Resultaten voor haptonoom nijmegen

haptonoom nijmegen
Kosten en vergoeding Haptonomie praktijk De Wijk.
Annemieke van der Beek. Kamer van Koophandel nr: 01156244. Kamer van Koophandel nr: 053530764. Tevens zijn Sjook en Annemieke ingeschreven in het register van het Wetenschappelijk Instituut voor Haptonomie in Huissen en bij het Instituut voor Toegepaste Haptonomie in Nijmegen.
woerden
FIN Fysiotherapeutisch Instituut Nijmegen Haptonomie.
Als manueel therapeut onderzoek en behandel ik de wervelkolom, schouder, heup en enkel. Als fysiotherapeut met een holistische blik ben ik gespecialiseerd in dry needling, stabiliteitstraining en de begeleiding van mensen met artrose. Fysiotherapeut en manueel therapeut. Fysiotherapeutisch Instituut Nijmegen.
wanneer incassobureau inschakelen
Synergos.
Nick den Breems. Marguerite van de Poll. Olya den Breems. 3818 HH Amersfoort. Synergos Den Haag. 2585GP Den Haag. FAQ Synergos Haptonomie. Algemene Voorwaarden Synergos Vakopleiding Haptonomie. Algemene voorwaarden synergos talent en organisatieontwikkeling. Kosten totale vakopleiding. Trainer management teams. Haptonoom / Coach.
gereedschap ophangen
Haptonomiepraktijk Katwijk Balans tussen denken, voelen en doen.
Ik ben mijn droom gaan volgen, heb mijn baan als jurist opgezegd en ben haptotherapie gaan studeren aan het Instituut voor Toegepaste Haptonomie in Nijmegen. Het mooie aan mijn vak vind ik het begeleiden van mensen om weer zichzelf te worden.
Management Training
Haptotherapie Amsterdam GOED Fysiotherapie Amsterdam Noord.
Onze haptotherapeut Jur Jonkhoff heeft zijn opleiding gevolgd bij het Instituut voor Toegepaste Haptonomie in Nijmegen. Hij werkt als geregistreerd haptotherapeut en is aangesloten bij de landelijke Vereniging van Haptotherapeuten VVH. Hij is inmiddels ruim 30 jaar werkzaam als fysiotherapeut en manueel therapeut.
vloeistoffen
Haptotherapie praktijk Marja Hamminga hhpraktijk.nl.
Hier ben ik ook in aanraking gekomen met haptotherapie. De therapie werd daar ingezet om weer contact te krijgen met een jongen die autistisch was. Toen wist ik dat ik daar mij verder in wilde ontwikkelen. Ik heb de opleiding haptotherapie gevolgd bij het ITH in Nijmegen.
goedkoop matras
Haptotherapie Maastricht.
Hier kreeg ik de bevestiging dat lichaam en psyche niet op te splitsen zijn. Als je iemand op een betrokken manier verzorgt, aanraakt ontstaat er ruimte om onderliggende gevoelens te bespreken. In 2001 heb ik de 4-jarige opleiding tot haptotherapeut in Nijmegen afgerond.
Zwangerschapshaptonomie.
De cursisten Trees Bijvoet en Rob de Haan uit Nijmegen geven hun reactie.: Trees: Dit is ons derde kind. Alle keren hebben we haptonomische zwangerschapsbegeleiding gedaan, omdat ik er al mee bekend was. Voor mezelf had ik al eens haptotherapie gehad.
Mindful InSight Renate Kuiper.
Verdieping zocht ik in dit werk door aanvullend de opleiding voor Systeemtheoretische Hulpverlening te volgen aan de Interactie Academie in Antwerpen. Naast het geven van trainingen in Mindfulness en ACT heb ik de 4-jarige opleiding tot Haptotherapeut aan het ITH in Nijmegen gevolgd.
Haptonoom Haptotherapie Topsportbegeleiding.
Ook met succes. Haptonoom en haptotherapeut. De haptonomie en de toepassing ervan heeft zich ook in de laatste decennia verder ontwikkeld. Er zijn in Nederland meerdere scholen ontstaan die vakopleidingen haptonomie aanbieden. Zo heb ik mijn opleiding gevolgd bij Synergos in Amersfoort. Ook zijn er scholen in Doorn en Nijmegen.
Lisette Roobol Haptotherapie Oefentherapie.
Ik leg je graag uit wat ik voor jou kan betekenen en welke stappen daar voor nodig zijn. Kom in beweging en laat van je horen. Daar begint jouw weg naar een vrijer en blijer leven mee. Lisette Roobol Haptotherapie Oefentherapie. Leeuwstraat 1 in Nijmegen Beethovenstraat 5 in Groesbeek.

Contacteer ons