Zoeken naar haptonomie leidschendam

haptonomie leidschendam
s avonds geopend in Leidschendam-Voorburg, Wassenaar en Zoeterwoude haptotherapeut-info.nl.
Haptotherapie aan de Vliet Leidschendam. In de omgeving binnen 10 km. Praktijk Seinpost Katwijk. Haptobron, praktijk voor haptotherapie in Delft en Zoetermeer Veel mensen hebben geleerd om te leven naar de normen die ze geleerd hebben: wat wordt er van je verwacht. Fysioexperts Rokkeveen Oost Zoetermeer. Fysioexperts is gevestigd in het gezondheidscentrum Rokkeveen-Oost. U kunt er terecht voor Haptotherapie, Haptonomie, Fysiotherapie, Manuele therapie en.
lg zonnepanelen
Haptotherapie Voel je Wel.
Tijdens mijn opleiding aan de Universiteit voor Humanistiek, een opleiding voor geestelijk verzorger, merkte ik het verlangen om het lichaam meer bij de begeleiding van mensen te betrekken. Ik ben toen, na de humanistiek met een bachelordiploma te hebben afgerond, gestart met de post-hbo-opleiding tot haptotherapeut bij het Instituut voor Toegepaste Haptonomie in Berg en Dal. Ik ben onderzoekend naar andere manieren van werken met lichaam en geest en heb me door middel van cursussen verdiept in integratieve en ayurvedische massage, Zen meditatie, Mindfullness, adem en stemimprovisatie en yoga. Tarieven en vergoeding. Een therapiesessie kost 80 inclusief 21% BTW en duurt ongeveer een uur. Omdat ik geregistreerd ben bij de NFG Nederlandse Federatie Gezondheidszorg vergoeden verschillende ziektekostenverzekeraars de therapie geheel of gedeeltelijk. Hiervoor is geen verwijzing van de huisarts nodig. Bij de meeste verzekeraars wordt haptotherapie vergoed in een aanvullend pakket onder alternatieve geneeswijzen. Judith de Coole. Telefoon: 06-22 46 44 75. Haptotherapie aan de Vliet. Zaagmolenstraat 98 G. 2265 WV Leidschendam.
esta
Haptonomie Voorburg haptotherapie praktijk Willemien Buunk.
Haptotherapie praktijk Voorburg. 2272 AG Voorburg. tel: 070 3877175. of 06 20418057. GZ-haptotherapeutenvereniging VVH: Registratienummer 9. AGB-code praktijk: 90004511. AGB zorgverlenerscode: 90-025658. Haptotherapie praktijk Voorburg Willemien Buunk. Hartelijk welkom op mijn site: haptotherapie/haptonomie Voorburg. 2006 Hosting en design door Automatiseringsbedrijf Tartaros.
emaille borden marktplaats
Home.
Haptotherapie daagt je uit stil te staan bij je patronen, bij wat jou goed doet en wat niet, bij wie je bent en wat je belangrijk vindt zodat je in het dagelijks leven de keuzes kunt maken die bij je passen. Neem gerust contact op als je vragen hebt en meer informatie wilt, of voor het maken van een afspraak. 2265 WV Leidschendam.
prijs antiworteldoek gamma
Praktijk voor Haptonomie José Leeflang in Voorburg Fysiotherapie Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Kaartweergave Praktijk Voor Haptonomie Jose. Toon streetview weergave Sluit streetview Geen Streetview aanwezig. Vergroot de kaart. Geef als eerste een beoordeling aan Praktijk voor Haptonomie José Leeflang in Voorburg. Gerelateerde bedrijven Praktijk voor Haptonomie José Leeflang Voorburg. De Stelling 8.
Birgitte Kooren Praktijk voor coaching, haptonomie en training.
Over mijzelf.
Eerst als coach en personal trainer en vanaf 2007 als haptotherapeut voor de praktijk voor Haptonomie Gijben. Vanaf 2006 ben ik naast het werken in mijn eigen praktijk verbonden aan een Pensioenverzekeraar waar ik mij als haptotherapeut en coach bezig hou met de vitaliteit van de medewerkers.
Haptotherapeut in Leidschendam-Voorburg, Wassenaar en Zoeterwoude haptotherapeut-info.nl.
Praktijk voor haptonomie Jose Leeflang Voorburg. Praktijk voor haptotherapie, haptonomische zwangerschapsbgeleiding en haptotherapie bij kinderen. Haptotherapie aan de Vliet Leidschendam. In de omgeving binnen 5 km. ZIJN Persoonlijke begeleiding Leiden. Haptotherapie, Basic Body Awareness Therapy BBAT, personal coaching, counseling, creatieve therapie, workshops.

Contacteer ons