Zoeken naar haptonomie hilversum

haptonomie hilversum
eft relatietherapie eft therapie arnhem haptotherapie hilversum.
Haptonomie Fysiotherapie MC de Eedenburgh Hilversum. Haptotherapie kan onder ander zinvol zijn bij: chronische pijn, relationele problemen, overspannenheid, vermoeidheid, stress en burn-out, traumatische ervaring, hyperventilatie, depressies, onverwerkte ervaringen, etc. Voor haptonomie kunt u terecht bij: Wilt u direct een afspraak maken?
thai den bosch
Haptotherapie Transman.nl.
Hieronder staan contactgegevens van haptotherapeuten, die ervaring hebben met transgender en/of interseksuele cliënten. Vraag gerust een kennismakingsgesprek aan voor meer info over wat haptotherapie voor jou kan betekenen. Haptonomie Haptotherapie, Frans Kok Bob Boot, Amstelveen: tel. 020 496 62 55. Helemaal Eigen, Helène Kleijburg, Utrecht en Dordrecht. Praktijk voor Haptotherapie, Arjen van der Gouwe, Hilversum: tel.
koffiemachine wmf
haptotherapiemovaere.nl welkom.
In mijn werk als haptotherapeut wil ik dat ook anderen laten ervaren. In mijn beelden, waarvan een aantal hier op de website en in mijn praktijkruimte is te zien, spelen beweging en balans ook een grote rol. Movaere, praktijk voor haptotherapie, Jacob Catsstraat 21a, 1215 EW Hilversum, 06 15 900 134.
vloeistoffen
Praktijk Bakkerstraat, Praktijk voor Psychologie en Haptotherapie.
Wat is haptonomie en haptotherapie? Het woord hapsis komt uit het Grieks en betekent tast, de" leer van het voelen" Binnen haptotherapie maak je gebruik van haptonomische fenomenen om een therapeutisch proces te laten ontstaan. Wij zijn mensen met patronen, veel doen we op de automaat, zonder erbij te stil te staan.
slotenmaker heerhugowaard
Haptotherapeut in Gooise Meren, Hilversum en Wijdemeren haptotherapeut-info.nl.
Bewegingstherapie Praktijk Hilversum. Praktijk voor haptotherapie, haptonomische zwangerschapsbegeleiding., In de omgeving binnen 10 km. Insight Haptotherapie Baarn. Haptotherapie, voor idereen die op zoek is naar een betere balans tussen denken-voelen-doen, ook mogelijk als relatietherapie. Bij: burnout, stress, vermoeidheid, angst., In de omgeving binnen 15 km. Renske Munnikes fysiotherapie en haptotherapie Maarssen. Praktijk voor fysiotherapie, haptotherapie en zwangerschapsbegeleiding in Maarsen. 25 jaar ervaring en gespecialiseerd in het behandelen van chronische pijn., GZ Haptotherapie-Amsterdam Amsterdam. Persoonsgerichte haptotherapie bij vragen en problemen rondom: uitdrukken van gevoelens vitaliteit: stress en burn-out angst, verdriet en rouw vergroten van. InmoQuest Haptonomie Baarn.
goedkoop matras
Haptotherapie Hilversum.
Voor alle fysiotherapie in Hilversum kunt u bij Fysiotherapie Douma terecht. Met 4 locaties in Hilversum is er altijd een locatie bij u in de buurt. De fysiotherapeuten bij Fysiotherapie Douma hebben allemaal hun eigen specialisatie en komen indien nodig aan huis in het gehele Gooi.
haptonomie slammer.nl.
Haptotherapienoord Praktijk voor haptonomie en haptotherapie jenny verwey in zuidoost friesland. Haptotherapietedbos Praktijk voor haptotherapie in hoornaar ted bos en wiljon vaandrager. Haptotherapievught Praktijk voor haptotherapie vught. Haptotherapiewesterbork Praktijk voor haptotherapie alyt van dijk. Haptotherapiewijkbijduurstede Haptotherapiepraktijk wijk bij duurstede. Hilversum: Lonie Querido.
Carla Vreeman.
Na de opleiding heb ik een jaar in Duitsland gewerkt en daarna ben ik in het Gooi beland. Vervolgens heb ik zeven jaar in een praktijk in Hilversum gewerkt en daarna acht jaar in een gezondheidscentrum in Almere, een mooie tijd.
Independer.
Haptonomie Hilversum.
het herwonnen zelfvertrouwen wordt je zelfredzaamheid vergroot en kun je nieuwe uitdagingen aangaan. Voor uitgebreidere informatie over haptonomie hier voor onze folder. Haptonomie moet niet worden verward met psychosomatische fysiotherapie. Elders op deze website wordt bij specialismen toegelicht wat dit specialisme inhoudt.
Haptotherapie Hilversum Praktijk voor haptotherapie Presenz.
Welkom op de website van Haptotherapiecentrum Presenz in Hilversum! Al sinds 1988 werken wij, Georgine Tanis en Michiel Reinders, samen als zelfstandige haptotherapeuten vanuit ons volledig gecertificeerde Haptotherapiecentrum dat centraal gelegen is in Hilversum. Je bent bij ons centrum van harte welkom voor o.a: haptotherapie, haptonomische zwangerschapsbegeleiding en coaching!

Contacteer ons