Resultaten voor haptonomie groningen

haptonomie groningen
Nicole Sarolea: Positieve Fysiotherapie.
Ludemaborg 35 9722 WG, Groningen tel. Oldenoert 51 9351 KV, Leek Bezettingslaan 60/2 9728 EK Groningen Kamerlingh Onnesstraat 47 9727 HE Groningen. Mijn werkwijze is sterk bepaald door de haptonomie opleiding die ik deed bij Frans Veldman. Ik heb steeds meer mijn eigen stijl gevonden in professioneel handelen, ben.
Goose
Fascia Van binnen-uit genezen.
4-jarige opleiding voor Fysiotherapie in Amsterdam. 3-jarige opleiding in de Haptonomie in Doorn. Opleiding voor Craniosacraal therapie in Doorn. 4-jarige opleiding Fascial balancing in Hamburg. 2-jarige opleiding osteopathie in Tiel. Opleiding familie en symptoomopstellingen aan het Bert Hellinger Instituut in Groningen.
Scheiden
Fysiotherapie op haptonomische basis in Groningen.
Haptonomie gaat over het voelen, het toestaan van emoties en lichamelijke reacties. Je lichaam reageert door aanraken, door emoties en door aanwezigheid van een ander. Misschien herinner je je het gevoel van een situatie, waarin je samen met anderen in de lift stond of naast anderen in een bus of trein zat.
animatiefilmpje
Fysiotherapie in Groningen Praktijken Hier Heb Ik Pijn.
Fysiotherapie Havenstraat Havenstraat 1B 9641BP Veendam Tel: 0598-633155 www.fysiotherapiehavenstraat.nl. Bekijk kaart Praktijk info Afspraak maken. Fysiotherapie Noorderbad Oosterhamrikkade 66 9714BG Groningen Tel: 050 5718400 www.fysionobad.nl. Bekijk kaart Praktijk info Afspraak maken. YorBody Fysiotherapie Groningen Atoomweg 6-8 9743AK Groningen Tel: 06 81062599 www.yorbody.nl.
visum amerika
Wies Schadenberg Praktijk voor Haptotherapie.
slotenmaker rotterdam goedkoop
Haptotherapie Groningen Clasina Tolsma uw haptotherapeute voor diverse haptotherapie / haptonomie behandelingen aan de Brugstraat in Groningen.
Haptotherapie is zon professionele begeleidingsvorm vanuit de haptonomie, bedoeld voor een ieder die het gevoel heeft op een bepaald punt te zijn vastgelopen in het leven. Haptotherapie is een inzichtgevende therapie dat wil zeggen dat je gedurende de therapie een duidelijk beeld krijgt van jezelf: je gedrag, functioneren, gevoelens, wensen en verlangens, je sterke en minder sterk ontwikkelde kanten. Tegelijkertijd krijg je inzicht in het probleem waar je mee worstelt hoe lang speelt dat eigenlijk, waar is het mogelijk mee begonnen, in hoeverre beïnvloedt het je leven, wat zou je er uiteindelijk mee willen? Al snel zie je verbanden die je eerst niet zag en ontdek je patronen die zich steeds blijken te herhalen. Haptotherapie Groningen Clasina Tolsma Brugstraat 23a 9712 AB Groningen Tel.
beveiligingscamera
Haptotherapie vanuit een Christelijke levensovertuiging.
Haptonomie en haptotherapie. Gevoel en gevoelens. Contact en therapie. Mensvisie in de Bijbel. Door God geschapen. De driehoeksrelatie God-de ander-jij. Identiteit: wie ben ik. Bijbelse basis voor haptonomie. Gods beeld en toch eigen? De plaats van het gevoel in de Bijbel.
stille stofzuiger zonder zak
Openingstijden van Haptonoord Praktijk Voor Fysiotherapie En Haptonomie in Groningen.
Bel voor een Haptonoord Praktijk Voor Fysiotherapie En Haptonomie in Groningen. Haptonoord Praktijk Voor Fysiotherapie En Haptonomie in Groningen snel gevonden en direct doorverbonden. Kaart vergroten Kaart verkleinen. Suggesties bij u in de buurt. Wij vinden de Haptonoord Praktijk Voor Fysiotherapie En Haptonomie Groningen openingstijden die u zoekt.
Hbo-opleiding tot haptonoom. Volg opleiding haptotherapie bij ITH.
Het ITH zal een ingesproken voicemail of een emailbericht uiterlijk in 3 werkdagen beantwoorden. Over het ITH. ITH is een opleidingsinstituut en kenniscentrum dat zich al 30 jaar bezighoudt met de essentie van haptonomie en haptotherapie. We bieden cursussen en beroepsopleidingen en streven naar een brede toepassing van haptonomie in de samenleving.
Haptotherapie Willy Konter, praktijk voor.
Wat is haptonomie? Voor welke klachten ga je naar een haptotherapeut? Haptotherapie voor kinderen en ouderbegeleiding. Haptotherapie voor Friesland, Drenthe en Groningen. Welkom op de site van mijn haptotherapiepraktijk. Ik heet Willy Konter, ben Gezondheidszorg GZ haptotherapeut en sinds 2007 geregistreerd bij de Vereniging van Haptotherapeuten VVH.
Hereweg 100.
Vrijwel iedere kamer wordt gedeeld met meerdere collega's. Op dit moment werken er een twintigtal therapeuten, trainers of adviseurs onder n dak. We hebben dan ook letterlijk van alles in huis. Onze doelstelling is het samenbrengen van verschillende stromingen in n huis.

Contacteer ons