Resultaten voor haptonomie zeeland

haptonomie zeeland
Haptotherapie Zeeland.
Vragen over haptonomie en haptotherapie worden beantwoord. En u kunt hier informatie vinden over de praktijk en over mijzelf als therapeut. Wanneer u na het lezen vragen hebt of een afspraak wilt maken kan dat via de menu optie contact of via het nummer van de praktijk: 0628043354.
noppenfolie
Haptotherapiepraktijk Middelburg.
Haptonomie en aanraken. Haptonomie in beeld. Ineke Los de Mare. Gang van zaken. Selecteer een pagina. Alles wat aandacht krijgt, groeit.; Londense kaai 13-15, 4331 JG Middelburg. Je beter voelen. Wij kunnen in situaties terechtkomen waarbij het luisteren naar ons lichaam en gevoel niet meer lukt.
kraamcadeau
Wat is haptonomie Haptotherapie Zeeland.
Wat is haptonomie. Haptonomie betekent letterlijk; leer van het aanraken en het voelen. Haptonomie is van alle tijden en van alle mensen. Haptonomie gaat over hoe mensen met zichzelf en met anderen omgaan. Veel mensen zijn vooral bezig met de verwachtingen van anderen.
rolex
Zeeuws Kollektief voor Haptonomie.
De haptonomische begeleiding is erop gericht vanuit veiligheid gevoelsmatig te ontdekken welke redenen ten grondslag kunnen liggen aan uw hulpvraag en welke eigen mogelijkheden u heeft om anders met problemen en situaties om te gaan. Copyright 2017 Het Zeeuwse Kollektief voor Haptonomie.
worteldoek gamma
Zeeuws Kollektief voor Haptonomie.
Menu Het Zeeuws kollektief voor haptonomie. Haptonomie is de wetenschap van het menselijk gevoel en gevoelsleven, kortweg de wetenschap van de affectiviteit. Haptonomie is een algemeen menselijke benaderingswijze waarbij de mens wordt aangesproken op zijn mogelijkheden tot zijn eigen weg in het leven te gaan en wordt aangesproken en gerespecteerd als de zelfverantwoordelijke mens die hij is.
Adressenlijst Haptonomie Haptonomie.
Smit van Es. Hans Lipperheystraat 13. 4336 DB Middelburg. De Heer L. Hans Lipperheystraat 13. 4333 EJ Middelburg. 4333 EJ Middelburg. De Heer M. 4691 BX Tholen. 4386 HE Vlissingen. v Haptonomie Korte Rogstraat 2B 5361 GJ GRAVE info@haptonomie.com Telefoon 0033 0676809852.
Rineke Brinkman Haptotherapie.
Jarenlange ervaringen hebben aangetoond dat haptotherapie waardevol kan zijn bij lichamelijke en geestelijke overbelasting, tegenslag en verlies, problemen in de relatie, onzekerheid en een negatief zelfbeeld, traumatische ervaringen, leren leven met pijn, angsten en het omgaan met ruimte en grenzen.
Praktijk voor Haptotherapie Angelique de Pooter Mulder.
Meer verdieping vindt u dan door de links aan te klikken die in de tekst staan. Voor hen die hun thema's' in een groep willen uitdiepen, of voor mensen die eens willen proeven van haptonomie bieden we ook trainingen van een paar avonden of een dagworkshop.
Haptotherapeut Zeeland AlleHaptonomen.nl. Haptotherapeut Zeeland AlleHaptonomen.nl.
Haptonomie: wat is dat? Wanneer haptonomie/ haptotherapie? Wat is een Hapthotherapeut of Haptonooom? Kwaliteit haptonomen/ haptotherapeuten. Haptonomie en vergoedingen. Haptonomie/ Haptotherapie: specialisaties. Zoek een haptonoom of haptotherapeut bij u in de buurt! naam m/v adres postcode plaats telefoon e-mail info beroep website.

Contacteer ons