Op zoek naar peter van soest haptonomie?

peter van soest haptonomie
PrincenHuis.
Na vele jaren van samenwerken, volgen Jan van Veen en Peter van Soest vanaf 1 januari 2014., ieder hun eigen pad. Jan zet zijn praktijk voort onder de naam Zijn" Ontwikkelt" www.zijnontwikkelt.nl en is te bereiken op. telefoonnummer 06 267 281 91 en op info@zijnontwikkelt.nl.
Mediamarkt
Van Soest Haptonomie Peter Breda fysiotherapie-in.nl.
Van Soest Haptonomie Peter. Van Soest Haptonomie Peter. Welkom op de webpagina van Van Soest Haptonomie Peter op fysiotherapie-in.nl de beste fysiotherapieen website van Nederland! Op deze pagina kunt u reacties achterlaten en treft u diverse informatie aan zoals adres en contactgegevens.
Google Adverteren
Over Natuur van de Mens Natuur van de mens haptonomie breda, vergaderruimte, haptotherapie, trainingsruimte, coaching, training, workshops, het boshuis, Breda.
Mijn naam is Peter van Soest, geboren in het jaar 1961. Als fysiotherapeut1984 was ik met name geïnteresseerd in de psychische kant van ziek zijn. Ik kwam in contact met haptonomie, was meteen geraakt en volgde de scholing tussen 1987 en 1991.
partytent
Contact Natuur van de mens haptonomie breda, vergaderruimte, haptotherapie, trainingsruimte, coaching, training, workshops, het boshuis, Breda.
Natuur van de mens. Over Natuur van de Mens. Hart in zaken. Wat biedt natuur van de mens. Fysiotherapie op haptonomische basis. Haptonomie en zwangerschap. Workshop en training. Peter van Soest. Natuur van de Mens. Tel 06-267 281 90. 4836 AK Breda.
zinken dakgoot
PETER VAN SOEST HAPTONOMIE BREDA ZANDBERGWEG 68.
Voornaamste activiteiten van dit bedrijf. De algemene branche waar Peter van Soest Haptonomie actief in is valt onder de hoofdcategorie: gezondheid welzijn met een differentiatie naar activiteiten die vallen onder de sub-categorie fysiotherapeuten en fysiotherapie praktijken. De voornaamste activiteit van Peter van Soest Haptonomie valt onder de branche: fysiotherapie.
alarm
Peter van Soest Haptonomie in Breda YelloYello.
Please enable Javascript in your browser to make everything work best! Peter van Soest Haptonomie. Zandbergweg 68, 4818LN Breda, Netherlands 51.57663 4.77908 076 522 0201 31 76 522 0201. 0 No Reviews. Claim Listing Share. Zandbergweg 68 4818LN Breda Netherlands.
bbq rek kopen
Welkom op mijn nieuwe website Zijnontwikkelt Haptonomie Breda.
Wat is haptonomische begeleiding? In welke situaties kan haptonomie helpen? Hoe gaat een haptonomische begeleiding in zijn werk? Organisatie advies en begeleiding. Chi ku Cha. Visie, missie en werkwijze. Missie en werkwijze. Wat is een volledig principe? Wat is principieel leren? Leraar zijn in het leerprincipe. Leven is leren en leren is leven. Van in-wikkelen naar ont-wikkelen. Reageren op prikkels, vermijdingsgedrag en verdedigingsstructuren. Coaching en intervisie. Ontwikkeling innerlijk leiderschap. 29 sep 2014. Welkom op mijn nieuwe website. Jan van Veen. Na 15 jaar samengewerkt te hebben met Peter van Soest in PrincenHuis zijn wij sinds 1 januari 2014 ieder onze eigen weg gegaan.
beste stofzuiger dierenharen
Peter van Soest Haptonomie Breda.
Peter van Soest Haptonomie. 19-04 Ieder mens is een mooi mens. 16-04 De grote maten badkledingtrends voor de zomer van 2018. 12-04 Truck Trailer Groep Hazeldonk-Waalwijk wordt Rugee Automotive. 10-04 Online supermarkt Picnic start in Breda. 15-03 Nominaties Bredase ondernemer van de maand bekend.

Contacteer ons