Meer resultaten voor haptonomie assen

haptonomie assen
Haptotherapie-Douma.
De innerlijke gevoelens raken verstoord en kunnen klachten van lichamelijke en/of psychische aard veroorzaken. Vaak kan de balans worden hersteld, maar dit lukt niet altijd. Wat belangrijk in zo'n' situatie is: Hoe" ga je er mee om." Lees verder over Haptonomie.
millers juice
Haptotherapeut in Assen haptotherapeut-info.nl.
Sowelu Praktijk voor Haptonomie Assen. Sowelu is een praktijk voor Haptonomie, zie voor verdere info de website. In de omgeving binnen 15 km. Praktijk voor Haptotherapie Alyt van Dijk Westerbork. Praktijk voor Haptotherapie, gericht op kinderen en volwassenen Alyt van Dijk is vanaf 1987 bezig met haptonomie, eerst in de fysiotheraopie en sinds 2008 in de eigen.
power bi
Haptotherapie-Douma.
Op nummer 27 is de praktijk zie pijl. Vanaf Assen, Norg.: Zodra u Roden binnen rijdt eerste weg linksaf, de Hullenweg op. Bij de derde afslag gaat u rechtsaf en rijdt de Liester op. Op nummer 27 is de praktijk zie pijl.
wasdroger beste koop
Home.
kapper
Welkom op de website van mijn praktijk Haptonomie Sowelu.
Ontmoeten" en samen" krijgen dan een intensere betekenis. Bijvoorbeeld: samen kijken naar je gezondheid, waar is verbetering mogelijk en vermogen ontwikkelen in een veilige omgeving. Welkom in de wereld van Haptonomie. Praktijkvoering: Assen ma, di, wo, do, vrijdag, in Heerenveen, voorlopig op woensdagochtend.
Haptonomie Haptotherapie Dô-B-Essence Zeijen.
In de haptonomie wordt aandacht besteed aan de ervaring van voelen en aanraken. We hebben als mens het vermogen om naar binnen te voelen; naar onze verlangens, onze emoties en gevoelens. Zo houden we contact met onszelf. Door het vermogen naar buiten te voelen kunnen we afstemmen op anderen en op onze omgeving.
Praktijk voor haptotherapie in Westerbork.
Door te luisteren naar de signalen van je lichaam kom je in contact met je werkelijke gevoelens en emoties, zoals verdriet, vreugde, angst en boosheid. In de haptotherapie leer je deze gevoelens te plaatsen: wat vertellen ze over jou en hoe kun je er mee om leren gaan.
Martin Veldhuizen Assen Drenthe alternatieve therapie voor Haptonomie.
Opleidingsinstituut, Cursussen en Trainingen. Reconnection Reconnective Healing. Speyertherapie of Speyer-Methode. Stoppen met Roken. T'ai' Chi Chuan Tai Chi. TCM Traditional Chinese Medicine. Touch for Health. Touch of Matrix. Voeding en Dieet. 9401 KB Assen. haptonomie en bedrijfsmassage in assen drenthe.
Praktijk de Wierde Even voorstellen.
Mijn werk als fysiotherapeut en mijn opleiding tot haptonoom aan het Wetenschappelijk Instituut voor Haptonomie van de heer F.R.Veldman te Grave, hebben mij inzicht gegeven in de meerwaarde van haptonomische begeleiding bij lichamelijke en psychische klachten. Als praktijknaam koos ik De Wierde, een plek waar mensen zich veilig voelen wanneer het water hen aan de lippen staat. Ik ben werkzaam in Groningen, aan de Vismarkt 34a. En in Assen, aan de Bremstraat 21.

Contacteer ons