Zoeken naar haptonomie middelburg

haptonomie middelburg
Haptotherapeut Zeeland AlleHaptonomen.nl. Haptotherapeut Zeeland AlleHaptonomen.nl.
Haptonomie: wat is dat? Wanneer haptonomie/ haptotherapie? Wat is een Hapthotherapeut of Haptonooom? Kwaliteit haptonomen/ haptotherapeuten. Haptonomie en vergoedingen. Haptonomie/ Haptotherapie: specialisaties. Zoek een haptonoom of haptotherapeut bij u in de buurt! naam m/v adres postcode plaats telefoon e-mail info beroep website.
waterontharder
Rineke Brinkman Haptotherapie.
Jarenlange ervaringen hebben aangetoond dat haptotherapie waardevol kan zijn bij lichamelijke en geestelijke overbelasting, tegenslag en verlies, problemen in de relatie, onzekerheid en een negatief zelfbeeld, traumatische ervaringen, leren leven met pijn, angsten en het omgaan met ruimte en grenzen.
power bi
Luuc Smit Middelburg Zuid-Holland alternatieve therapie voor Haptonomie.
Opleidingsinstituut, Cursussen en Trainingen. Reconnection Reconnective Healing. Speyertherapie of Speyer-Methode. Stoppen met Roken. T'ai' Chi Chuan Tai Chi. TCM Traditional Chinese Medicine. Touch for Health. Touch of Matrix. Voeding en Dieet. H Lipperheystraat 13. 4336 AD Middelburg. haptonomie in middelburg zeeland.
sharp magnetron
Ineke Los de Mare Haptotherapiepraktijk Middelburg.
In het kader hiervan heb ik meegewerkt aan een wetenschappelijk onderzoek van dhr. Voor verdere verdieping in de Haptotherapie heb ik veel na en bijscholingen gevolgd bij de Academie voor Haptonomie in Doorn en ook bij het ITH in Nijmegen.
SEO
Haptotherapiepraktijk Middelburg.
Haptonomie in beeld. Ineke Los de Mare. Gang van zaken. Selecteer een pagina. Alles wat aandacht krijgt, groeit.; Londense kaai 13-15, 4331 JG Middelburg. Je beter voelen. Wij kunnen in situaties terechtkomen waarbij het luisteren naar ons lichaam en gevoel niet meer lukt.
Adressenlijst Haptonomie Haptonomie.
Smit van Es. Hans Lipperheystraat 13. 4336 DB Middelburg. De Heer L. Hans Lipperheystraat 13. 4333 EJ Middelburg. 4333 EJ Middelburg. De Heer M. 4691 BX Tholen. 4386 HE Vlissingen. v Haptonomie Korte Rogstraat 2B 5361 GJ GRAVE info@haptonomie.com Telefoon 0033 0676809852.
Vivre.
Leer met haptonomie meer over jezelf en hoe jij kunt zijn wie je bent. Vivre staat voor lekker leven, in liefdeverbinding. Voor delen en genieten. pre-en postnatale begeleiding. Het Molenwater Pand. Vivre is gevestigd in Het Molenwater Pand., Molenwater 137 Middelburg.
Gemeentegids Middelburg Zeeuws Kollektief voor Haptonomie.
Lokale informatie uit uw gemeente, altijd actueel! Hans Lipperheystraat 13, 4336 DB Middelburg. Share op Facebook. Tweet deze vermelding. Voeg toe aan Google. Download als visitekaartje. Voeg toe aan je mobiel. Middelburg Organisaties en verenigingen N Natuur en alternatieve geneeswijzen Haptonomie.
Zeeuws Kollektief voor Haptonomie.
Menu Het Zeeuws kollektief voor haptonomie. Haptonomie is de wetenschap van het menselijk gevoel en gevoelsleven, kortweg de wetenschap van de affectiviteit. Haptonomie is een algemeen menselijke benaderingswijze waarbij de mens wordt aangesproken op zijn mogelijkheden tot zijn eigen weg in het leven te gaan en wordt aangesproken en gerespecteerd als de zelfverantwoordelijke mens die hij is.

Contacteer ons