Op zoek naar haptonomie amstelveen?

haptonomie amstelveen
Nicolette Bogaers Haptotherapie Amstelveen.
Haptotherapie en haptonomie. 020 441 56 62. Mijn cliƫnten omschrijven mij als een warme, vrolijke vrouw met beide voeten op de grond met een luisterend oor en confronterend vermogen. Ik ben geboren in 1970 en als zovele fanatieke sporters ging ik fysiotherapie studeren. Ik heb altijd met veel plezier als fysiotherapeut gewerkt. Daarbij werd het me steeds duidelijker dat de balans tussen lichaam en geest van essentieel belang is voor het welbevinden van de mens. Mijn interesse voor de mens met al zijn eigenheden is daardoor steeds groter geworden. De essentie van het voelen en het feit dat je lichaam jouw geschiedenis met zich mee draagt is voor mij een reden geweest om haptotherapie te gaan studeren. Reacties van klanten. Bijzonder" om te voelen wat bepaalde dingen echt met me doen." Lichamelijk" en geestelijk tot rust." Jeanne d'Arclaan' 116 A. 1183 BC Amstelveen.
partytent
Haptotherapeut in Amstelveen en Ouder-Amstel haptotherapeut-info.nl.
Als je denken en je voelen uit balans zijn geraakt dan geeft dit vaak allerlei. Haptotherapie Amstelveen Amstelveen. Haptotherapie Amstelveen is de praktijk van Nicolette Bogaers zij wordt door haar cliƫnten omschreven als een warme, vrolijke vrouw met beide voeten op de grond met een.
salontafel
Trui Verwer Haptotherapie Amstelveen.
1181 VB Amstelveen. De kaart hieronder kunt u gebruiken als routebeschrijving naar Heemraadschapslaan 22, de werkruimte is aan de achterkant van het huis zie kaartje onderaan deze pagina. BOOST training Beleef bewust, Ontdek, Ontspan, Sta stil en Transformeer www.ltcboost.nl. Vereniging van haptotherapeuten www.haptotherapeuten-vvh.nl. Academie voor haptonomie www.haptonomie.nl.
bewakingscamera
Haptotherapie, mindfulness en psychologie Amstelveen Mindfulness met Afke.
Mijn naam is Afke Geerlings, ik ben gediplomeerd Mindfulness Trainer, Psycholoog en Haptotherapeut. Als moeder van vier jonge kinderen combineer ik mijn moederschap met een eigen praktijk waarin ik parttime werk en binnen Amstelveen ben ik ook actief voor een aantal overkoepelende organisaties.
slotenmaker huizen
Haptonomie is de leer van het gevoelsleven Haptotherapie Amstelveen.
020 441 56 62. Haptotherapie en haptonomie. Haptonomie is de leer van het gevoelsleven. Haptotherapie is een persoonsgerichte begeleidingsvorm die zich richt op het bewust worden van je emotionele gevoelsleven. Je komt in contact met jezelf, je emoties en je omgeving.
welkomstbonus casino

Contacteer ons