Meer resultaten voor haptonomie zeist

haptonomie zeist
psychologie haptonomie therapie Zeist en Renkum angst, stress.
Zwangerschapshaptonomie Zeist en Renkum. Kosten en Vergoeding. psychologie en haptonomie in Zeist en Heelsum herman 2018-01-05T1022090000.: Welkom bij psychologie en haptonomie praktijk Groeiconsult in Zeist en Heelsum. U kunt bij psychologie en haptonomie praktijk Groeiconsult in Zeist en Heelsum terecht voor.:
bosch was droogcombinatie
Praktijk voor Haptotherapie van Hettie Zur Muhlen Welkom.
Je leert jezelf dus beter begrijpen, en op grond daarvan kun je verantwoorde keuzes maken om stappen in je ontwikkeling te zetten die bij je passen. Op deze site staat informatie over mijn praktijk voor Haptotherapie Coaching Relatiebegeleiding in Amersfoort en Zeist.
esta
Haptomove Haptonomie Zeist.
Welkom op de site van HAPTOMOVE, de praktijk voor haptonomie en fysiotherapie. Na jarenlang werkzaam te zijn geweest in diverse haptonomie en fysiotherapiepraktijken ben ik mijn droom gaan verwezenlijken. Zelfstandig, op eigen wijze, mijn praktijk voor haptonomie en fysiotherapie gestart.
emaille blikken
Haptonoom nodig? Marie Anne Kuiltjes.
Praktijk in Zeist. Wat is haptonomie? Haptonomie is een menswetenschap die bestudeert hoe mensen van nature contact maken en die beschrijft wat zich voordoet als dit natuurlijke vermogen tot contact beschadigd raakt. Lees meer over haptonomie. Wat is haptotherapie? Haptotherapie is de therapeutische toepassing van de haptonomie.
prijs antiworteldoek gamma
Geeresteingroep Haptonomie.
Een haptonomische benadering geeft een breder zicht op mogelijke oorzaken van lichamelijke klachten en het verruimt de behandelmogelijkheden. Monique is in 1981 afgestudeerd aan de Academie voor Fysiotherapie Thim van der Laan.In 1982 is zij samen met Jan-Willem de fysiotherapie praktijk in Woudenberg gestart.Nadien heeft ze verschillende opleidingen gedaan, waaronder Haptonomie.
BeMoved Praktijk voor Haptotherapie Den Dolder Zeist Baarn Soest Bilthoven.
Bewegen en bewogen worden In deze gevoelsmatige wisselwerking ontmoeten we elkaar. Wil jij een gratis kennismaking een afspraak voor een intakegesprek deelnemen aan een workshop dat ik contact met je opneem. BeMoved praktijk voor haptotherapie. Haptotherapie leert je niet iets nieuws.
Haptotherapiepraktijk Zeist.
Voorlopig kunt u via www.haptotherapieveenendaal.nl informatie vinden over haptotherapie, onze vestigingen en Esther van den Heuvel. Voor vragen of het maken van een afspraak ben ik bereikbaar op 06-18333552 of info@haptotherapiezeist.nl. Praktijkadres: 1ste Hogeweg 16D, 3701HK Zeist. Arnhemsebovenweg 285 a-z.
Haptotherapeut in De Bilt, Bunnik, Houten en Zeist haptotherapeut-info.nl.
Je kunt bij haptonomie en haptotherapiepraktijk Groeiconsult in Zeist terecht voor: Individuele haptonomie Relatiebegeleiding Zwangerschapshaptonomie Puberbegeleiding. Haptotherapeuten BO Utrecht. Haptotherapeuten BO nemen het voelen als uitgangspunt voor begeleiding van mensen bij hun ervaringen op verschillende niveaus van beleving. School voor Vrije Haptonomie SvVH Utrecht.
Haptonomische zwangerschapsbegeleding.
Het wil maar al te graag daarheen gaan, waar hem warmte en ruimte geboden wordt. Dit respectvolle en warme affectieve samenzijn is de basis van de haptonomische ouders en kind begeleiding. Voor meer informatie of het maken van een kennismakingsafspraak: 06-29 145 467 of email haptozeist@ gmail.com. Annette Vermeulen-Haptotherapeut Eikenlaan 2 3707 SE Zeist.
Wie zijn wij.
Tijdens de zwangerschap van onze zoon kwam ik in aanraking met haptonomie en heb ervaren hoe echt contact voelt. Inmiddels werk ik al vele jaren als haptotherapeut en haptonomisch zwangerschapsbegeleider in onze praktijk en sinds 2007 ben ik ook als docent verbonden aan de academie voor Haptonomie te Doorn. De afwisseling van therapeut en docentschap vind ik leuk en werkt verdiepend. Esther van den Heuvel. Telefoon: 0318 511156, 06-18333552 GZ-haptotherapeut, Z-verpleegkundige, coach. AGB-zorgverlener: 90-037621, AGB-praktijk: 90-016233, KvK-nr: 30283045, VVH-nr: 559A. Voordat ik als haptotherapeut ben begonnen, heb ik op verschillende locaties in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking gewerkt. Als Z-verpleegkundige heb ik met veel passie kinderen, pubers en jong volwassenen begeleid. De laatste jaren ben ik werkzaam geweest als intervisor en coach in teamontwikkeling. In 2007 ben ik afgestudeerd als haptotherapeut en met veel plezier werk ik sinds 2008 in onze praktijk in Veenendaal. En vanaf januari 2016 ook in Zeist, waar ik de praktijk van Peter Vermeulen heb voorgezet.
Haptonomie Zeist De Telefoongids.
Geopend op Zondag 1. Toon 8 resultaten. Haptonomie in Zeist. Haptonomie in Zeist. Haptonomie Haptotherapie Coaching M A A Kuiltjes. Utrechtseweg 97, 3702AA, Zeist. Beoordeel dit bedrijf 06-45584531 Toon nummer. Annette Vermeulen Haptotherapeut. Eikenlaan 2, 3707SE, Zeist. Beoordeel dit bedrijf.

Contacteer ons