Resultaten voor haptonomie helmond

haptonomie helmond
Marcel van Duursen Haptonomie Haptotherapie en Relatietherapie Home.
Ik begeleid mensen die zoeken naar een leven met meer kwaliteit. Binnen mijn werk gebruik ik praktische en theoretische invalshoeken. Op deze pagina's' vind je algemene informatie over haptonomie en haptotherapie, relatiebegeleiding op haptonomische basis en specifieke informatie over de kosten en vergoeding van deze therapievormen.
SEO review
Haptonomie Helmond De Telefoongids.
Toon 4 resultaten. Haptonomie in Helmond. Haptonomie in Helmond. HTC Collegare Haptotherapie Trainingen Workshops. de Plaetse 94, 5708ZJ, Helmond. U bent welkom voor een oprechte transparante professionele ontmoeting Herontdek uw Elan Vital! 06-53681421 Toon nummer Website Plan route. Beoordeel dit bedrijf.
Mediamarkt
Vacatures bij Ouder-Kindcentrum Helmond.
Het Ouder Kindcentrum in Helmond, is een plek waar iedereen terecht kan. Wij zijn laagdrempelig en bieden hulp en ondersteuning op het gebied van zorg, welzijn en onderwijs. Een multidisciplinair team werkt samen onder één dak.: Snel leren leuk leren.
kalknagel medicijn
Zorgverleners haptotherapie algemene informatie Gezondheidscentrum Brandevoort.
Gezondheidscentrum Brandevoort De Plaetse 94. 5708 ZJ Helmond. 5591 JE Heeze. Dinsdag's' avondopenstelling voor volwassenen tot 20.00 uur. Klik hier voor het tijdschema en de tijden waarop u het beste kunt bellen. U bent welkom voor een persoonlijke transparante ontmoeting.
preventie assistente opleiding
Praktijk voor Haptotherapie Helmond Marij Huigen.
Vanuit de behoefte om veel verschillende ervaringen samen te brengen en te verdiepen heb ik de opleiding tot haptotherapeut gevolgd aan het Instituut voor Toegepaste Haptonomie in Berg en Dal. Met veel plezier werk ik vanuit mijn eigen praktijk op Overhorst 37 in Helmond.
milbemax kleine hond
Haptonomie Haptotherapie Veldhoven Veldhoven.
Haptonomie Haptotherapie Veldhoven Dit is mijn bedrijf! Basisgegevens Kamer van Koophandel.: 24 juni 2010. Activiteiten Haptonomie Haptotherapie Veldhoven.: De activiteiten van Haptonomie Haptotherapie Veldhoven vinden onder andere plaats in de branche: Overige paramedische praktijken geen fysiotherapie of psychologie en alternatieve genezers.
relatietherapie helmond
Praktijk voor Haptotherapie Helmond Praktijk voor Haptotherapie Helmond.
Praktijk voor Haptotherapie Helmond. Haptotherapie is een behandelvorm die ons bewust maakt van de manier waarop we in het leven staan en de keuzes die we daarin maken. Uit ervaring weet ik hoe fijn en belangrijk het is om gehoord te worden, zonder oordeel, in een rustige sfeer.
fysiotherapie helmond
Psychosomatische fysiotherapie Aarle-Rixtel.
Sinds december 2005 is Psychosomatische Fysiotherapie door het Koninklijk Genootschap van Fysiotherapie KNGF erkend als een specialisatie. De psychosomatische fysiotherapeut is gespecialiseerd in het herkennen en beïnvloeden van de complexe relatie tussen bewegend functioneren en psychisch functioneren. Vaak gaat het bij psychosomatische klachten om een verstoring in balans tussen lichamelijke en psychische belasting in relatie tot de omgeving.
haptotherapie nijmegen haptonomie opleiding haptonomie helmond.
Haptonomie helmond brandevoort Helmond. Uitgebreide expertise gebieden haptonomie haptotherapie psyotherapeutisch bedrijfsmaatschappelijk werker lid LVMW, BRIG, NFG en geregistreed bij wetenschappelijk. Werkplaats voor innerlijke rust helmond. Voor meer info bezoek de website van genoemde praktijk. In de omgeving binnen 10 km.
Haptotherapie Asten Frans Hoendervangers.
Met deze site wil ik informatie geven over de praktijk voor haptonomie en haptotherapie in Asten. De praktijk ligt midden in de regio Eindhoven Helmond Someren Deurne Veghel Boxmeer Venray Horst Weert. Je vindt uitleg over de inhoud van haptotherapie, wanneer haptotherapie van toepassing kan zijn en hoe je dit kunt ontvangen.
Helmond Brandevoort Podotherapie Helmond Mierlo.
Over ons Locaties Helmond Brandevoort. Onze praktijk is gevestigd in Gezondheidscentrum Brandevoort. Het is een EersteLijnsCentrum waarin verschillende disciplines met elkaar samenwerken. In het Gezondheidscentrum zijn vertegenwoordigd: HuisartsenFysiotherapie, Kinderfysiotherapie, Logopedie, Psychologen, Maatschappelijk Werk, Haptonomie, Verloskundigen, Consultatiebureau en Thuiszorgorganisatie de Zorgboog.

Contacteer ons