Zoeken naar haptonomie alkmaar

haptonomie alkmaar
Amsterdam: haptotherapiepraktijk in Centrum-Oost en West Carolien van Dijk en Arno Tromp.
Een paar jaar later heb ik dezelfde basisopleiding gedaan en samen hebben we de vervolg-opleiding bij het Instituut voor Toegepaste Haptonomie afgerond. Gaandeweg werkend in de praktijk viel me op dat veel mensen handelen vanuit oude gewoonten en patronen. Zolang het goed gaat is er niets aan de hand. Maar als de norm is om door te gaan, om over grenzen te gaan, is het niet vreemd dat het lichaam gaat protesteren. Ik vind het dan ook belangrijk om te helpen andere, nieuwe mogelijkheden te vinden. In plaats van te zeggen ik heb last van mijn lijf draai ik het liever om: misschien heeft jouw lijf wel last van jou! Je gevoel geeft je goede raad, als je dat maar wilt inzien. De bewustwording die dit met zich mee brengt is een aanzet tot verandering en groei. Praktijk voor Haptotherapie Carolien van Dijk Arno Tromp. Arno Tromp: Cell 06 29 23 77 75 Carolien van Dijk 06: 57 97 71 65 VVH reg: 72 Arno en 231 Carolien info@haptothera pieophetwater.nl. Oostenburgergracht 16 1018 NA Amsterdam. Hasebroekstraat 10 1053 CT Amsterdam. Kennemerstraatweg 13 1814 GA Alkmaar.
cursus mindfulness
Roel Nooteboom Haptotherapie Haptonomie Amersfoort Roel Nooteboom Haptotherapie Haptonomie Amersfoort Alkmaar.
U bent van harte welkom om telefonisch, per e-mail of via het contactformulier op deze website contact met mij op te nemen voor een eerste afspraak. Daarnaast biedt het info spreekuur kosteloos de mogelijkheid om vragen te stellen omtrent haptonomie, haptotherapie of mijn werkwijze.
cursus mindfulness
Danielle Overtoom Haptonomie Alkmaar.
In 2000 ben ik gestart met de opleiding Haptotherapie aan de Academie voor Haptonomie te Doorn, alwaar ik ook ben afgestudeerd. Sinds 2006 ben ik zelfstandig werkzaam in mijn eigen praktijk, die gevestigd is op de Valkenierstraat 15 te Alkmaar.
rolex
Haptonomie Alkmaar Haptonomie en haptotherpie voor particulieren en bedrijven.
De haptonomie vindt zijn toepassing overal waar mensen in contact komen of zijn: thuis, op het werk, tijdens het sporten, in het verkeer, in de supermarkt, etc. Uitgebreide informatie vindt u op de pagina haptonomie de wetenschap. Workshops en training. Lidmaatschap VVH tarieven. 1825 BC Alkmaar.
prijs antiworteldoek gamma
Hapthotherapeut Noord-Holland AlleHaptonomen.nl. Hapthotherapeut Noord-Holland AlleHaptonomen.nl.
Haptonomie Time Out. Het lijf is wijs. Wittenburgergracht 265 A. van Houtenlaan 1d. Alle Haptonomen.nl /Haptotherapeuten.nl Noord-Holland Amsterdam, Alkmaar, Haarlem, Purmerend en meer. Deze website is nog in ontwikkeling. Bent u haptotherapeut of haptonoom, en wilt u op deze website vermeld worden, klik dan hier voor meer informatie.
Haptonomie Oefentherapeuten Alkmaar.
De haptonomie is een wetenschap die de wetmatigheden van het gevoelsleven bestudeert. Zij legt zich toe op het beschrijven van al datgene wat een rol speelt in de menselijke verhoudingen, communicatie, interactie en relaties en het overdragen en leefbaar maken hiervan in scholing en begeleiding.
Haptonomie Alkmaar Daniëlle Overtoom.
Fysiotherapie volledig vergoed. Vind fysiotherapeuten door heel Nederland. Of kom direct in contact met fysiotherapeuten via één e-mail! U bent nu hier: Home Noord-Holland Alkmaar Haptonomie Alkmaar Daniëlle Overtoom. Haptonomie Alkmaar Daniëlle Overtoom. 1825 BC Alkmaar Noord-Holland. Website: http//www.haptonomie-alkmaar.nl: Screenshot.
Alkmaar Praktijk voor Haptotherapie Haptotherapie en Zwangerschapshaptonomie.
de haptonomie, o.a. voor collega's, huisartsen, kraamverzorgsters, verloskundigen, en anderen. Meestal op verzoek, en op maat. Neem gerust contact op voor vrijblijvende informatie. Welkom op de website van Marleen van Koeveringe. Als je je ziek voelt of iets mankeert, wil je daar over het algemeen zo snel mogelijk van af. Ziekte kan ook een signaal zijn om wat aan jezelf te doen. Zo kan een klacht inzicht en mogelijkheid tot groei geven. Wanneer er geen balans bestaat tussen je gevoel en verstand, tussen wat je moet of wilt en dat wat je kan, kunnen klachten ontstaan van lichamelijke of psychische aard. Iedereen reageert hier op zijn eigen unieke manier op. In Alkmaar vlakbij het centrum.

Contacteer ons