Zoeken naar haptonomie leidschendam

haptonomie leidschendam
114 fysiotherapeuten met specialisatie haptotherapeut rond Leidschendam pagina 6.
Fysio en haptotherapie Ank Vos, locatie Vermeulenstraat, Tilburg. Hapsis, praktijk voor haptonomie, s-Hertogenbosch. Afstand: 100 km. 5 km 1. 10 km 11. 25 km 28. 50 km 66. Nog niet op deze site? Meld u nu aan! Laatst gewaardeerde fysiotherapeuten in Leidschendam.
kalknagel medicijn
Haptotherapie aan de Vliet.
Haptotherapie daagt je uit stil te staan bij je patronen, bij wat jou goed doet en wat niet, bij wie je bent en wat je belangrijk vindt zodat je in het dagelijks leven de keuzes kunt maken die bij je passen. Neem gerust contact op als je vragen hebt en meer informatie wilt, of voor het maken van een afspraak. 2265 WV Leidschendam.
boomstamtafel kruispoot
haptotherapie nijmegen haptonomie opleiding haptonomie zeewolde.
Praktijk voor Fysiotherapie en Haptonomie in Zeewolde. Bij deze fysiotherapiepraktijk, die is gevestigd in Zeewolde, kunnen patiënten zich naar keuze al of niet met een verwijzing van zijn/haar huisarts voor de pijn aan hun rug, schouders, ledematen, knieën, buikspieren, bekkenbodem, gewrichten en dergelijke klachten laten behandelen middels onderstaande therapieën: Bij Praktijk voor Fysiotherapie en Haptonomie in Zeewolde zijn de volgende fysiotherapeuten werkzaam.:
militaire horloges
Haptonomie Voorburg haptotherapie praktijk Willemien Buunk.
Haptotherapie praktijk Voorburg. 2272 AG Voorburg. tel: 070 3877175. of 06 20418057. GZ-haptotherapeutenvereniging VVH: Registratienummer 9. AGB-code praktijk: 90004511. AGB zorgverlenerscode: 90-025658. Haptotherapie praktijk Voorburg Willemien Buunk. Hartelijk welkom op mijn site: haptotherapie/haptonomie Voorburg. 2006 Hosting en design door Automatiseringsbedrijf Tartaros.
preventie assistente opleiding
Haptonomie Leidschendam De Telefoongids.
Toon 2 resultaten. Haptonomie in Leidschendam. Haptonomie in Leidschendam. Gijben Praktijk voor Haptonomie. Hannie Schaftstraat 64, 2264DL, Leidschendam. 06-54362063 Toon nummer Plan route KvK-gegevens. Beoordeel dit bedrijf. Haptotherapie aan de Vliet. Zaagmolenstraat 98/G, 2265WV, Leidschendam. 06-22464475 Toon nummer Website Plan route KvK-gegevens.
beveiligingscamera
Praktijk voor Haptonomie José Leeflang Voorburg Oozo.nl.
De onderneming Praktijk voor Haptonomie José Leeflang is gevestigd op Opwijckstraat 7A te Voorburg en is actief in de branche Praktijken van verloskundigen en paramedici. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 27357489 en is gelegen in Damsigt in de gemeente Leidschendam-Voorburg. Bij Praktijk voor Haptonomie José Leeflang is 1 persoon werkzaam.
hond vlooien
Haptotherapie Voel je Wel.
Tijdens mijn opleiding aan de Universiteit voor Humanistiek, een opleiding voor geestelijk verzorger, merkte ik het verlangen om het lichaam meer bij de begeleiding van mensen te betrekken. Ik ben toen, na de humanistiek met een bachelordiploma te hebben afgerond, gestart met de post-hbo-opleiding tot haptotherapeut bij het Instituut voor Toegepaste Haptonomie in Berg en Dal. Ik ben onderzoekend naar andere manieren van werken met lichaam en geest en heb me door middel van cursussen verdiept in integratieve en ayurvedische massage, Zen meditatie, Mindfullness, adem en stemimprovisatie en yoga. Tarieven en vergoeding. Een therapiesessie kost 80 inclusief 21% BTW en duurt ongeveer een uur. Omdat ik geregistreerd ben bij de NFG Nederlandse Federatie Gezondheidszorg vergoeden verschillende ziektekostenverzekeraars de therapie geheel of gedeeltelijk. Hiervoor is geen verwijzing van de huisarts nodig. Bij de meeste verzekeraars wordt haptotherapie vergoed in een aanvullend pakket onder alternatieve geneeswijzen. Judith de Coole. Telefoon: 06-22 46 44 75. Haptotherapie aan de Vliet. Zaagmolenstraat 98 G. 2265 WV Leidschendam.
Leidschendam Therapeut of psychotherapeut in Leidschendam en omgeving Vind-een-therapeut.nl.
we halen uw resultaten op. Vragen van therapeuten. Vragen van organisatoren. Contact met de beheerder. Op straal rond een gemeente. In de provincie Drenthe, Zeeland, Utrecht, Overijssel, Noord-Holland, Noord-Brabant, Limburg, Groningen, Gelderland, Friesland, Zuid-Holland of Flevoland. Vind-een-therapeut.nl 2010-2019 Privacy and Cookies Disclaimer Gebruikersvoorwaarden.
haptotherapie nijmegen haptonomie opleiding haptonomie leidschendam.
Haptotherapeut Judith de Coole zorgt voor balans tussen voelen en denken HetKrantje-Online.nl.
In Breukelen had ik een haptotherapiepraktijk en ik ben nu in Leidschendam begonnen, zegt Judith in een van de praktijkruimtes van Voel je Wel. In praktijkcentrum Voel je Wel werken zelfstandige gezondheids en welzijnsprofessionals op lichamelijk en sociaal-emotioneel vlak met elkaar samen. Gelukkig" was er nog geen haptotherapeut verbonden aan dit centrum dus kon ik mij zo aansluiten." Judith studeerde aan de Universiteit voor Humanistiek waar zij de opleiding voor geestelijk verzorger afrondde met een bachelordiploma. Na" mijn opleiding merkte ik het verlangen om het lichaam meer bij de begeleiding van mensen te betrekken. Ik ben toen gestart met de post-hbo opleiding tot haptotherapeut bij het Instituut voor Toegepaste Haptonomie in Berg en Dal" Tijdens en naast de opleidingen heeft Judith gewerkt in de kinderopvang, in de thuiszorg, als secretaresse en als begeleider van mensen met psychiatrische problematiek.
Birgitte Kooren Praktijk voor coaching, haptonomie en training.

Contacteer ons