Op zoek naar haptonomie hilversum?

haptonomie hilversum
Margaret Steeman GZ haptotherapeut Praktijk Steeman.
Opleiding systemisch werk; Familieopstellingen, Hellinger Hilversum. Nascholing haptotherapie en burnout Doorn. Specialisatie kinderhaptotherapie Doorn. Certificaat haptonomische zwangerschapsbegeleiding Doorn. Diploma GZ-Haptotherapeut Doorn. Diploma fysiotherapie Utrecht. In 1980 ben ik begonnen als fysiotherapeut, maar al snel werd mij duidelijk dat veel fysieke klachten onderhouden worden door problematiek die voor fysiotherapie niet toegankelijk is. In mijn zoektocht naar mogelijkheden om ook deze onderliggende problemen het hoofd te bieden, stuitte ik op de haptonomie.
Scheiden
Haptonomie Fysiotherapie MC de Eedenburgh Hilversum.
Voor haptonomie kunt u terecht bij.: Wilt u direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op! MEDISCH CENTRUM DE EEDENBURGH. Wij zijn een actief centrum in de gezondheidszorg. Zoeken naar verdieping, samenwerking en korte onderlinge lijnen, zodat problemen snel opgelost worden. Telefoon: 035 625 61 61. Frederik van Eedenlaan 13e. 1215 EK Hilversum.
visum amerika
Haptonomie Hilversum.
het herwonnen zelfvertrouwen wordt je zelfredzaamheid vergroot en kun je nieuwe uitdagingen aangaan. Voor uitgebreidere informatie over haptonomie hier voor onze folder. Haptonomie moet niet worden verward met psychosomatische fysiotherapie. Elders op deze website wordt bij specialismen toegelicht wat dit specialisme inhoudt.
e sigaret bol
Benina Nijhof De praktijk voor haptonomie.
Ik heb van maart 2008 tot maart 2011 als freelance haptotherapeut voor kinderen, jongeren en volwassenen gewerkt bij Synergos, De Nederlandse vakopleiding voor Haptonomie en praktijk in Amersfoort. In januari 2011 ben ik als freelance haptotherapeut begonnen bij re-Activate, Specialistische GGZ zorg en re-integratie in Hilversum.
beveiligingscamera
Ineke Los de Mare Haptotherapiepraktijk Middelburg.
In het kader hiervan heb ik meegewerkt aan een wetenschappelijk onderzoek van dhr. Voor verdere verdieping in de Haptotherapie heb ik veel na en bijscholingen gevolgd bij de Academie voor Haptonomie in Doorn en ook bij het ITH in Nijmegen.
aquarium stofzuiger
Haptotherapie Ede.
Ook binnen de relatiebegeleiding worden bewegingsoefeningen gebruikt, waardoor het duidelijker wordt hoe je op elkaar reageert. Ik heb verder trainingen gevolgd in rouw en verliesverwerking en systemisch werk. De link naar de Vereniging Van Haptotherapeuten. Sinds 2012 ben ik ook gevestigd in Hilversum: link naar de website.
partytent
haptotherapiemovaere.nl welkom.
In mijn werk als haptotherapeut wil ik dat ook anderen laten ervaren. In mijn beelden, waarvan een aantal hier op de website en in mijn praktijkruimte is te zien, spelen beweging en balans ook een grote rol. Movaere, praktijk voor haptotherapie, Jacob Catsstraat 21a, 1215 EW Hilversum, 06 15 900 134.
Ninousha Holst Zwangerschap en Haptonomie Laren t Gooi.
Zwangerschap en Haptonomie. Inhoud van de begeleiding. Wanneer het tegen zit. Wie ben ik? Welkom op mijn website. Hier vind je informatie over haptonomische zwangerschapsbegeleiding. Als je na het lezen toch nog vragen hebt of je wil een afspraak maken kan dat natuurlijk.
Home De website van haptodenherder!
Samenwerking De centrale locatie van de praktijk in Gezondheidscentrum Zorgplein weerspiegelt de plek die de haptonomie inmiddels heeft ingenomen in de eerste lijn. Met meerdere zorgver leners onder één dak kan ik hier snel overleggen en doorverwijzen. Als GZ-Haptotherapeut neem ik in Soest deel aan de multidisciplinaire aanpak bij complexe klachten onder de naam Zorg op Maat Soest. Daarnaast ben ik verbonden aan de overkoepelende organisaties Elzis en Coöperatie Paramedie en Zorgzaam Soest. De praktijk in Soest is ontstaan vanuit mijn praktijk in Hilversum.
Comeniuspraktijk Multidisciplinair behandelcentrum Naarden.
U kunt binnen onze Fysiotherapiepraktijk terecht voor de volgende specialisaties: Fysiotherapie, Psychosomatische Fysiotherapie, Manuele Therapie, Oedeemtherapie/Manuele Lymfedrainage, Bewegingstherapie, Fysiotherapie bij Oncologie, Medical Taping, Zwangerschapsbegeleiding, Haptonomie, Behandeling aan huis, Coaching Begeleiding. U kunt binnen onze Psychotherapie-praktijk terecht voor eerstelijns psychologische zorg voor jeugd volwassenen.
Ingang 15 Gezondheidscentrum Hilversum, Haptotherapeuten Cecile den Herder en Annelies Verburg.
Iedereen heeft zn eigen geschiedenis, de dingen die je meemaakt, die je hebben gevormd. Vaak is de manier waarop je situaties ervaart en hoe je reageert op de mensen om je heen gekleurd door wat je hebt geleerd in de loop van je leven.

Contacteer ons