Zoeken naar ith haptonomie nijmegen

ith haptonomie nijmegen
Home haptonomie en haptotherapie Cursussen Opleidingen Nascholing.
contactdatraakt haptonomie https//t.co/MRj1JFRoAn.: RT @Ontdekjegevoel: Fascinerende studiedag gisteren bij @AvHaptonomie over reguleren: Wat doe ik en wat doe jij waardoor jij / ik minder s. Open dag 14 april 2018. Open Dag 23 juni 2018. Academie voor Haptonomie. Jan Ligthartlaan 1.
waterontharder
Instituut voor Toegepaste Haptonomie I.T.H. B.V. in Nijmegen Bedrijfsopleiding Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Stijn Buysstraat 22. Website Instituut voor Toegepaste Haptonomie I.T.H. Uw website aanpassen? Aanverwante rubrieken in Nijmegen. 2018 Telefoonboek B.V. personen en bedrijvengids van Nederland! Via onze website maken wij gebruik van cookies en scripts voor een betere werking van de website.
power bi
Over HTC Haptotherapiecentrum.
Ik werk al sinds 1985 met haptonomie en sinds 1996 werk ik ook als praktijkbegeleider en docent aan de opleiding voor haptotherapie in Nijmegen ITH. Ook werk ik al acht jaar in het Taborhuis sinds 2014: het Helen Dowling Instituut Nijmegen-Arnhem, dat specifiek gericht is op psychologische zorg voor mensen met kanker.
wasdroger
Informatiebijeenkomst haptonomie ITH gratis Agenda Nijmegen.
Voor ons volledige cursusaanbod haptonomie kunt u verder kijken op de site. Op 23 januari 2018 van 19.00 uur tot 21.15 uur. Voor meer informatie en aanmelden: www.ith-haptonomie.nl/aanbod/open-dag. Instituut voor Toegepaste Haptonomie ITH. 6511 PS Nijmegen. Uitgaan exposities winkels en bedrijven.
kapper
Informatiebijeenkomst ITH gratis Agenda Nijmegen.
ITH, Mariënburg Nijmegen. Belangstelling in een haptonomie opleiding? Is uw interesse gewekt voor een haptonomie opleiding? Dan zijn onze jaarlijkse informatiebijenkomsten een uitstekende gelegenheid om u goed te oriënteren. U kunt dan uitgebreid kennismaken met ons instituut, onze visie op haptonomie en haptotherapie, ons cursusaanbod haptonomie, de mogelijkheden van een eigen praktijk als haptonomisch counselor en haptotherapeut en het perspectief dat onze opleiding op uw levenspad kan bieden.
Instituut voor Toegepaste Haptonomie Millian.
Bezoek adres Hoofdlocatie. 6511 PS Nijmegen. Hampshire Landgoedhotel Holthurnsche Hof Zevenheuvelenweg 48 a. 6571 CK Berg en Dal. 6570 AA Berg en Dal. van Bilderbeek Directie. Niet praten maar doen. Met praten alleen kun je niet altijd een verandering bewerkstelligen. Soms moet je dingen ook voelen en ervaren. Dat doet de haptotherapie. En deze opleiding ook: je bent continu aan het oefenen, je leert niet uit boeken maar door iets te doen en ervaren. De opleiding van het ITH zit goed in elkaar, er zit duidelijk een opbouw in. Het eerste jaar gaat vooral over jezelf, het tweede jaar ben je bezig met de intake, het derde jaar gaat over de haptotherapeutische begeleiding en in het vierde jaar werk je aan de afronding. Heel fijn is dat je meteen in het tweede jaar al met cliënten aan de slag kunt. Docenten en studenten zijn gelijkwaardig. En wat de docenten zeggen over haptonomie, laten ze ook in hun gedrag zien: wat ze prediken brengen ze zelf ook in de praktijk.

Contacteer ons