Resultaten voor haptonomie delft

haptonomie delft
Jos Zandvliet, haptonomie.
Of misschien ervaar je wel dat denken een deel van je probleem is. Door je gevoel aan te spreken, kan ik je laten ontdekken wat je nodig hebt om je probleem achter je te laten en je goed te voelen over jezelf.
waterontharder
Feel Good Haptonomie.
Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Bel 06 46415264 of mail naar fghaptonomie@gmail.com. Zie hier voor mijn folder: FGH folder. Feel Good Haptonomie DELFT is ook te vinden op www.haptotherapeut-info.nl. copyright 2017 Feel Good Haptonomie Delft. Ondersteund door WordPress.
Slotenmaker
Haptonomie in Delft of Zoetermeer. Kom langs bij Haptobron!
Haptonomie voor stellen. Tarieven en vergoedingen. Haptonomie Delft en Zoetermeer. Breng meer balans in je leven met haptonomie op locatie Delft of Zoetermeer. Met haptonomie help ik jou naar binnen te keren en te kiezen voor jouw ruimte en richting.
sea marketing
Petra van Barneveld, Haptotherapie Delft.
Voor de thuiszorgorganisatie in Delft heb ik onder andere de cursussen slapen kun je leren en leren masseren gegeven. Vanuit de fascinatie voor de manier waarop fysieke aanraking gevoelens bewust kan maken, ben ik de opleiding voor haptotherapie aan de Academie voor Haptonomie in Doorn gaan volgen.
worteldoek gamma
Hofje van Pauw home.
De praktijk is gevestigd in Poorthuis, voorheen de regenten kamer die toegang geeft aan het rustieke pauwshofje aan de Paardenmarkt 54 te Delft. Tevens is er een filiaal in Zoetermeer. De praktijk bestaande uit Ineke Dicker en Harm Muntinga biedt al sinds 1994 haptotherapeutische hulpverlening aan mensen met diverse lichamelijke en geestelijke klachten.
psycholoog delft
Haptonomie Delft.
Noordeinde 21A, 2611 KE Delft. Alles wat je aandacht geeft groeit. Maaike van Leur. Het contact met mensen en het tijdelijk meelopen op hun levenspad is voor mij een voorrecht. Mijn ervaring als partner en moeder van 3 dochters kan ik goed gebruiken in het ontwikkelingsproces van de mensen die ik begeleid.
Haptotherapie Puur Voelen Delft. Haptotherapie Puur Voelen Delft Puur Voelen Haptotherapie Maria Naerebout Haptonomie Delft.
Mijn begeleiding biedt je verdieping in jezelf. Ik reik je mogelijkheden aan om om te gaan met verandering. In mijn begeleiding richt ik me op jou als mens, welke patronen je in. Haptotherapie Puur Voelen Delft. Algemene Voorwaarden en uw privacy.
Haptotherapie Delft.
Wat is Haptonomie / haptotherapie? Het belang van gevoelens. Aanraken binnen de haptotherapie. En toen kwam de dag waarop het risico om in de knop te blijven. groter was dan het risico om te bloeien. Welkom op de website van mijn praktijk voor Haptotherapie in Delft.
Haptonomie Fysiotherapie Delft Oost.
Dit specifieke contact is kenmerkend van de haptonomie: het is ontmoetend, helend en bevestigend. Het gaat dus niet om een lichaamsgericht contact, maar om een persoonsbevestigend contact. Fysiotherapie Delft Oost. In onze praktijk is Daniëlle Boot-Remmen de specialist met veel ervaring op dit gebied.
Hofje van Pauw wie zijn wij.
Ineke Dicker en Harm Muntinga begonnen in het Hofje van Pauw in 1994. Zij zijn enthousiast geraakt voor de haptonomie vanuit hun fysiotherapeutische achtergrond. Beiden hebben zij ruime ervaring opgedaan met zowel individuele therapie als met het begeleiden van groepsprocessen.

Contacteer ons