Resultaten voor haptonomie apeldoorn

haptonomie apeldoorn
Haptotherapiepraktijk de Ruimte Sylvia Haarhuis.
Hoeveel ruimte ben je gewend te krijgen, en is dat passend voor je? Hoeveel ruimte ben je gewend te nemen voor jezelf, of gaat dat ten koste van een ander? Wat gebeurt er met je persoonlijke ruimte als je gespannen bent.
schiphol parkeren
Therapeut zoeken NIBIG.
Deze therapeuten zijn in het bezit van een erkend diploma Medische en/of Psychosociale Basiskennis. Zorgverzekeraars die met het NIBIG samenwerken, vergoeden onder bepaalde voorwaarden de behandelingen van deze therapeuten vanaf 1 januari 2017 als uw polis hiervoor in aanmerking komt.
thai den bosch
Haptotherapeut Gelderland AlleHaptonomen.nl. Haptotherapeut Gelderland AlleHaptonomen.nl.
Haptonomie en Fysiotherapie. Haptotherapie Paula Groeneveld. Praktijk Marron Haptotherapie. Haptotherapeut / Coach. TIPVERMELDINGEN HAPTONOMEN EN HAPTOTHERAPEUTEN IN GELDERLAND. AlleHaptonomen.nl Gelderland Een haptonoom of haptotherapeut in Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Doesburg, Tiel ed. Bent u haptonoom of haptotherapeut en wilt u ook goed gevonden worden op internet, via Google, en dus ook op AlleHaptonomen.nl vermeld staan, klik hier.
afzuigkap
haptotherapie pmt haptonomie apeldoorn trauma burn out borderline hechtingsproblemen psychosomatisch Marianne Houben.
Registratienummer FVB 1010002724. Arnhemseweg 532 7361 CN Beekbergen gemeente Apeldoorn 06-22581222 This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it. Graag uw aandacht voor het volgende: Deze mail is verzonden vanaf een INFO domein.
vloeistoffen
Praktijk voor Fysiotherapie Apeldoorn Zuid.
Bekijk de lijst met alle fysiotherapeuten voor een overzicht. Kies een van onze specialismes voor meer informatie. Een kijkje in onze praktijk. Bekijk de video voor een indruk van onze fysiotherapie praktijk. Wij zijn aangesloten bij.: 2019 Praktijk voor Fysiotherapie Apeldoorn Zuid.
slotenmaker almelo
Haptotherapie Apeldoorn Welkom.
Wat is haptotherapie? Welkom op de website van Haptotherapie Apeldoorn Jij die mij ik maakt. In mijn Haptonomiepraktijk voor Apeldoorn, Beekbergen en omgeving kun je terecht voor. haptotherapie, h aptonomische zwangerschapsbegeleiding en stembevrijding. Over het logo en de quote: jij die mij ik maakt" van Haptotherapie Apeldoorn.
goedkoop matras
Hartehaptonomie.
Ben Meijer Derealisatie depersonalisatie en dissociatie oplossen.
Van 18-21 boeken gelezen. Op mijn 21ste begon ik met yoga, meditatie en intuïtieve ontwikkeling. Daarna meer direct gericht op de klachten ik noemde het destijds ik kan niet voelen haptonomie en hypnotherapie, bio-energetica en emotioneel lichaamswerk. Ik heb fysiotherapie gestudeerd.
Monique Bosma Praktijk voor voor Psychologie, Relatietherapie en Haptotherapie.
Vanuit mijn deskundigheid als psycholoog heb ik haptotherapie, healing en transpersoonlijke psychologie geïntegreerd in een doeltreffende behandelvorm. Verbetering van je lichamelijke en geestelijke gezondheid staat centraal. Wil je je gezien, begrepen en geraakt voelen in wie je in wezen bent?
Over mij Haptotherapie Apeldoorn.
September 2010 behaalde ik mijn diploma Haptotherapie aan het Instituut voor Toegepaste Haptonomie in Berg en Dal. In mei 2011 ben ik gestart met mijn praktijk voor haptotherapie en haptonomische zwangerschapsbegeleiding. Ik geniet erg van de persoonlijke ontmoetingen binnen mijn praktijk.
Welkom Ramon van Loon.
Welkom op de website van mijn praktijk voor haptotherapie in Apeldoorn. Wat ik mooi vind aan de haptonomie is het belang wat aan ons gevoel wordt toegekend. In mijn praktijk voor GZ-haptotherapie begeleid ik volwassenen en jongeren vanaf ongeveer 16 jaar.

Contacteer ons