Resultaten voor haptonomie veldhoven

haptonomie veldhoven
Wie is Lily Mathlener? Fysiotherapie Heikant.
040 253 9665. Dommelshei 19, 5508 VE Veldhoven. Volg ons op Facebook! Volg ons op Twitter! Wie is Lily Mathlener? Ik ben erg geïnteresseerd naar de mens achter de klacht of liever gezegd de mens met de klacht en ontdekte dat dit één van de grondslagen van de haptonomie is.
almere koopavond
hapto haptonomie praktijk haptonomie veldhoven.
Haptonomie en haptotherapie Veldhoven Over jou jou en de ander, over voelen gevoeld worden, over haptonomie haptotherapie. Haptonomie en Haptotherapie Veldhoven haptonomie veldhoven 2018-04-26T1329480000: Goed in je vel voelt gewoon beter! Welkom op de website van Haptonomie en Haptotherapie Veldhoven.
Occasion
Zwangerschapscursussen geboortzorg Máxima Medisch Centrum. search. menu. close. eye. search. search. close.
Opstelten, Eindhoven, 040-2571134. De Parasol, Educatief Centrum, Veldhoven, 040-2535532. Schellekens, Best, 0411-683640. Jozien Hatha Yoga, Jozien Whyte-Mooren, 040-2550536. Dragonfly Wellness, Chantal Wong, Eindhoven, 06-55855083. Cursus Samen Bevallen. Deze cursus is gericht op een gezamenlijke voorbereiding van beide partners, in groepsverband, op de bevalling. Nicole van de Molengraft is de regioleidster. Chamonixlaan 7 in Eindhoven. Bij haptonomie staan het voelen en aanraken centraal.
velp gelderland
Therapeut en locatie Praktijk Ton Kostelijk.
Ontspanning O Vitaliteit O Innerlijke groei. Praktijk Ton Kostelijk in Veldhoven. Therapeut en locatie. Sinds 1999 ben ik meer aandacht gaan geven aan mijn gevoelskant. Haptonomie, emotioneel lichaamswerk, meditatie en ademwerk hebben me hierbij geholpen. Sinds 2007 volg ik prachtige verdiepende cursussen essentiewerk bij Lucas van Gool.
vloeistoffen
Zoek op telefoonnummer.
FACTOR LICHT is leverancier van design en project. Vries Intern Transport Gebr De. Zoek met Google. Schrank 2 3371 KJ Hardinxveld-Giessend. Vries Intern Transport Gebr De. Wij zijn een bedrijf wat gebruikte Vorkheftrucks e. Sankomij Installatietechniek BV. Zoek met Google. Locht 25 5504 KA Veldhoven.
slotenmaker tilburg
93 fysiotherapeuten met specialisatie haptotherapeut rond Veldhoven pagina 4.
Op dit moment zijn er binnen ZorgkaartNederland 93 fysiotherapeuten met specialisatie haptotherapeut rond Veldhoven bekend. Het gemiddelde cijfer van alle fysiotherapeuten met specialisatie haptotherapeut rond Veldhoven is een 9.3 op basis van 33 waarderingen. Het gemiddelde cijfer van alle fysiotherapeuten met specialisatie haptotherapeut in Nederland is een 9.3. Sorteren op Relevantie. Naam a z. Naam z a. Cijfer hoog laag. Cijfer laag hoog. Aantal waarderingen hoog laag. Aantal waarderingen laag hoog. Praktijk voor Fysiotherapie en Haptonomie, Weert.
datingsite
Haptonomie Haptotherapie Veldhoven Haptotherapeut Veldhoven.
Afstand 50 km. Haptonomie Haptotherapie Veldhoven haptotherapeut. Deel uw ervaring. Over Haptonomie Haptotherapie Veldhoven. Haptonomie Haptotherapie Veldhoven is een haptotherapeut gevestigd in Veldhoven. De praktijk bevindt zich aan de Provincialeweg 44 in Veldhoven. Route naar Haptonomie Haptotherapie Veldhoven. Vertrekplaats Plan route.
Home Vereniging van Haptotherapeuten VVH.
De haptotherapie is een haptische" therapie waarbij de positieve werking van aangeraakt worden een belangrijke rol speelt. De haptotherapie baseert zich op de menswetenschap haptonomie, een wetenschap die de fenomenen in het menselijk contact bestudeert en beschrijft, waarbij de mens wordt beschouwd als een geheel.
haptonomie.beginthier.nl werk-en-opleiding.
Wat betekent aanraking. Haptonomie en muziek. Haptonomie en regressietherapie. Haptonomie in wandelcoaching haptonomie en wandelen, een ijzersterke combinatie voor echte verandering! Verwerking sexueel misbruik. Zen en haptonomie. Wat is haptonomie. Haptonomie en haptotherapie. Kwaliteit van leven neemt toe. Wat is haptotherapie.
Haptotherapie Fysiotherapie Heikant.
040 253 9665. Dommelshei 19, 5508 VE Veldhoven. Volg ons op Facebook! Volg ons op Twitter! Wat is Haptonomie? De pijler van de haptotherapie is de HAPTONOMIE: de kunst of kunde van het in contact komen met je gevoel. Haptonomie is de basis van mijn haptotherapeutische begeleiding.
alles over uitvaartverzekering.
Grafstenen van Eijgelaar Natuursteen. Grafstenen, 500 Grafsteen Voorbeelden van Hoge. Haptonomie Meer Meppel. Haptonomie en haptotherapie Veldhoven. Haptonomie: wat is dat? Home haptonomie en haptotherapie. Opleidingen haptonomie en haptotherapie. Wat is haptonomie en haptotherapie? As Herdenkings sieraden. Herdenkings-sieraden Juwelier van Kampen.

Contacteer ons