Resultaten voor haptonomie zeeland

haptonomie zeeland
Haptonomie Zeeland Geneesjewijzer.
Listings Psychotherapie Haptonomie Haptonomie Zeeland. Write a review Review. Voor welke behandelingen kan je bij mijn praktijk terecht? Psycho Trauma therapie en begeleiding. Iets aanpassen aan jouw profiel? Neem dan even contact met ons op. Rate and write a review Reactie annuleren.
Scheiden
Hulp bij: in Zeeland haptotherapeut-info.nl.
Mijn bedrijf toevoegen. Kaart weergeven Hulp bij: in Zeeland. Mariette Bogaers haptonomie en therapie Cuijk. Persoonlijke begeleiding vanuit haptonomie en dieptetherapie. Jouw persoonlijke verhaal krijgt door het voelen woorden en wordt verwerkt. er ontstaat een nieuwe ruimte. Haptonomie Maasland Oss.
ronde boomstamtafel
Wie ben ik Veerkracht Haptonomie.
In 1986 ben ik geboren in Biezelinge, een dorp in de provincie Zeeland. Voor mijn studie Pedagogiek ben ik naar Brabant gekomen, om me daarna in Breda te vestigen. Ik ben ervaren Ambulant Pedagogisch Hulpverlener met als specialisatie crisissituaties. Ik mag gezinnen in Rotterdam en omstreken helpen waar het tijdelijk of al wat langer niet goed gaat. Dit werk doe ik met heel mijn hart. Veerkracht praktisch en simpel. Daarnaast ben ik vol passie mijn eigen praktijk voor Haptotherapie gestart. Inmiddels zon 11 jaar geleden ben ik zelf in aanraking gekomen met Haptotherapie. Deze manier van hulpverlenen raakte mij letterlijk en figuurlijk. Op een praktische en simpele manier helpt Haptotherapie de balans tussen lichaam en geest te herstellen. Zo kwam ik erachter hoe veerkrachtig de mens met zijn eigen gedachten, bewegingen en gevoelens is. Zo is de naam voor mijn praktijk Veerkracht Haptonomie ontstaan.
golden frog vpn
Durf te zijn wie je bent Arenalokaal.nl.
Nathalie had inmiddels kennis gemaakt met haptonomie. Haar ervaring in het werken met mensen met alle mogelijke soorten problemen kwam haar goed van pas: Het ondersteunen en inzicht geven in iemands mogelijkheden en de keuzes die iemand mag of kan maken die bij hem of haar horen, was me op het lijf geschreven.
slotenmaker amsterdam
Praktijk voor Haptotherapie Angelique de Pooter Mulder.
We bieden, naast individuele begeleiding, ook praktische trainingen aan voor groepen. Voor hen die hun thema's' in een groep willen uitdiepen, of voor mensen die eens willen proeven van haptonomie bieden we ook trainingen van een paar avonden of een dagworkshop.
beveiligingscamera
20-05-2016 HB-Café Utrecht: Haptonomie, de balans tussen lichaam en geest IHBV.
20-05-2016 HB-Café Utrecht: Haptonomie, de balans tussen lichaam en geest. Op 20 mei aanstaande is er een HB-Café in Utrecht met een voor veel hoogbegaafden actueel thema: Haptonomie, de balans tussen lichaam en geest. Tijdens deze workshop gaan we onder leiding van Laura Drupsteen-Twigt op zoek naar deze balans tussen lichaam en geest.
stofzuiger robot
Adressenlijst Haptonomie Haptonomie.
4336 DB Middelburg. Smit van Es. Hans Lipperheystraat 13. 4336 DB Middelburg. De Heer L. Hans Lipperheystraat 13. 4333 EJ Middelburg. 4333 EJ Middelburg. De Heer M. 4386 HE Vlissingen. v Haptonomie Korte Rogstraat 2B 5361 GJ GRAVE info@haptonomie.com Telefoon 0033 0676809852.
makelaars breda
Haptotherapiepraktijk Middelburg.
Haptonomie en aanraken. Haptonomie in beeld. Ineke Los de Mare. Gang van zaken. Selecteer een pagina. Alles wat aandacht krijgt, groeit.; Londense kaai 13-15, 4331 JG Middelburg. Je beter voelen. Wij kunnen in situaties terechtkomen waarbij het luisteren naar ons lichaam en gevoel niet meer lukt.
Adreslijst Praktijken Haptonomische Zwangerschapsbegeleiding VHZB.
Ze hebben een opleiding voltooid aan één van de academies voor Haptonomie. Ook volgen ze regelmatig nascholingen om hun kennis up-to-date te houden. Ga direct door naar de provincie Friesland, Gelderland, Limburg, Noord Brabant, Noord Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid Holland of naar België.
Ineke Los de Mare Haptotherapiepraktijk Middelburg.
In het kader hiervan heb ik meegewerkt aan een wetenschappelijk onderzoek van dhr. Voor verdere verdieping in de Haptotherapie heb ik veel na en bijscholingen gevolgd bij de Academie voor Haptonomie in Doorn en ook bij het ITH in Nijmegen.
Zeeuws Kollektief voor Haptonomie.
Menu Het Zeeuws kollektief voor haptonomie. Haptonomie is de wetenschap van het menselijk gevoel en gevoelsleven, kortweg de wetenschap van de affectiviteit. Haptonomie is een algemeen menselijke benaderingswijze waarbij de mens wordt aangesproken op zijn mogelijkheden tot zijn eigen weg in het leven te gaan en wordt aangesproken en gerespecteerd als de zelfverantwoordelijke mens die hij is.

Contacteer ons