Zoeken naar haptonomie woerden

haptonomie woerden
Haptotherapie.
Haptotherapie is de therapeutische toepassing van de haptonomie. Haptotherapie is gericht op bewustmaking van gevoelens en maakt daarbij naast aanraking gebruik van het gesprek en ervaringsoefeningen. Aanraking is de meest directe vorm van communicatie en kan veel duidelijk maken over jezelf en jezelf in verhouding tot de ander, ook als dit met woorden niet lukt.
gripzakjes
Home EigenWijs centrum voor therapie coaching.
Ons centrum voor therapie en coaching bestaat uit de volgende samenwerkers.: Oefentherapie Woerden van Debby Aantjes en Boy van Ginkel. Praktijk voor kinder Manuele therapie van Hilde van Oerle. Coachingspraktijk Storm-Kracht van Saskia van der Storm. Oefentherapie en Haptonomie van Bea Hilgers.
goocheltrucs
Donia Nota Praktijk voor haptotherapie en coaching.
Hierin kan ik je kennis laten maken met haptonomie en kunnen we jouw hulpvraag bespreken. Kosten voor dit gesprek bedragen 30. Als je denkt dat haptotherapie iets voor jou kan betekenen, dan plannen we a.d.h.v. het plan van aanpak een vervolgafspraak in. Begeleidingsduur individuele sessie 60 minuten en voor relaties partner / collega is 90 minuten. Groepstraining en coaching zijn per dagdeel in te plannen. Haptische massage: 60 minuten, 50. De duur van de massage varieert per behandelend gebied. Veronique Donia Nota. Van der Valk Boumanlaan 30. 3446 GH Woerden.
goedkope magnetron
Home.
Wanneer u een boodschap inspreekt bel ik u op korte termijn terug. Per mail ben ik te bereiken op: praktijkloesgeerlings@hotmail.com. Ik ben werkzaam op 2 praktijkadressen.: Praktijkadres Bilthoven: Carpe Diem, Soestdijkseweg Zuid 257, 3721 AE., Praktijkadres Woerden: de Werkplaats, Jaap Bijzerweg 4, 3446 CR.
rolex
Jessie Jacobs Woerden Utrecht alternatieve therapie voor Coaching Counseling, Haptonomie, Lichaamsgerichte Therapie, Maatschappelijk werk.
Vind nu een alternatief arts / therapeut Acupunctuur. BSM de Jong Therapie. Cesar Oefentherapie Cesar. Colon Hydro Therapie. DofNA Discharge of Neural Aspects. EFT Emotional Freedom Techniques. Enneagram EIK Therapie. Geactiveerde Zuurstoftherapie / Spirovitalisering. Guasha Gua Sha. Hot Stone Massage.
Centrum voor Haptonomie en Haptotherapie Gouda Haastrecht.
In de haptonomie staat de gevoelsbeleving centraal. Wat voelt iemand. en hoe reageert hij/zij vanuit deze gevoelens? Hoe gaat men vanuit. deze belevingen om met zichzelf, maar ook met de ander? Contact en communicatie zijn van wezenlijke betekenis in de haptonomie en.
Praktijk voor Haptonomische Begeleiding en Haptotherapie Welkom.
Contact en werkwijze. Jacqueline van Woerden. Welkom op de website van de Praktijk voor Haptonomische Begeleiding en Haptotherapie van Jacqueline van Woerden. Aanraken is de meest oorspronkelijke vorm van contact. Aanraken is onmisbaar voor de ontwikkeling van een gezond gevoelsleven.
Haptotherapeut in Woerden haptotherapeut-info.nl.
Alle Haptotherapeuten In de regio.: Kaart weergeven Haptotherapeut in Woerden. Praktijk voor haptotherapie begeleiding bij verlies en verandering Christine Buschgens. Praktijk voor haptotherapie en begeleiding bij verlies, rouw en verandering. Doelenstraat 18 G, Utrecht. 0650 240 131. Praktijk voor Haptotherapie Millie de Jong Montfoort. Praktijk voor Haptonomie en Haptotherapie Specialisaties/werkwijze: Kankerpatiƫnten en ex-kankerpatiƫnten Verwerken van verlies en rouw Relatiebegeleiding.

Contacteer ons