Op zoek naar haptonomie weesp?

haptonomie weesp
Haptotherapiepraktijk Els van Stijn.
Je grenzen ervaren en daar naar handelen? Meer contact krijgen met je lichaam en zicht krijgen op je patronen? Dan is haptotherapie een passende therapie. De meest voorkomende hulpvragen liggen op het gebied van psychosomatische klachten en in de relationele sferen.
SEA specialist
Praktijk Levenslust Haptonomie Haptotherapie Weesp Petra Bouwman, GZ-Haptotherapeut Weesp.
Zij studeerde af als master in de Gestaltpsychotherapie, en volgde de opleidingen haptonomie en haptotherapie. Petra is lid van de Vereniging van Haptotherapeuten VVH, de beroepsvereniging voor haptotherapeuten die ijvert voor erkenning en vergoeding door zorgverzekeraars en ook een goed functionerend tucht en klachtreglement heeft. De laatste 10 jaar is zij lid van de Commissie van Toezicht en heeft zij het beroepsprofiel mee helpen ontwikkelen. Naast de hoofdpraktijk in Weesp is zij ook werkzaam in een praktijk in Almere.
fitness weesp
Contact met Els Boon Haptotherapie en haptonomie in Amsterdam.
De praktijk ligt tegenover de Rai in Amsterdam Zuid en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. tram 4 en bus 65 stoppen voor de deur, NS station Amsterdam Rai op loop afstand. Met de auto ook makkelijk bereikbaar vanuit Amstelveen, Diemen, Amsterdam oost Weesp, en Badhoevedorp.
beveiligingscamera
Harte Haptonomie Weesp.
Help anderen kiezen door de eerste waardering over Harte Haptonomie te Weesp te plaatsen.: Waardeer deze zorginstelling. Er zijn nog geen waarderingen. Klachten over uw behandeling? Lees hier hoe u uw klacht kunt melden. Er is 1 specialist werkzaam bij deze locatie.: Zorginstelling Harte Haptonomie, Weesp.
stofzuiger robot
Harte Haptonomie in Weesp.
Harte Haptonomie in Weesp. Van HARTE welkom bij Renske Harte Haptonomie en Com-Tact, communicatie met gevoel. Verbinding en contact met andere mensen zijn voor mij belangrijke themas. Ik prijs mij dan ook gelukkig dat ik via de combinatie Haptonomie en Verbindende Communicatie, van mijn passie mijn werk heb kunnen maken.
makelaars breda
KiesvoorjeZorg.nl fysiotherapie Weesp.
AdFysio Weesp, vestiging Achterherengracht Onderdeel van: AdFysio Weesp, vestiging Achterherengracht. Voeg toe aan vergelijking. TotalmedFysio Onderdeel van: TotalMed Fysiotherapie. Voeg toe aan vergelijking. Renske Harte-Sluman, Praktijk voor haptonomie en haptotherapie Onderdeel van: Renske Harte-Sluman, Praktijk voor haptonomie en haptotherapie. Sint Annastraat 8.
kosten animatiefilmpje
Haptotherapie Weesp Ellen Pover.
Welkom bij Haptotherapie Weesp. Haptotherapie is de toegepaste therapievorm van haptonomie. Haptonomie gaat ervan uit dat het menselijk lichaam en vooral de beleving van dat lichaam van fundamentele betekenis is binnen alle menselijke communicatievormen. Het is gericht op het bewust maken van gevoelens en bevordert je lichaams en zelfbesef.
Hapthotherapeut Noord-Holland AlleHaptonomen.nl. Hapthotherapeut Noord-Holland AlleHaptonomen.nl.
Kwaliteit haptonomen/ haptotherapeuten. Haptonomie en vergoedingen. Haptonomie/ Haptotherapie: specialisaties. Zoek een haptonoom of haptotherapeut bij u in de buurt! Sorteer onderstaande tabel door te klikken op rubrieksnaam naam Haptotherapeut, adres, postcode, geslacht ed. Klik per praktijk door voor meer info.
Nora neemt een loopje met Renske Harte-Sluman.
Doordat ik in Nederhorst mee heb gedaan weet ik nu wat beter wat me straks te wachten staat. Wat is je favoriete hardlooprondje in Weesp? Ik heb een loopmaatje en met haar ren ik vaak langs Uitermeer en Naardermeer. Ik ga ook wel eens rennen bij de Spiegelplas, dan neem ik onze hond mee, die rent dan lekker mee! Met wie zou je wel eens een hardloop-rondje willen doen je mag IEDEREEN kiezen, dood of levend, beroemd, onbereikbaar etc. Met Ted Troost, dat is mijn grote voorbeeld in de haptonomie.
Openingstijden van Praktijk Voor Haptotherapie Ellen Pover in Weesp.
Haptonomie: Training Therapie. Doude van Troostwijkstraat 2-A praktijk Abcoude. Tanja Ceha, haptotherapeut. Rooseveltlaan 78 Amsterdam. Kaart vergroten Kaart verkleinen. Suggesties bij u in de buurt. Amsterdam zuidoost 2. Alternatieve geneeskunde 1. Wij vinden de openingstijden van Praktijk Voor Haptotherapie Ellen Pover in Weesp.
Praktijk voor Haptotherapie Ellen Pover in Weesp Zorg Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Meld u gratis aan. Kaartweergave Praktijk Voor Haptotherapie El. Toon streetview weergave Sluit streetview Geen Streetview aanwezig. Vergroot de kaart. Geef als eerste een beoordeling aan Praktijk voor Haptotherapie Ellen Pover in Weesp. Gerelateerde bedrijven Praktijk voor Haptotherapie Ellen Pover Weesp.

Contacteer ons