Op zoek naar haptonoom nijmegen?

haptonoom nijmegen
Maayke Gieben Haptonomie.
Het woord haptonomie is afgeleid van de Griekse woorden hapsis en nomos. Hapsis betekent tastzin, gevoelszin en nomos betekent wet, regel. Samengevoegd betekent haptonomie de wetmatigheid van het gevoelsleven, van de tast. Frans Veldman, grondlegger van de haptonomie, definieert kortweg met de wetenschap van de affectiviteit.
makelaar schiedam

maart 14, 2017 maart 14, 2018 0. Welkom in onze praktijk op Stationsplein 26 te Nijmegen. Sandra van den Broek en Yarah Peeters delen deze mooie praktijk, gelegen tegenover het centraal station Nijmegen. Jongeren en eenzaamheid. maart 14, 2017 maart 14, 2018 0.
afwasmachine
FIN Fysiotherapeutisch Instituut Nijmegen Haptonomie.
Als fysiotherapeut met een holistische blik ben ik gespecialiseerd in dry needling, stabiliteitstraining en de begeleiding van mensen met artrose. Copyright: Fysiotherapeutisch instituut Nijmegen Website ontwerp: Stilus grafisch ontwerp bno, Ton Lukassen. Fysiotherapeutisch Instituut Nijmegen. Berg en Dalseweg 122A. 6522 BW Nijmegen.
SEO bureau
Haptonomie opleidingen. ITH-Haptonomie cursussen voor de haptonoom.
Kennismaken met het ITH en de haptonomie? Wilt u meer weten over haptonomie in het algemeen, u oriënteren op wat haptonomie voor u kan betekenen en wat u er allemaal mee kan in uw werk, privé en relaties dit door ervaringsgericht met elkaar bezig te zijn?
leifheit dweil
Home Haptonomie Nijmegen.
Graafseweg 274 K.24. 6532 ZV Nijmegen. Tel: 06 52 42 87 42. AGB praktijk: 90-13748. AGB persoonlijk: 90-034799. Geregistreerd GZ-Haptotherapeut VVH: 428 A. Het gebouw is uitgerust met een oprit voor rolstoelgebruikers en een lift. Parkeergelegenheid is gratis en ruim aanwezig.
optrekkend vocht muur doe het zelf
Haptotherapie Nijmegen en Oss.
Wanneer u komt naar de haptotherapie praktijk van Raak in Nijmegen kunt u gerust zijn van een professionele en daadkrachtige aanpak. Graag maak ik kennis met u, dus belt u gerust voor een afspraak. Welkom bij de praktijk van Anita van Raak.
gebit hond
Haptotherapie Baak Nijmegen e.o. Haptotherapie Baak.
Mijn specifieke kennis en ervaring met deze doelgroep staat omschreven onder het kopje aanbod/verstandelijke beperking. In overleg is therapie of begeleiding aan huis ook mogelijk. Haptotherapie Baak Nijmegen, respectvolle begeleiding, bewustwording door verbinding. De haptotherapie praktijk bevindt zich in Nijmegen Dukenburg.

Contacteer ons