming voor de aanwezigheid ervan. 1381 HC Weesp. 06 40 68 67 0 Website.: 1381 HC Weesp.
fitness weesp
Praktijk voor Haptotherapie Ellen Pover in Weesp Zorg Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Meld u gratis aan. Kaartweergave Praktijk Voor Haptotherapie El. Toon streetview weergave Sluit streetview Geen Streetview aanwezig. Vergroot de kaart. Geef als eerste een beoordeling aan Praktijk voor Haptotherapie Ellen Pover in Weesp. Gerelateerde bedrijven Praktijk voor Haptotherapie Ellen Pover Weesp.
openingstijden almere stad
Praktijk Levenslust Haptonomie Haptotherapie Weesp Levenslust Praktijk voor Haptonomie en Haptotherapie Weesp.
Haptotherapie is een behandelwijze die erop gericht is de balans tussen voelen, willen, denken, en handelen te herstellen. Zwangerschaps Haptonomie Haptonomische ouder en kind begeleiding rondom zwangerschap en geboorte Bevallen doe je samen Aan een goede bevalling bewaar je je leven lang een prettige herinnering.
AALST
Links literatuur Haptotherapie Haptonomie Christine Bak Gouda.
Els Plooij Haptotherapie Praktijk en theorie Harcourt, Amsterdam, 2005. Pieter van der Slikke Werken met haptonomie AnkhHermes, Deventer. Dieuwke Talma Het lichaam als verhaal Artemis, Amsterdam, 2010. Ted Troost Het lichaam liegt nooit Centerboek, Weesp, 1988. Frans Veldman Levenslust en levenskunst Van der Veer Media, Blaricum, 2008.
vloeistoffen
Aquaphilia Haptonomie Weesp.
Drimble Bedrijvenregister Noord-Holland Regio Het Gooi Aquaphilia Haptonomie. Uitgebreide informatie over dit bedrijf met een vestiging in Weesp. Het adres van Aquaphilia Haptonomie is Horn 775 s in Weesp. informatie alleen over weesp. Wijken in gemeente. Aquaphilia Haptonomie Dit is mijn bedrijf!
Rijles
Harte Haptonomie Weesp.
Help anderen kiezen door de eerste waardering over Harte Haptonomie te Weesp te plaatsen.: Waardeer deze zorginstelling. Er zijn nog geen waarderingen. Klachten over uw behandeling? Lees hier hoe u uw klacht kunt melden. Er is 1 specialist werkzaam bij deze locatie.: Zorginstelling Harte Haptonomie, Weesp.
Contact met Els Boon Haptotherapie en haptonomie in Amsterdam.
De praktijk ligt tegenover de Rai in Amsterdam Zuid en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. tram 4 en bus 65 stoppen voor de deur, NS station Amsterdam Rai op loop afstand. Met de auto ook makkelijk bereikbaar vanuit Amstelveen, Diemen, Amsterdam oost Weesp, en Badhoevedorp.
Haptotherapiepraktijk Els van Stijn.
Je grenzen ervaren en daar naar handelen? Meer contact krijgen met je lichaam en zicht krijgen op je patronen? Dan is haptotherapie een passende therapie. De meest voorkomende hulpvragen liggen op het gebied van psychosomatische klachten en in de relationele sferen.
Harte Haptonomie in Weesp.
Harte Haptonomie in Weesp. Van HARTE welkom bij Renske Harte Haptonomie en Com-Tact, communicatie met gevoel. Verbinding en contact met andere mensen zijn voor mij belangrijke themas. Ik prijs mij dan ook gelukkig dat ik via de combinatie Haptonomie en Verbindende Communicatie, van mijn passie mijn werk heb kunnen maken.
KiesvoorjeZorg.nl fysiotherapie Weesp.
AdFysio Weesp, vestiging Achterherengracht Onderdeel van: AdFysio Weesp, vestiging Achterherengracht. Voeg toe aan vergelijking. TotalmedFysio Onderdeel van: TotalMed Fysiotherapie. Voeg toe aan vergelijking. Renske Harte-Sluman, Praktijk voor haptonomie en haptotherapie Onderdeel van: Renske Harte-Sluman, Praktijk voor haptonomie en haptotherapie. Sint Annastraat 8.
Haptotherapie Weesp Ellen Pover.
Welkom bij Haptotherapie Weesp. Haptotherapie is de toegepaste therapievorm van haptonomie. Haptonomie gaat ervan uit dat het menselijk lichaam en vooral de beleving van dat lichaam van fundamentele betekenis is binnen alle menselijke communicatievormen. Het is gericht op het bewust maken van gevoelens en bevordert je lichaams en zelfbesef.

Contacteer ons