Op zoek naar haptonomie veldhoven?

haptonomie veldhoven
Haptotherapeut in Bergeijk, Veldhoven en Waalre haptotherapeut-info.nl.
Alle Haptotherapeuten In de regio.: Kaart weergeven Haptotherapeut in Bergeijk, Veldhoven en Waalre. Praktijk voor haptotherapie Carolien Bazelmans Veldhoven. Haptonomie, haptotherapie en fysiotherapie op haptonomische basis. Kijk op de website van het Haptocentrum voor meer informatie. In de omgeving binnen 10 km.
millers juice
Haptonomie Veldhoven Het Meck.
Home Over het Meck Haptonomie Veldhoven. Diagnostiek voor U. Orthopedagogiek en Kinderneuropsychologie. Hypno en Gedragstherapie. Healthy Mind Prive praktijk Psychiatrie. Over het Meck. Haptonomie houdt zich bezig met de ontwikkeling van het gevoelsleven en in ruimere zin met de gevoelsmatige wisselwerking tussen mensen.
werkt
Haptonomie Jeanne de Bie.
We vervreemden van onszelf en van de dingen die ons zin geven, inspireren en vervullen. In contact zijn Haptonomie beoogt het contact te herstellen. Het in contact zijn met jezelf, met de ander en met de wereld om ons heen.
sportmassage eindhoven
Over Jolanda zelf Haptonomie en haptotherapie Veldhoven.
Vanaf mijn leerlingentijd deed ik leer en werkervaring op binnen de geestelijke gezondheidszorg. Deze ervaringen hebben ertoe geleid dat ik nu vol enthousiasme mijn eigen praktijk voor haptonomie haptotherapie Veldhoven draai. Binnen mijn vak houd ik van helderheid en openheid.
kapper
Haptonomie en haptotherapie Veldhoven Over jou jou en de ander, over voelen gevoeld worden, over haptonomie haptotherapie.
Haptonomie en Haptotherapie Veldhoven haptonomie veldhoven 2018-01-19T0929380000.: Goed in je vel voelt gewoon beter! Welkom op de website van Haptonomie en Haptotherapie Veldhoven. Op deze website vindt u informatie over onder andere haptonomie, haptotherapie en mijn manier van werken binnen deze op de mens en het proces gerichte therapie.
hapto haptonomie praktijk haptonomie veldhoven.
Haptotherapie, psychosomatische fysiotherapie Praktijk Mieke Stevens.
Sinds enige jaren is het mogelijk om zonder tussenkomst van de huisarts een verwijzing direct contact met de praktijk op te nemen. Mensen die specifiek deze website bezoeken voor haptotherapie kunnen hier klikken om rechtstreeks naar de bijbehorende informatie te gaan.
Haptonomie Haptotherapie Veldhoven Haptotherapeut Veldhoven.
Afstand 50 km. Haptonomie Haptotherapie Veldhoven haptotherapeut. Deel uw ervaring. Over Haptonomie Haptotherapie Veldhoven. Haptonomie Haptotherapie Veldhoven is een haptotherapeut gevestigd in Veldhoven. De praktijk bevindt zich aan de Provincialeweg 44 in Veldhoven. Route naar Haptonomie Haptotherapie Veldhoven. Vertrekplaats Plan route.
Haptotherapie Fysiotherapie Heikant.
Dommelshei 19, 5508 VE Veldhoven. Volg ons op Facebook! Volg ons op Twitter! Wat is Haptonomie? De pijler van de haptotherapie is de HAPTONOMIE: de kunst of kunde van het in contact komen met je gevoel. Haptonomie is de basis van mijn haptotherapeutische begeleiding.

Contacteer ons