Meer resultaten voor haptonomie almere

haptonomie almere
De Witte Steen Welkom bij De Witte Steen.
Voor onszelf is er de mogelijkheid van onderlinge uitwisseling en samenwerking, wat ten goede komt aan de kwaliteit, maar ook heel inspirerend werkt. Meer informatie over ons, alsmede de contactgegevens per medewerker, vindt u onder het kopje medewerkers links in de menubalk.
millers juice
De Witte Steen Lidwien Gerritsen Medewerker.
Tekst van de Week. 1957, is in 1980 afgestudeerd als fysiotherapeute en heeft als zodanig 15 jaar gewerkt in verschillende instellingen, waaronder ook de Zorggroep Almere. Zij heeft de basisopleiding voor haptonomie en daarna de post-HBO opleiding voor haptotherapie gevolgd aan de Academie voor Haptonomie en Kinesionomie te Doorn.
cloud
Haptonomie Almere Haptotherapie, Haptonoom De Telefoongids.
Haptotherapiepraktijk Witte Steen De. Musicalstraat 24, 1323VP, Almere. Haptonomie houdt zich bezig met aanraken, voelen, direct lichamelijk contact, met de ontwikkeling van het menselijk gevoelsleven en de ontwikkeling van de tastzin, m Lees meer. Beoordeel dit bedrijf 036-5470187 Toon nummer.
business intelligence
Fysiotherapie Almere.
Door middel van haptonomie wordt u zich bewust van druk en spanning en leert u ermee om te gaan. Met haptonomie fysiotherapie leert u.: inzien wanneer u te veel hooi op uw vork neemt.; uw grenzen herkennen, zodat u meer rust en ruimte kunt maken voor uzelf en uw eigen dingen.; moeilijke of nare gevoelens te herkennen en hoe hiermee om te gaan.; emotionele gebeurtenissen te verwerken. Heeft u fysiotherapie nodig? Maak een afspraak. Of bel ons op 036 5454111. Fysiotherapie Zorggroep Almere.
consumentenbond
62 fysiotherapeuten met specialisatie haptotherapeut rond Almere.
Het gemiddelde cijfer van alle fysiotherapeuten met specialisatie haptotherapeut rond Almere is een 9.2 op basis van 39 waarderingen. Het gemiddelde cijfer van alle fysiotherapeuten met specialisatie haptotherapeut in Nederland is een 9.2. Sorteren op Relevantie. Naam a z. Naam z a. Cijfer hoog laag. Cijfer laag hoog. Aantal waarderingen hoog laag. Aantal waarderingen laag hoog. Praktijk voor fysiotherapie en haptonomie, locatie Zeewolde, Zeewolde. Praktijk voor fysiotherapie en haptonomie, locatie Biddinghuizen, Biddinghuizen.
Richtys Haptotherapie.
Voel je je niet gezien of gehoord en vind je het moeilijk om voor jezelf op te komen? Ben je vastgelopen op je werk of in je relatie en kom je hier zelf niet meer uit, waardoor je op zoek bent naar deskundige hulp?
haptotherapie oefeningen.
Behandeling op basis van haptonomie Geneesjewijzer. Je hebt inmiddels een idee waarbij haptonomie kan worden ingezet. Maar hoe gaat zon behandeling haptonomie of een behandeling haptotherapie nu eigenlijk in zijn werk? Wat doet een haptonoom precies en welke haptonomie oefeningen vinden er zoal plaats?
Home: Haptotherapie Almere.

Contacteer ons