Meer resultaten voor haptonomie helmond

haptonomie helmond
haptonomie helmond brandevoort.
uitgebreide expertise gebieden haptonomie haptotherapie psyotherapeutisch bedrijfsmaatschappelijk werker lid LVMW, BRIG, NFG en geregistreed bij wetenschappelijk instituut voor haptonomie. voor meer informatie zie de website van werkplaats voor innerlijke rust of neem telefonisch kontakt op. Foto's' van haptonomie helmond brandevoort.
velp gelderland
Mamee Massage Zwangerschapshaptonomie Martine vd Meulen.
Misschien is zwangerschapshaptonomie wat voor jullie. Ben je zwanger en heb je behoefte aan wat aandacht voor jezelf in de zwangerschap? Dan ben je van harte welkom in mijn praktijk. Heb je behoefte om wat meer te kunnen ontspannen in jezelf?
overtoom rijschool
Psychosomatische fysiotherapie Aarle-Rixtel.
Bij Kemps Rijf is Nanneke Tiel werkzaam als psychosomatisch fysiotherapeute en haptonoom. Onder de noemer psychosomatische fysiotherapie vindt de begeleiding plaats. Sinds december 2005 is Psychosomatische Fysiotherapie door het Koninklijk Genootschap van Fysiotherapie KNGF erkend als een specialisatie. De psychosomatische fysiotherapeut is gespecialiseerd in het herkennen en beïnvloeden van de complexe relatie tussen bewegend functioneren en psychisch functioneren.
vloeistoffen
Wout Elzinga praktijk voor Haptotherapie Ondernemers Zoeken.
U bent hier: Home / Items / Haptonomie, Haptotherapie, Therapie / Wout Elzinga praktijk voor Haptotherapie. Deel deze pagina. Wout Elzinga praktijk voor Haptotherapie. Alexanderstraat 132a 6812 BJ Arnhem. Contactoptie is uitgeschakeld. Welkom op de site www.ondernemerszoeken.nl van TBM Media.
sloten vervangen amsterdam
Zorgverleners haptotherapie algemene informatie Gezondheidscentrum Brandevoort.
Haptotherapie praktijk Brandevoort. Haptotherapie voor volwassenen. Je hebt Javascript nodig om dit e-mail adres te zien. Mevrouw Bertie Bookelmann. Haptotherapie voor kinderen. Je hebt Javascript nodig om dit e-mail adres te zien. Gezondheidscentrum Brandevoort De Plaetse 94. 5708 ZJ Helmond.
relatietherapie helmond
Therapeut zoeken NIBIG.
Deze therapeuten zijn in het bezit van een erkend diploma Medische en/of Psychosociale Basiskennis. Zorgverzekeraars die met het NIBIG samenwerken, vergoeden onder bepaalde voorwaarden de behandelingen van deze therapeuten vanaf 1 januari 2017 als uw polis hiervoor in aanmerking komt.
Praktijk Brandevoort HTC Collegare.
Wat is haptonomie? Herkent u dit? Ouderbegeleiding en Zwangerschapshaptonomie. Nieuw: Executive mental health care methodieken. Mindfulness training mbct. Affection time outs. Affection a Mundial. Vitaliteitstraining met Affection. Agenda Trainingen en Workshops. Home / Praktijk Brandevoort. Praktijk Brandevoort admin 2017-09-04T1238580200.: Haptotherapiepraktijk Brandevoort is gevestigd in het gezondheidscentrum Brandevoort. Hier werken 13 zelfstandige eerste en tweede lijn disciplines die gezamenlijk vorm geven aan de geintegreerde eerste lijn zorg. Er zijn korte communicatielijnen waardoor snel overlegd kan worden welke therapie voor u het meest geindiceerd is. De GZ Haptotherapeut werkt nauw samen met de huisartsen, de afdeling fysiotherapie, de psychologen verloskundigen en orthopedagogenpraktijk. De haptotherapeut neemt deel aan de overlegvormen van het psychosociale cluster, ouder-kindkluster en beweegcluster. Door deze multi-disciplinaire samenwerkingsverbanden kunnen wij u een professionele behandeling aanbieden. De Plaetse 94, 5708 ZJ Helmond.
Monique Remery Haptotherapie Luisteren naar de stem van je lichaam.
Bel of mail gerust om een afspraak te maken. Misschien voor een intake gesprek of gewoon om meer te weten te komen over wat haptotherapie of EMDR voor jou kan betekenen. Je bent altijd welkom in mijn praktijk in Helmond!
Helmond Brandevoort Podotherapie Helmond Mierlo.
Over ons Locaties Helmond Brandevoort. Onze praktijk is gevestigd in Gezondheidscentrum Brandevoort. Het is een EersteLijnsCentrum waarin verschillende disciplines met elkaar samenwerken. In het Gezondheidscentrum zijn vertegenwoordigd: HuisartsenFysiotherapie, Kinderfysiotherapie, Logopedie, Psychologen, Maatschappelijk Werk, Haptonomie, Verloskundigen, Consultatiebureau en Thuiszorgorganisatie de Zorgboog.
Home HTC Collegare.
Wij combineren methoden uit Haptonomie, ACT, Movement Therapy en Mindfulness. Dat maakt onze Time Outs trainingen en workshops uniek. Door deel te nemen aan ons programma voor vitaliteitsbeheer ontwikkelt u.: Meer rust in de gedachten. En een betere focus en concentratie. Stimuleert u mentale en emotionele creativiteit. Een betere energiebalans. En een boost voor uw weerstand. Een betere stimulance voor geluksvibes en het hervinden van uw Elan Vital. Naar agenda overzicht. Gallery HTC Collegare blijft in beweging. HTC Collegare blijft in beweging. Vanaf 1 Juni 2018 openen we de deuren van onze nieuwe praktijk Haptotherapie Meerhoven. Deze is gevestigd in. Gallery Ontdek de werking van Watermovement-vibes. Ontdek de werking van Watermovement-vibes. Ontdek de werking van speciale Watermovement-vibes Ontdek de unieke werking van Watermovement-vibes tijdens het vitaliteit trainingsweekend dat. Voor persoonlijk advies of inschrijvingen kunt u contact met ons opnemen of een bericht achterlaten. Praktijkhouder GZ Haptotherapeut. Mental health care specialist. 06 53 68 1421. De Plaetse 94, 5708 ZJ Helmond.
Home.
Praktijk voor haptonomie en psychosociale therapie. Werkplaats voor innerlijke rust. Er kunnen momenten zijn in uw leven waar bij u behoefte hebt aan persoonlijke ondersteuning. Het kan zijn dat u gevoelens van continue spanning, angst, onzekerheid of uitzichtloosheid heeft of regelmatig niet echt goed kunt voelen, uw lichaam ontkend, chronisch ziek of ontevreden bent. Misschien wilt u zich persoonlijk ontwikkelen en samen met mij een plan uitstippelen om uw doel te verwezelijken. In al deze en vele andere groei mogelijkheden kan ik u misschien adviseren, begeleiden, inzicht geven of laten voelen wat het u doet of hoe het ook anders kan. Deze site geeft u een idee van wie ik ben en wat ik doe. Een persoonlijk contact maakt echter pas duidelijk of er een klik kan zijn. Geef u zelf de ruimte om een vrijblijvende kennismakings afspraak te maken en te ervaren of ik iets voor u kan betekenen. De therapie is er voor volwassenen, kinderen en relaties. De praktijk houdt vast aan beroepsethiek van het Nederlands Instituut van Psychologie NIP. Wie ben ik. Wat ik voor u kan betekenen. 5708 TC Helmond.

Contacteer ons