Meer resultaten voor haptonomie venlo

haptonomie venlo
Haptonomie: wat is dat? AlleHaptonomen.nl. Haptonomie: wat is dat? AlleHaptonomen.nl.
Haptonomie is een leer / wetenschap die zich bezig houdt met aanraken, voelen, direct lichamelijk contact, met de ontwikkeling van het menselijk gevoelsleven en de ontwikkeling van de tastzin, met houdingen, bewegingen en gebaren. Letterlijk betekent haptonomie de leer van het menselijk gevoel en gevoelsleven.
pathé arnhem arnhem
Zwangerschapsbegeleiding Verloskundige praktijk Horst en Maasdorpen.
Ingrid Noy Overloon www.yogapraktijkingridnoy.nl. Centrum voor yoga en meditatie Venlo Lidwien van den Heuvel www.centrumvooryoga.nl. Mindfullness in zwangerschap, bij bevalling en ouderschap www.het-symbool.nl Claudia Schone geeft deze cursus. Haptonomie wordt aangeboden door Marleen Dols Venlo T: 077-3514341 en Karen Nabben Baarlo: www.knooppunt-centrum.nl/karin-nabben.
thaise rijst
Haptotherapie Knooppunt Centrum voor Gezondheid.
Alle 1 / Haptotherapie 1. 5991 EM Baarlo. Ma t/m do 0800-2100: uur. Vrij 0800-1800: uur. Za 0800-1230: uur. 5801 AE Venray. Ma 0800-2100: uur. Di en do 0800-2000: uur. Wo en vrij 0800-1800: uur. Za 0800-1310: uur. 5912 PN Venlo.
trend
Haptotherapie Fysiotherapie Dry Needling Arja Heilema Arja Heilema.
Tamara 22 jaar: Ik kwam bij Arja voor haptotherapie omdat ik verlegen ben en daardoor makkelijk blokkeer in het contact met anderen. Vanaf het eerste moment voelde ik me bij haar op mijn gemak, wat voor mij heel erg belangrijk is.
vloeistoffen
Sitemap.
Speltherapiepraktijk Helene van der Heijden. Praktijk voor Psychotherapie. Huis ter Leede. Praktijk voor Haptonomie en Haptotherapie Marga Aangeenbrug. Bureau Moed M.S. Praktijk voor psychotherapie. Praktijk voor Psychologische en Pastorale Hulpverlening. voor kind en volwassene, relatie en gezin. Onder de regenboog.
slotenmaker maassluis
Wout Elzinga praktijk voor Haptotherapie Ondernemers Zoeken.
U bent hier: Home / Items / Haptonomie, Haptotherapie, Therapie / Wout Elzinga praktijk voor Haptotherapie. Deel deze pagina. Wout Elzinga praktijk voor Haptotherapie. Alexanderstraat 132a 6812 BJ Arnhem. Contactoptie is uitgeschakeld. Welkom op de site www.ondernemerszoeken.nl van TBM Media.
SEA specialist
56 fysiotherapeuten met specialisatie haptotherapeut rond Venlo pagina 2.
Op dit moment zijn er binnen ZorgkaartNederland 56 fysiotherapeuten met specialisatie haptotherapeut rond Venlo bekend. Het gemiddelde cijfer van alle fysiotherapeuten met specialisatie haptotherapeut rond Venlo is een 9.4 op basis van 13 waarderingen. Het gemiddelde cijfer van alle fysiotherapeuten met specialisatie haptotherapeut in Nederland is een 9.4. Sorteren op Relevantie. Naam a z. Naam z a. Cijfer hoog laag. Cijfer laag hoog. Aantal waarderingen hoog laag. Aantal waarderingen laag hoog. Fysiotherapie Noordman c.s, Haaksbergen. Haptonomie Gorter, Maastricht.
Hulp bij: in Venlo haptotherapeut-info.nl.
Celine Romijn Haptonomie. Ik bied haptotherapie en haptonomische zwangerschapsbegeleiding. Haptotherapie In verbinding groeien naar wie je in wezen bent. Samen met jou onderzoek ik je patronen en. Kaldenkerkerweg 98, Venlo. Haptonomie met hoofd en hart Venlo. Haptotherapie is de toegepaste therapievorm van de haptonomie.
Burn-out stress: Balans met Haptotherapie Anne Rodenburg.
Ik had eerder nog geen ervaringen met de haptonomie. Het is een hele waardevolle manier van werken met geest en lichaam. Het maakt je sterker en zorgt niet alleen dat je het gevoel hebt dat je de hele wereld aan kan.
Het beste van beide medischcontact.
Om de integratie van reguliere en alternatieve geneeskunde ook in ons land te bevorderen, besloot De Vette enkele jaren geleden een netwerk op te richten van mensen die werkzaam zijn in de reguliere gezondheidszorg en die bovendien zijn opgeleid in andere therapierichtingen.
Fysiotherapie in Limburg Praktijken Hier Heb Ik Pijn.
Bekijk kaart Praktijk info Afspraak maken. YorBody Fysiotherapie Maastricht Franciscus Romanusweg Franciscus Romanusweg 60 6221AH Maastricht Tel: 043-7112219 www.yorbody.nl. Bekijk kaart Praktijk info Afspraak maken. YorBody Fysiotherapie Heerlen-Ten Esschen Ten Esschen 10 6412PR Heerlen Tel: 06 396 350 02 www.yorbody.nl.

Contacteer ons