Resultaten voor haptonomie zuid holland

haptonomie zuid holland
Adressenlijst Haptonomie Haptonomie.
die zich richt op het menselijke. Therapie Prenatale Begeleiding. 2628 ET Delft. 2612 EA Delft. 2324 VD Leiden. 3063 BX Rotterdam. 3021 HK Rotterdam. 2719 CA Zoetermeer. 2381 GN Zoeterwoude. van der Poel. v Haptonomie Korte Rogstraat 2B 5361 GJ GRAVE info@haptonomie.com Telefoon 0033 0676809852.
glaszetter
010 Haptotherapie Coaching.
Coaching geeft inzicht in je eigen denken en handelen. Coaching op haptonomische basis onderscheidt zich door zich niet alleen op cognitieve processen te richten, maar ook op gevoel en je beleving. Wat is haptonomie? Wil je een korte animatie wat haptonomie is, klik.
power bi
AlleHaptonomen.nl AlleHaptonomen.nl. AlleHaptonomen.nl AlleHaptonomen.nl.
Welke specialisaties, kwalificaties en registraties heeft een haptonoom of haptotherapeut? Wanneer kunt u hulp krijgen van een haptonoom of haptotherapeut? Vergoedingen door zorgverzekeraars. En vooral veel adressen van hulpverleners die werken met haptonomie, van coaches en fysiotherapeuten tot gekwalificeerde haptonomen en haptotherapeuten.
ibc amsterdam
Haptotherapeut Zuid-Holland AlleHaptonomen.nl. Haptotherapeut Zuid-Holland AlleHaptonomen.nl.
Haptonomie: wat is dat? Wanneer haptonomie/ haptotherapie? Wat is een Hapthotherapeut of Haptonooom? Kwaliteit haptonomen/ haptotherapeuten. Haptonomie en vergoedingen. Haptonomie/ Haptotherapie: specialisaties. Zoek een haptonoom of haptotherapeut bij u in de buurt! naam m/v adres postcode plaats telefoon e-mail info beroep website.
kapper
15 fysiotherapeuten met specialisatie haptotherapeut in Amsterdam.
Layla Foks Praktijk voor Haptotherapie en Onthaasting, Amsterdam. Groepspraktijk Oud Zuid, Amsterdam. Fysiotherapie De Nieuwe Keizers, Amsterdam. Hofmijster Fysiotherapie, Amsterdam. Fysiotherapie Zeeburg, Sumatrastraat, Amsterdam. Fysiotherapie Zeeburg, Kramatplantsoen, Amsterdam. Annemiek van Saase, Fysiotherapie Haptonomie, Amsterdam, Amsterdam. Annemiek van Saase, Fysiotherapie Haptonomie, Zoeterwoude, Zoeterwoude.
Ars Vivendi Haptonomie en Haptotherapie in Gouda.
Naast mijn werk als haptotherapeut geef ik les aan de academie voor haptonomie in Doorn en werk ik als trainer en coach voor het LTC, een trainingsbureau van Achmea. Voor mij gaat het in essentie over het maken van ├ęcht contact.
Tessa Lenderink haptotherapie Oegstgeest en Leiden.
Je kunt bij mij terecht voor een heldere, vraaggerichte aanpak. Voel je vrij om contact met me op te nemen als je meer wilt weten. Mijn praktijk is gevestigd in Oegstgeest, centraal in Zuid-Holland, in de buurt van Leiden, Den-Haag, Katwijk, Warmond, Sassenheim, Hillegom en Voorschoten.
Puur Jij Haptotherapie en Coaching.
Dit doe ik door vanuit mijn praktijk in Rotterdam centrum unieke programmas aan te bieden die bestaan uit een combinatie van haptotherapie / haptonomie en coaching. Doordat ik met complete programmas werk, weet je van tevoren waar je aan begint en wat je kan verwachten.

Contacteer ons