Resultaten voor studie haptonomie

studie haptonomie
Behandeling Mieke Havik Haptonomie.
Voor wie bestemd? Mieke Havik Haptonomie is vooral bedoeld voor mensen die niet lekker in hun vel zitten en daarmee om allerlei redenen een verslechterd contact met hun lichaam hebben. Waardoor zij niet goed hun grens voelen, overbelast raken en allerlei klachten krijgen.
LED Lampen
Equidact Voel wat je beweegt.
Na 20 jaar ervaring als manager in het bedrijfsleven heb ik in 2005 de overstap gemaakt naar de haptonomie. Na 4 jaar studie heb ik in 2009 mijn akte behaald en ben ik geregistreerd haptotherapeute en sporthaptonoom. Naast mijn werk als haptotherapeut werk ik ook als trainer en coach in de paardensport.
westerpark amsterdam agenda
bol.com Haptonomie 9789061319788 F. Veldman Boeken.
Dit eerste fundamentele standaardwerk over haptonomie, geschreven door de grondlegger Frans Veldman zelf, geldt als de klassieke studie over deze wetenschap van de affectiviteit. In zijn opus magnum biedt de auteur zijn lezers de mogelijkheid om zich een beeld te vormen van wat deze oorspronkelijke bijdrage aan de menswetenschappen behelst en betekent.
gereedschap ophangen
Synergos.
Haptonomie in jouw vakgebied. Synergos Frankrijk en Spanje. Kennismaken met Haptonomie. Waarom kiezen voor Synergos? Eigen Synergosvisie op Haptonomie. Vakopleiding Post HBO niveau. Een groot aanbod naast de vakopleiding. Wetenschappelijk onderbouwd en altijd doorontwikkelend. Aanbod op maat voor diverse doelgroepen.
vloeistoffen
Hbo-opleiding tot haptonoom. Volg opleiding haptotherapie bij ITH.
We bieden cursussen en beroepsopleidingen en streven naar een brede toepassing van haptonomie in de samenleving. Het ITH is erkend als post-HBO studie door het SPHBO, welk onderdeel is van het CPION en het ITH is geaccrediteerd door de VVH Vereniging van Haptotherapeuten, de NFG Nederlandse Federatie Gezondheidszorg en het NVPA Nederlands Verbond voor Psychologen, psychotherapeuten en Agogen.
slotenmaker emmen
Haptotherapie Leiden Fleur.
Mijn naam is Fleur van der Eerden. Na mijn studie ontwikkelings en onderwijspsychologie en meer dan tien jaar werkervaring, kwam ik in contact met haptotherapie. Door deze positieve ervaring, besloot ik mijn kennis te complementeren door de erkende opleiding Haptotherapie in Doorn te volgen. Hoewel ik al enige jaren werkzaam ben als psycholoog, mag ik mijzelf sinds januari 2015 officieel gzhaptotherapeut noemen. Daarnaast heb ik in November 2016 de specialisatie opleiding Kind Ouder in Doorn afgerond en ben ik sinds september 2018 werkzaam als docent bij de Academie voor Haptonomie in Doorn.
lg dunste tv
Evelien Witteveen Haptonomie Regio Zwolle / Noord-Veluwe.
Sinds 1997 volg ik scholingen in de authentieke haptonomie aan het Wetenschappelijk Instituut voor Haptonomie te Grave, waar ik ook geregistreerd sta. Daarnaast ben ik lid van het Nederlands Verbond voor Psychologen, psychosociale therapeuten en Agogen, onder nummer 823-29111963 www.nvpa.org en de VVN afdeling Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundigen. Tevens ben ik opgenomen in het BIGregister Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg, onder nummer 89016974730. Vanaf 1983 ben ik in verschillende organisaties binnen de geestelijke gezondheidszorg en maatschappelijke opvang werkzaam geweest. Aanvankelijk als B-verpleegkundige in een psychiatrisch ziekenhuis. Na de studie voor Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige ben ik werkzaam geweest in de ambulante geestelijke gezondheidszorg, zowel binnen de afdeling Volwassenen als Jeugd van verschillende RIAGGs.
Haptonomie voor jongvolwassenen Wie zijn wij.
Assessoren opleiding Fontys Tilburg. Haptosynesie 1 en 2 aan het Wetenschappelijk Instituut voor Haptonomie F.Veldman. Begeleiding met problemen rondom school en studie. Dick Hoitsma werkt naast zijn werkzaamheden binnen zijn eigen praktijk voor haptonomie, in het voortgezet onderwijs als docent en begeleider.
Haptotherapie praktijk keizersgracht.
Mijn naam is Miranda van Soest. Mijn opleiding tot haptotherapeut heb ik gevolgd aan het Instituut voor Toegepaste Haptonomie ITH te Berg en Dal. Voordat ik met mijn studie haptotherapie begon heb ik Sociale Wetenschappen aan de UVA gestudeerd. Ik merkte gaandeweg dat het begeleiden van volwassenen mij in mijn werk de meeste voldoening gaf en ging daarom op zoek naar een manier om mensen op heel wezenlijk en persoonlijk niveau te kunnen begeleiden.
Danielle Overtoom Haptonomie Alkmaar.
Tijdens mijn middelbare schooltijd was ik een aardige rebelse puber die buitenschoolse activiteiten en relaties belangrijker vond dan het volgen van mijn opleiding. Na mijn studie Fysiotherapie ben ik door Europa getrokken en heb ik o.a. langere tijd in Oostenrijk en Griekenland gewoond en gewerkt. Terug in Nederland, als fysiotherapeut werkzaam, zocht ik na enkele jaren een nieuwe uitdaging. Die vond ik in de bedrijfsfysiotherapie. In 1998 ben ik voor verschillende arbodiensten gaan werken alwaar ik veel mensen met allerlei stress gerelateerde klachten, preventief en curatief heb behandeld en begeleid. Ook kreeg ik veel te maken met mensen en organisaties die in veranderingsprocessen zaten. Om hier meer inzicht en begeleidingsmogelijkheden in te verkrijgen besloot ik mij te verdiepen in de haptonomie.
Opleiding Haptonomie Workshop Albeda, Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Naaldwijk, Maassluis, Rijnmond.
Wat wordt er onder het begrip haptonomie verstaan? Hoe kunt u deze benaderingswijze toepassen binnen de dagelijkse zorg? Verzorgenden, verpleegkundigen, paramedici. Deze workshop wordt u aangeboden als incompany training. U kunt een offerte of een intakegesprek met de trainer aanvragen via ons contactformulier. De datum van deze workshop wordt in overleg met u als opdrachtgever ingepland. Op aanvraag kan de workshop in de ochtend, middag of avond plaatsvinden. op verzoek van de opdrachtgever kan er een bewijs van deelname worden uitgereikt. Vragen of opmerkingen? Albeda Zorgcontract, 06 479 49 521. 1 dagdeel Kosten. U kunt een offerte of een intakegesprek met de trainer aanvragen via ons contactformulier. Studie info punt.

Contacteer ons