Zoeken naar haptonomie deventer

haptonomie deventer
Zwangerschapscursussen Anno Verloskundigenpraktijk Deventer.
Anno Verloskundigenpraktijk Deventer. Louis Pasteurstraat 10d. 7415 EP Deventer. Onze assistente is op alle werkdagen. ma/di/wo/do/vr bereikbaar van 8.30-16.30. Voor specifieke vragen aan de verloskundige is er iedere werkdag een telefonisch spreekuur van 12.30 uur tot 13.00 uur. Volg ons ook op.
partytent
Haptotherapie Praktijk voor Haptotherapie.
Bij dat proces kan ik je begeleiden, in een veilige omgeving. Om te durven voelen en jezelf te ontplooien. Een plek om te zijn wie je bent. Om vervolgens met jezelf de wereld in te gaan. Noorderplein 7, 7412 VS, Deventer 06-51336242.
doos op maat
Haptotherapie voor Stress Lilian van den Einden Olst Wijhe.
Het vertelt je wat je nodig hebt en belangrijk vindt. Je innerlijke beweging laat zien hoe je daar nu mee omgaat bijvoorbeeld wegstoppen van je gevoel, gericht zijn op de ander en je aanpassen aan wat anderen willen of verwachten of je gaat in de vechtstand.
dekens
Alternatieve geneeswijzen 2017 Vergoeding Salland zorgverzekering.
Voor alternatieve behandelingen kunt u terecht bij zorgaanbieders die voldoen aan de voorwaarden van de Lijst Alternatieve zorgaanbieders pdf. Voor meer informatie kunt u bellen met de Zorgadvieslijn via 0570 68 74 70. Onze deskundige medewerkers helpen u graag verder. Terug naar vergoedingenoverzicht zorgverzekering. Service en contact. Munsterstraat 7, 7418 EV Deventer.
Seo wordpress
Praktijk voor Haptotherapie Trees Huisman Profiel.
In 1980 heb ik mijn diploma fysiotherapie gehaald te Deventer. Van 1980 tot 1987 ben ik werkzaam geweest in het Jozefziekenhuis te Doetinchem. Gedurende mijn werkzaamheden ben ik steeds bezig geweest om cursussen en opleidingen te volgen: in eerste instantie als fysiotherapeute, maar ook al snel binnen de haptonomie. Al vanaf 1983 ben ik met de haptonomie in aanraking gekomen en heb de basisopleiding haptonomie in 1985 afgesloten.
loodgieter den haag
Vanuit jou Haptotherapie.
Naast haar werk als haptotherapeut, coach en trainer in Deventer is zij als docent verbonden aan de Nederlandse vakopleiding Haptonomie, Synergos. Zij doceert zowel in het basisjaar als in de vakopleiding en zij is supervisor voor studenten in de afstudeerfase tot haptonoom of haptotherapeut.
beveiligingscamera
Haptotherapiepraktijk Henriette Zengers Haptotherapie voor Deventer en omstreken.
U kunt ook een E-mail sturen via het contactformulier. De praktijk is gevestigd aan de Ganzekooisweg 5, 7431 PE Diepenveen vlakbij Deventer. Praktijk AGB-code 9004753 Zorgverlener AGB-code 90025911 KVK 08196051 Lid VVH 148A Privacy verklaring. Copyright 2019 Haptotherapiepraktijk Henriette Zengers.
stofzuiger robot
Haptotherapeut Overijssel AlleHaptonomen.nl. Haptotherapeut Overijssel AlleHaptonomen.nl.
Haptonomie: wat is dat? Wanneer haptonomie/ haptotherapie? Wat is een Hapthotherapeut of Haptonooom? Kwaliteit haptonomen/ haptotherapeuten. Haptonomie en vergoedingen. Haptonomie/ Haptotherapie: specialisaties. Zoek een haptonoom of haptotherapeut bij u in de buurt! naam m/v adres postcode plaats telefoon e-mail info beroep website.
haptotherapie oefeningen zwangerschapscursus almere haptonomie haarlem.
Overzicht Professionals voor Haptonomie in Haarlem Bewust Haarlem. Begeleiding in de liefde Eline Blom Speelruimte Haptonomie Haptotherapie Ik" laat jou liefde voelen voor jezelf, door je te laten voelen wat liefde is" Aan de hand van dit motto begeleid ik mensen naar een nieuwe liefde of een betere liefdesrelatie.
Leferink Home.
Het is dan belangrijk om een praktijk te zoeken die echt bij je past, zodat je samen de oorzaak aan kunt pakken. Wij werken op basis van de Marsman-methodiek, een vorm van manuele therapie die zich richt op het vrij bewegen van de wervelkolom.
hapto haptonomie haptonomie opleiding.
Over ons Centrum voor Haptonomie en Haptotherapie. In 1982 en 1983 heb ik de alpha-opleiding voor haptonomie gevolgd op de Academie voor Haptonomie te Doorn en in 1996 heb ik aan het Instituut voor Toegepaste Haptonomie te Berg en dal de opleiding voor haptotherapeut afgerond.

Contacteer ons