Meer resultaten voor haptonomie helmond

haptonomie helmond
Home Loes de Roos.
Kennis maken met elkaar, bespreken waar je mee zit en hoe ik kan helpen, kost je een uurtje van je tijd. Daarna bepaal jij of dit het moment is om in beweging te komen en die dingen aan te pakken waar je nu mee worstelt.
millers juice
Marcel van Duursen Haptonomie Haptotherapie en Relatietherapie Home.
Ik begeleid mensen die zoeken naar een leven met meer kwaliteit. Binnen mijn werk gebruik ik praktische en theoretische invalshoeken. Op deze pagina's' vind je algemene informatie over haptonomie en haptotherapie, relatiebegeleiding op haptonomische basis en specifieke informatie over de kosten en vergoeding van deze therapievormen.
psycholoog helmond
Home HTC Collegare.
Wij combineren methoden uit Haptonomie, ACT, Movement Therapy en Mindfulness. Dat maakt onze Time Outs trainingen en workshops uniek. Door deel te nemen aan ons programma voor vitaliteitsbeheer ontwikkelt u.: Meer rust in de gedachten. En een betere focus en concentratie. Stimuleert u mentale en emotionele creativiteit. Een betere energiebalans. En een boost voor uw weerstand. Een betere stimulance voor geluksvibes en het hervinden van uw Elan Vital. Naar agenda overzicht. Gallery Ontdek de werking van Watermovement-vibes. Ontdek de werking van Watermovement-vibes. Ontdek de werking van speciale Watermovement-vibes Ontdek de unieke werking van Watermovement-vibes tijdens het vitaliteit trainingsweekend dat. Gallery Nieuw trainingsaanbod U-Center 2018. Nieuw trainingsaanbod U-Center 2018. Unieke Tweedaagse vitaliteitstraining Leven en werken vanuit je Elan Vital Gezien het enorme succes in 2017 deelnemers gaven. Voor persoonlijk advies of inschrijvingen kunt u contact met ons opnemen of een bericht achterlaten. Praktijkhouder GZ Haptotherapeut. Mental health care specialist. 06 53 68 1421. De Plaetse 94, 5708 ZJ Helmond.
gu10 led 1 watt
Praktijk voor Haptotherapie Helmond Marij Huigen.
Vanuit de behoefte om veel verschillende ervaringen samen te brengen en te verdiepen heb ik de opleiding tot haptotherapeut gevolgd aan het Instituut voor Toegepaste Haptonomie in Berg en Dal. Met veel plezier werk ik vanuit mijn eigen praktijk op Rakthof 9 in Helmond.
yoga helmond
John Kivits Praktijk voor haptonomie en psychosociale therapie.
Geef u zelf de ruimte om een vrijblijvende kennismakings afspraak te maken en te ervaren of ik iets voor u kan betekenen. De therapie is er voor volwassenen, kinderen en relaties. De praktijk houdt vast aan beroepsethiek van het Nederlands Instituut van Psychologie NIP. Praktijk voor haptonomie en psychosociale therapie.
Monique Remery Haptotherapie Luisteren naar de stem van je lichaam.
Het is dan als het ware een stem vanuit je lichaam die zich met een pilletje niet de mond laat snoeren. Dan kan haptotherapie misschien een oplossing bieden! Mijn naam is Monique Remery. Ik ben haptotherapeut, bedrijfsmaatschappelijk werker en vertrouwenspersoon in Helmond.
Zorgverleners haptotherapie algemene informatie Gezondheidscentrum Brandevoort.
Gezondheidscentrum Brandevoort De Plaetse 94. 5708 ZJ Helmond. 5591 JE Heeze. Dinsdag's' avondopenstelling voor volwassenen tot 20.00 uur. Klik hier voor het tijdschema en de tijden waarop u het beste kunt bellen. U bent welkom voor een persoonlijke transparante ontmoeting.
Haptotherapeut in Helmond haptotherapeut-info.nl.
Haptonomie helmond brandevoort Helmond. Uitgebreide expertise gebieden haptonomie haptotherapie psyotherapeutisch bedrijfsmaatschappelijk werker lid LVMW, BRIG, NFG en geregistreed bij wetenschappelijk. Werkplaats voor innerlijke rust helmond. Voor meer info bezoek de website van genoemde praktijk. In de omgeving binnen 10 km.
Praktijk voor Haptotherapie Helmond Praktijk voor Haptotherapie Helmond.
Praktijk voor Haptotherapie Helmond. Haptotherapie is een behandelvorm die ons bewust maakt van de manier waarop we in het leven staan en de keuzes die we daarin maken. Uit ervaring weet ik hoe fijn en belangrijk het is om gehoord te worden, zonder oordeel, in een rustige sfeer.

Contacteer ons