Resultaten voor haptonomie apeldoorn

haptonomie apeldoorn
Welkom Ramon van Loon.
Welkom op de website van mijn praktijk voor haptotherapie in Apeldoorn. Wat ik mooi vind aan de haptonomie is het belang wat aan ons gevoel wordt toegekend. In mijn praktijk voor GZ-haptotherapie begeleid ik volwassenen en jongeren vanaf ongeveer 16 jaar.
noppenfolie
haptotherapie pmt haptonomie apeldoorn trauma burn out borderline hechtingsproblemen psychosomatisch Marianne Houben.
Registratienummer FVB 1010002724. Arnhemseweg 532 7361 CN Beekbergen gemeente Apeldoorn 06-22581222 This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it. Graag uw aandacht voor het volgende: Deze mail is verzonden vanaf een INFO domein.
goocheltrucs
Praktijk Gert Klabbers.
Fysiotherapie in Apeldoorn. Als er pijnklachten zijn betreffende het lichamelijk functioneren en u wilt direct geholpen worden, dan kunt u bellen en meteen een afspraak maken, ook als er functioneringsklachten zijn betreffende het bewegingsapparaat of pijnklachten aan spieren, pezen, banden en gewrichten in relatie tot houding en beweging.
kraamcadeau
Haptotherapie Apeldoorn Anneke van den Biggelaar Haptotherapeut Apeldoorn Haptotherapeut Apeldoorn Anneke van den Biggelaar.
Soms voelde ik dat ik met lege handen stond. Ik ben me toen in een 2 jarige basis opleiding haptonomie en een 5 jarige post HBO opleiding haptotherapie aan de academie voor haptonomie in Doorn gaan verdiepen. In 2005 heb ik de opleiding haptotherapie afgerond, heb ik mijn werkzaamheden als fysiotherapeut afgebouwd en ben ik mijn haptotherapiepraktijk begonnen.
bosch koelkast inbouw
Haptotherapie.
Haptotherapie Apeldoorn Welkom.
Wat is haptotherapie? Welkom op de website van Haptotherapie Apeldoorn Jij die mij ik maakt. In mijn Haptonomiepraktijk voor Apeldoorn, Beekbergen en omgeving kun je terecht voor. haptotherapie, h aptonomische zwangerschapsbegeleiding en stembevrijding. Over het logo en de quote: jij die mij ik maakt" van Haptotherapie Apeldoorn.
Haptotherapie Upendi Haptotherapie Upendi.
Daardoor kun je beter keuzes maken die passen bij wat jij wilt. Het maakt je evenwichtiger en zorgt ervoor dat je beter jezelf kunt zijn en steviger in je schoenen staat ten opzichte van anderen. Margot Kortman, GZ haptotherapeut. 7316 AB Apeldoorn.
Haptonomie Apeldoorn Haptotherapie, Haptonoom De Telefoongids.
Toon 9 resultaten. Haptonomie in Apeldoorn. Haptonomie in Apeldoorn. 2 resultaten in Apeldoorn en omgeving. Orderparkweg 5, 7312EN, Apeldoorn. Haptotherapie voor kinderen, volwassenen en relaties. Met haptotherapie vindt je jouw eigen weg weer terug. De zin en vitaliteit en jouw leven en in jouw relatie.

Contacteer ons