Resultaten voor haptonomie venlo

haptonomie venlo
56 fysiotherapeuten met specialisatie haptotherapeut rond Venlo pagina 2.
Praktijk voor Fysiotherapie en Haptonomie, Weert. Haptotherapiepraktijk Veenendaal, Veenendaal. Fysiotherapie Centrum Udenhout, Udenhout. Meeuwen-van Heumen, B.A. Praktijk voor Haptotherapie B.A. van Meeuwen-van Heumen, Eindhoven. Fysiotherapie Retera, Deurne. Afstand: 100 km. 25 km 1. 50 km 12. Nog niet op deze site? Meld u nu aan! Meest gewaardeerde fysiotherapeuten in Venlo. Laatst gewaardeerde fysiotherapeuten in Venlo.
Visum Vietnam
s avonds geopend in Venlo haptotherapeut-info.nl.
Alle Haptotherapeuten In de regio.: Kaart weergeven s avonds geopend in Venlo. Yvonne Poels hoofd lijf gevoel Horst aan de Maas. Je goed voelen! Dat is toch wat we allemaal het liefste doen! Maar wat als dat nou even niet lukt? Omdat je bijvoorbeeld niet lekker in je vel zit., In de omgeving binnen 30 km. Haptotherapie Asten Asten. Alles wat aandacht krijgt groeit. Vanuit deze visie begeleid ik mensen in hun ontwikkeling. U kunt bij mij terecht voor individuele begeleiding, relatiebegeleiding en. Praktijk voor haptotherapie Deurne Vlierden. haptotherapeutische begeleiding en coaching voor persoonlijke ontwikkeling en ontplooiing. relatiebegeleiding op haptonomische basis en wordt meestal door een man en. In de omgeving binnen 35 km. Haptotherapie Lierop someren. Rian van den Biggelaar en Maria van Lieshout, praktijk voor haptotherapie. Anne Rodenburg Praktijk voor Haptotherapie Weert. Haptotherapie biedt ondersteuning bij persoonlijke ontwikkeling door stil te staan bij wie je bent en wat je voelt. Je ontwikkelt hierdoor vertrouwen in de ondersteuning. In de omgeving binnen 40 km. Haptotherapiepraktijk Brandevoort Helmond. Frank Mandos GZ Haptotherapeut Lid V.V.H. en tevens BIG geregistreerd mental health care trainerAandachtsgebieden: Haptotherapie Kinderhaptotherapie Haptonomische. Gezondheidscentrum Brandevoort de Plaetse 96, Helmond. Haptonomie HH25 Oeffelt.
preventie betekenis
Gemeentegids Venlo Haptonomie en Therapie Joke Magielse.
Haptonomie en Therapie Joke Magielse. Lokale informatie uit uw gemeente, altijd actueel! Koningstraat 18, 5931 BW Tegelen. Share op Facebook. Tweet deze vermelding. Voeg toe aan Google. Download als visitekaartje. Voeg toe aan je mobiel. Venlo Organisaties en verenigingen H Haptotherapie.
magnetron

Haptonomie is een manier om in contact te komen met je gevoel. Een balans vinden tussen het denken, het voelen en het handelen en daarmee een balans te vinden in het leven. Of anders gezegd: een evenwicht tussen je hoofd en hart.
buddha to buddha ring ben
Knooppunt Centrum: Haptotherapie Knooppunt Centrum in Baarlo, Venray of Venlo.
Haptotherapie zit zowel op het ervarings als op het rationele niveau. Via aanraking ontstaat er een goede balans tussen beide, waarbij het gevoel centraal staat. 5991 EM Baarlo. 5801 AE Venray. 5912 PN Venlo. Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

niet bereikbaar voor mensen die afhankelijk zijn van een rolstoel. In overleg kan op een andere locatie worden gewerkt. De praktijk ligt op vijf minuten lopen vanaf treinstation Reuver en. de bushalte bij dat station. buslijn 66, VEOLIA, Venlo Roermond.
Haptonomie Haptonomie praktijk Horst.
Haptonomie betekent, vrij vertaald uit het Grieks, ik voel, ik raak aan. Haptonomie gaat over de vraag hoe je als mens bent ontwikkeld in je gevoel. Het geeft inzicht in je gevoelsleven en hoe je omgaat met jezelf en je omgeving.
Fysiotherapeut Venlo Meike Boonstra solvo.
Spinesport Venlo Rugexperts Sport-fysiotherapie Van Laerstraat 45, 5922 AA Venlo Bekijk praktijkgegevens. 0475-745103 Toon telefoonnummer. Toon op kaart. Bekijk alle prijzen van de praktijk. Over de specialist. Meike Boonstra is fysiotherapeut bij Spinesport Venlo en is haptotherapeut in opleiding bij Synergos Amersfoort.
Haptotherapeut Joke Magielse Haptotherapie Tegelen Venlo.
De haptonomie gaf mij handvaten om met die overlevingsstand om te kunnen gaan. En aan de gevoelsbeweging ruimte te geven. Daarna heb ik de docenteopleiding Haptonomie gedaan, en vanaf 1992 geeft ik scholing in de haptonomische fenomenen aan werkers in de zorg.

Contacteer ons