Meer resultaten voor haptonomie tilburg

haptonomie tilburg
burn-out depressie onrust Haptonomie Tilburg Haptotherapie.
Wat is Haptonomie? Wie is Sandra Curfs? 5036 TB Tilburg. Te bezoeken op afspraak. Maandag 9 14 en 20 22 uur, Dinsdag 13 18 uur, Woensdag 13 18 uur, Vrijdag 9 18 uur. 06 49 77 95 42 en info@haptopantarhei.nl.
relatietherapie tilburg
Haptonomie Tilburg.
statafels
Haptotherapie Tilburg en omgeving Judith Pouw.
Ben je op zoek naar een praktijk Haptotherapie in Tilburg en omgeving, neem dan gerust vrijblijvend contact op. De sessies vinden plaats in de Armhoefstraat in de wijk Armhoefse Akkers, in Tilburg-Oost. Armhoefstraat 2 5018 EK Tilburg 06 15 43 33 61 info@judithpouw.nl.
SEO bureau
Haptotherapie TilburgHaptonoom Tilburg.
Sommige mensen voelen de regen anderen worden alleen nat. Haptonomie laat je voelen. De leer van de haptonomie gaat over de balans tussen voelen, denken en doen. Haptotherapie werkt met jouw gevoel als ingang. Om op meer manieren dan die je al kent te beleven, te denken en te doen.
smoking mannen
Sentire Haptotherapie Tilburg Haptonomie in Tilburg.
Sentire Haptonomie in Tilburg. Op deze site vind je informatie over haptotherapie en de verschillende toepassingsgebieden ervan, mijn werkwijze en praktische informatie over aanmelden, vergoedingen en de mogelijkheid voor een gratis, vrijblijvend kennismakingsgesprek. Sentire Haptonomie in Tilburg is Rian Heijne.
beveiligingscamera
Geert van Pruissen Fysiotherapie en Haptonomie. Navigation. Ervaringen. Untitled Document. Untitled Document. Untitled Document. Untitled Document. Welkom.
Welkom op de website van Geert van Pruissen Haptonomie en Fysiotherapie. Wellicht bent u geinteresseerd in Haptonomie en Fysiotherapie. U vindt hier een uiteenzetting van wat Haptonomie inhoudt, wat het wellicht voor u kan betekenen en voorbeelden van wat het voor anderen betekend heeft.
advocate hond
Haptonomie Tilburg en omgeving Judith Pouw.
Haptonomie Tilburg en omgeving. Haptotherapie is een toepassing van de haptonomie, de leer van het gevoel. Haptotherapie kan je helpen je denken, voelen en handelen weer met elkaar in balans te brengen. Ben je op zoek naar een praktijk Haptonomie in Tilburg en omgeving, neem dan gerust vrijblijvend contact op.
relatietherapie tilburg
Haptotherapeut in Tilburg haptotherapeut-info.nl.
Binnen een behandelingstraject gaan we samen op zoek. Praktijk voor Haptonomische Begeleiding Tilburg. Ik geef individuele haptonomische begeleiding aan volwassenen. Meer informatie is verkrijgbaar via mijn website. Je bent welkom voor een gratis en vrijblijvend. In de omgeving binnen 20 km. Channels Praktijk voor Hapto en Reflexzonetherapie Vlijmen. Praktijk voor hapto en reflexzonetherapie. SE Touche, Suzanne Eikenaar Haptotherapie Teteringen. Welkom bij SE Touche, praktijk voor haptotherapie in Breda en omgeving. Vaak leven we vanuit ons hoofd, druk met van alles wat we van onszelf moeten of denken dat de. Praktijk voor Oefentherapie Cesar Haptonomie Oost west en middelbeers.
Myriam Hoornick Psycholoog Haptotherapeut Relatietherapeut Tilburg Praktijk voor Psychotherapie Haptotherapie Relatietherapie Tilburg.
In dat geval kan het goed zijn om een psycholoog op dit gebied te raadplegen. Haptotherapie is gebaseerd op de haptonomie. Haptonomie betekent de" kunst van het voelen. Haptotherapie heeft als uitgangspunt de cliƫnt bewust te laten worden van zijn gevoelens.

Contacteer ons